• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Burda değilken kilo vermiştim ne güzel bak şimdi direk senin konun gözüme çarptı abla...

Oy ellerine sağlık yyaaaağğğ tatlı tatlı ağzım sulandı (:

Canım domates salçasıyla karışık koyuyorum çok hafif acı oluyor:56:
Üzerine tekrar yoğurt ekleyecek misin canım:34:

Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo:9: üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi:56:

Canım arkadaşım beğendin mi:52:Ben hazır nadir kullanırım açma taraftarıyım:17:Poğaça yapmaktansa yufka açmayı tercih ederim:34:Tabi ki ekle ne güzel olur:52:

Çok beğendim canım benim, beğenmezmiyim, sen bol bol ekle, ben evlenirsem hep senden kopya çekeceğim :38:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

Canım çok teşekkür ederim:17:Tabi ki başladık arkası gelecek inşaallah allahın izni ile:16:

Selamlar herkese düşündün taşındım neden benimde bir yemek topiğim olmasın dedim:52::52::52:
Herkesi bekliyorum:42:Dostlar beni yalnız bırakmayın :16::16::16::16: :56::56::56::56:

nevosum sen naptin kiz :52::52: manti,sarma,börekler,icli köfte icim gitti valla :52: pcye yapisdim resmen:9:

topicin hayirli ugurlu olsun :nazar::nazar: marifetli kankam :38::38:

ayyy maşallah yaaa ne kadar beceriklisiniz maşallah
tariflere bayıldım hepsi birbirinden güzel

baklavana analı kızlına burma baklavana hayran kaldım

Back
X