newest de ameliyat yaptıran varmı???

jelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
147
10
116
Slm ben newest de liposuction yaptırmak istiyorum ama korkuyorum yurt dışında yaşadığım için kimseyi tanımıyorum. İnternetten araştırma yapmak istedim ama hiç bir bilgi bulamadım newest hakkında.orada estetik yaptıranlar varsa çok acil bana yardım edebilirler mi?iyi yada kötü yorumlarınızı paylaşılmasınız lütfennnn...

Merhabalar

Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.

Ben en iyisi liposuction dan sonra kendim yazayım buraya iyim mi kötü mü diye :(((

Merhaba,
Benim yarin tam 3 hafta oldu güray bey lazer liposaksin beraber su an her sey iyi gözüküyor tam sonucu 3-6 ay sürer dediler 6 lt yag alindi göbek ic dis bacak +simit bakalim heycanla bekliyorum siz oldunuzmu?

Merhaba,
Benim yarin tam 3 hafta oldu güray bey lazer liposaksin beraber su an her sey iyi gözüküyor tam sonucu 3-6 ay sürer dediler 6 lt yag alindi göbek ic dis bacak +simit bakalim heycanla bekliyorum siz oldunuzmu?
Geçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi olur.ben daha ameliyat olamadım yarın istanbula gidiyorum çarşamba ameliyat olacağım inşallah heyecanlıyım...ama doktorlarla tanıştım benim ameliyatı bora bey yapacak genel olarak ortamı ve doktorları sevdim.

Geçmiş olsun umarım hersey istediğin gibi olur.ben daha ameliyat olamadım yarın istanbula gidiyorum çarşamba ameliyat olacağım inşallah heyecanlıyım...ama doktorlarla tanıştım benim ameliyatı bora bey yapacak genel olarak ortamı ve doktorları sevdim.
Hayirlisi olsun canim heycanini anliyorum cok normal evet bende bir kac yer gezdim sonuda Güray beyle görüstükten sonra
bir gün icinde karar verdim orda oldum ameliyatimi orda hande hemsire var cok ilgili gümüscü abla diyin hatirlayacaktir slm söyleyin sizin icinde her seyin iyisini diliyorum umarim menun kalirsiniz iyi haberlerinizi bekliyorum

Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.[/QUOTE]
ayrica lazer lipoliz yanlis bilmiyorsam sade yaglari eritim vucuttan kendi dogal yollarla atilan bir teknik, lazer liposuction da ise eritilen yaglar disariya emiliyor bna yapilan benim bildigim lazer liposuction ve Güray bey yapti ben su an mennunum:21:

[QUBabu, post: 41126902, member: 680525"]Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.[/QUOTE]
ayrica lazer lipoliz yanlis bilmiyorsam sade yaglari eritim vucuttan kendi dogal yollarla atilan bir teknik, lazer liposuction da ise eritilen yaglar disariya emiliyor bna yapilan benim bildigim lazer liposuction ve Güray bey yapti ben su an mennunum:21:[/QUOTE]
Sln
Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.
ayrica lazer lipoliz yanlis bilmiyorsam sade yaglari eritim vucuttan kendi dogal yollarla atilan bir teknik, lazer liposuction da ise eritilen yaglar disariya emiliyor bna yapilan benim bildigim lazer liposuction ve Güray bey yapti ben su an mennunum:21:[/QUOTE]
Slm Babu yazılarını yeni okuyabilmek, teşekkür ederim yardimci olduğun için.bende ameliyat oldum 3 hafta oldu 72 kiloyla girdim 73 le çıktım iç dış bacak mide ve simit bölgesinden aldırdım yaglari ama 4 kılo aldılar benden biraz az geldi bana ama gorucezgız sonucu şimdilik fena gözükmüyor 69,9 kılo dayım. Ama doktorlardan sekreterlerden ve Hemsırelerde çok memnun kaldım onu söyleyebılırım,almanyadan tek başıma geldim hiç yanlız olduğumu hissetmedim.sen neredesin istanbul mu?

[QUBabu, post: 41126902, member: 680525"]Bende gecen hafta Güray Yeşilada ( newest ) ile gorustum, cok duzgun bir doktor fakat liposuction yapıyor, ben lazer lipoliz yaptırmak istediğim için vazgeçtim. Yine de sizi yanıtmış olmim, sadece paylaşmak istedim.
Sln

Slm Babu yazılarını yeni okuyabilmek, teşekkür ederim yardimci olduğun için.bende ameliyat oldum 3 hafta oldu 72 kiloyla girdim 73 le çıktım iç dış bacak mide ve simit bölgesinden aldırdım yaglari ama 4 kılo aldılar benden biraz az geldi bana ama gorucezgız sonucu şimdilik fena gözükmüyor 69,9 kılo dayım. Ama doktorlardan sekreterlerden ve Hemsırelerde çok memnun kaldım onu söyleyebılırım,almanyadan tek başıma geldim hiç yanlız olduğumu hissetmedim.sen neredesin istanbul mu?[/QUOTE]
Mrh, gecmis olsun umarim her sey istedigin gibi olur daha erken 3 hafta benim nerdeyse iki ay oldu sIkIla$mayi bekliyorum
bende almanyadayim ulm civarinda 58 kg takildim simdilik diyet falan yapmiyorum kasintilar birde sizlamalarim var senin adina sevindim mennun kaldigina ben gögüslerim icinde orayi düsünüyorum insan bir baslayin ca aliskanlik yapiyo galiba:KK48:

