Nevşin Mengü'den Erdoğan'a: İstemiyorum arkadaş Anne falan olmak! Zorla mı? Sana ne! Kime ne!

Aysar_

İçim Garip, Sıfır Huşu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
1.195
5.176
158
Shire 💙
Nevşin Mengü'den Erdoğan'a: Sana ne arkadaş! Zorla mı?

CNN Türk'ün sevilen spikeri Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun eksiktir, yarımdır" sözlerine twitter'dan yanıt vererek "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı. Sana ne, kime ne!" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, KADEM’in yeni genel merkez binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada “İş kadını olurken, anneliğinizi ve ev hanımlığınızı unutmayın” vurgusu yaptı. Erdoğan, “‘Çalışıyorum’ diye annelikten imtina eden bir kadın, aslında kadınlığını inkar ediyor demektir. Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun eksiktir, yarımdır. Kadın insanın yarısıdır. O yarısı olmazsa insan da olmaz. Anneliği reddetmek insanlığın yarısından vazgeçmektir” şeklinde konuşmuştu.


Kaynak:Cumhuriyet . com . tr
 
Son düzenleme:
KOSKOCA HALKIN SECTIGI ULU CUMHURBASKANINA sanane diyecek kadar ahlaksik,terbiyesiz bir kadin!! YARGILANACAKSIN INSALLAH.

Empati yapayim dedim bu kafayi da.Zor arkadas bunun tayfa olmak.

Tam ben yazacaktim, diger konuya yazmayanlar simdi bu konuya yazarlar "hayir sevmeyebilirsin, ama makamina saygi duyacaksin! Umarim yargilanir, asil SEN kim oluyorsunda koskoca reise "sen" diyorsun tirbiyisiz!! "

Ikimizinde bügün empati yetenegimiz cok yüksek
 
Dilerim silahlı saldırı,sopalı saldırı vs. herhangi bir saldırıya uğramazsın. Bu arada Kadının babası chp den milletvekili:)
Şu an görev yapıyormu bilmiyorum.
 
Benim yaşlı bir akrabam gibi konuşmuş 'kadın profesör de olsa evini süpürcek silcek,yemek yapcek,çocuğu tepesinde gezdircek' diye gelinlerine ültimatom verirdi akrabam da
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…