Bende bayagi sarkık gozuküyorum suan umarım sıkılasırım doktorun bu konuda birsey söyledi mi sana?Bende duisburg dayım yurt dışı oluncada gidip sürekli görüşemiyoruz aklımda birsürü sorular kalıyor

Benimde yaptırmak istediğim çok şey var daha zamanla artık kesinlikle alışkanlık yapıyor :)

Bende bayagi sarkık gozuküyorum suan umarım sıkılasırım doktorun bu konuda birsey söyledi mi sana?Bende duisburg dayım yurt dışı oluncada gidip sürekli görüşemiyoruz aklımda birsürü sorular kalıyor
Evet sIkIlasma baya sürüyor resim gönderdim doktoruma iyi gözüküyor zaman vermek lazim 3 ila6 ay dedi bence sende zamanla daha iyi olcak eminim benimde karnimin altinda kaldi sarkma bekliyorum doktorunla iletisime gir sormak istediklerini yanitlayacaktir genede yanitlayacagim bir sorun olursa seve seve

Teşekkür ederim ama haberleşmeye devam edelim aşağı yukarı yakın zamanlarda olduk bi de aynı hastanede öpüyorum

Teşekkür ederim ama haberleşmeye devam edelim aşağı yukarı yakın zamanlarda olduk bi de aynı hastanede öpüyorum
Tabiki haberleselim memnun olurum bu arada yas kac cocuk varmi sende ben 45 yasindayim iki cocuk annesiyim dogum ve ya$ ta önemli bu tür ameliyatlarda ben cok genc yasta anne oldum cok catlaklarim oldu allahtan kilo problemim cok yok sporda yapiyorum karin duvarim massallah iyi durumda doktorumda söyledi dün aksam baktim karsilastirdim baya etkili olmus ya senin ameliyatini kim yapti bora bey bey mi?

Tabiki haberleselim memnun olurum bu arada yas kac cocuk varmi sende ben 45 yasindayim iki cocuk annesiyim dogum ve ya$ ta önemli bu tür ameliyatlarda ben cok genc yasta anne oldum cok catlaklarim oldu allahtan kilo problemim cok yok sporda yapiyorum karin duvarim massallah iyi durumda doktorumda söyledi dün aksam baktim karsilastirdim baya etkili olmus ya senin ameliyatini kim yapti bora bey bey mi?
:KK62:Hi, kücük bi elestiri yapayim ben isterdimki bu tür ameliyatlarda doktorunuz sizi takip etsin sonucta o kadar para veriyosunuz ama malesef siz pesine düsmek durumunda kaliyorsunuz ayrica yapilmicak bir sey deyil ben olmadan önce arastirirken her gün mj veya telefon geliyordu olduktan sonra arayip soran olmadi neden acaba:KK53:

Ben 30 yaşındayım 1 tane çocuğum var benim sporla pek aram yok ama çocuktan sonra göbegimi fazlasıyla çıktı ve geri çekilmedi hamilelikte fazladan kılo almadım ama tamamen göbegime toplandı kılo, o yüzden bu ameliyat iyi gelecek gibi hissediyorum şimdiden.kesinlikle sana katılıyorum ameliyattan önceki ilgiyle sonraki ilgi çok farklı keşke ameliyattan sonrada takip etseler.Mesela ben ileride başka ameliyatlarda ddüşünüyorum daha ılgılı alakalı bir yer kesvedersem fikrim değişe bilir dimi ama... :)

Ben 30 yaşındayım 1 tane çocuğum var benim sporla pek aram yok ama çocuktan sonra göbegimi fazlasıyla çıktı ve geri çekilmedi hamilelikte fazladan kılo almadım ama tamamen göbegime toplandı kılo, o yüzden bu ameliyat iyi gelecek gibi hissediyorum şimdiden.kesinlikle sana katılıyorum ameliyattan önceki ilgiyle sonraki ilgi çok farklı keşke ameliyattan sonrada takip etseler.Mesela ben ileride başka ameliyatlarda ddüşünüyorum daha ılgılı alakalı bir yer kesvedersem fikrim değişe bilir dimi ama... :)
ah canim sen daha cok gencsin inan sende cok daha etkili olur benim zamnimda bu tür operasyonlar gelismis deyildi acikcasi hic de düsünemedim birazda esimin destegiyle cesaret ettim keske senin yaslarda yaptira bilseydim:mad:

Back
X