neyapacam bilmiyorumm:(((

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
Bir turlu cozemeyiruz nisanlimla sorunumuzu kiyafet sorunu yasayanlardanim 1bucuk yildir sevgiliyiz daha sonra nisanlandik baslarda bukadar degildi ama simdi kisa kollu giyinmeme bile izin vermiyor agustosta dugun var simdiden gelinlik sorunu var ben acik bir insanim ya cok asiri bir acik degilim kendinin ailesi acik benide onlara benzetmeye calistigini dusunuyorum kendi hayir kiskaniyorum desede ailesinin buyuk etkenin oldugunu biliyorum kac defa ayrildim bunun yuzunden ama bir turlu kendi birakmiyor beni ama bende kendinin istedigi gibi giyinmek istemiyorum boguluyorum resmen napacam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum..
 
Son düzenleme:

bulca

Nirvana
Pro Üye
28 Ocak 2009
31.603
41.258
Bir turlu cozemeyiruz nisanlimla sorunumuzu kiyafet sorunu yasayanlardanim 1bucuk yildir sevgiliyiz daha sonra nisanlandik baslarda bukadar degildi ama simdi kisa kollu giyinmeme bile izin vermiyor agustosta dugun var simdiden gelinlik sorunu var ben acik bir insanim ya cok asiri bir acik degilim kendinin ailesi acik benide onlara benzetmeye calistigini dusunuyorum kendi hayir kiskaniyorum desede ailesinin buyuk etkenin oldugunu biliyorum kac defa ayrildim bunun yuzunden ama bir turlu kendi birakmiyor beni ama bende kendinin istedigi gibi giyinmek istemiyorum boguluyorum resmen napacam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum..

İstediginiz kıyafeti giyebilirsiniz nişanlınız yada erkek arkadaşınızın size karışma yetkisi yok,ama anlamadığım bir nokta var siz açıksınız ailesi açık sizi kendi ailesine nasıl benzetmeye çalışıyor.
 

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.329
3.655
Öyle bi erkekle ömür geçirmek çok zor. Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince daha neler yapar düşün. Bu resmen kıskançlık falan değil, saygısızlıktır. Madem senden vazgeçemiyor , düzgünce konuş 'ben nasıl giyineceğimi bilecek olgunluktayım, ben böyleyim' de taviz verme .
 

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
İstediginiz kıyafeti giyebilirsiniz nişanlınız yada erkek arkadaşınızın size karışma yetkisi yok,ama anlamadığım bir nokta var siz açıksınız ailesi açık sizi kendi ailesine nasıl benzetmeye çalışıyor.

Yanlis yazmisim onun ailesi kapali benim ailem acik yani ama onlar cok dar goruslu insanlar
 

VivaLaJuicy

Guru
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.953
3.269
Kendine uygun olmayan görüşte biri ile hayatını birleştirmen çok büyük bir hata olur. Dar görüşlü bir aile ile, bir gelin olarak asla başedemezsin. Daha şimdiden başlamışsa yandın.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
Öyle bi erkekle ömür geçirmek çok zor. Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince daha neler yapar düşün. Bu resmen kıskançlık falan değil, saygısızlıktır. Madem senden vazgeçemiyor , düzgünce konuş 'ben nasıl giyineceğimi bilecek olgunluktayım, ben böyleyim' de taviz verme .

Kac kere diyorum ben nasil giymem gerektigini biliyorm diye ama anlatamiyorum artik bende yoruldum bu konu acildiginda bisye demiyorm artik biktim yani kendide biliyor oyle yasamak istemedigimi ama beni istedigi bir insan yapmaya calisiyormis
 

missblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2.982
457
Diğer taraf kapandığı için buradan devam ediyorum:KK1:
Ailene niye yüz kızartasın ki baba bu adam böyle böyle davranmaya başladı, beni bu konuda kısıtlıyo ben gelecekten endişe duydum büyüğüm olarak sen ne düşünüyosun de. Mesela ben babama böyle bi'şey desem nişanlı olsam da diyeceği şu olur "sen daha baba evinden çıkmadan ona noluyo senin aklın yokmuymuş" doğrusu da budur. Baştan tartışma çıkmasın diye yumuşak yaklaştıysan bu konuya, senden yüz bulmuştur.

Şuan aileni düşünüp evlenirsen evlenince yine sen çekersin. Eğer birinin zorlamasıyla kapanırım, hiç de canım sıkılmaz diyosan şimdi ailene açıkladığındaki rüzgardan kaç ama ilerdeki fırtınaya da hazırlıklı ol.

Benim arkadaşım sen ben gibi başı açık ama yazlık dışında mini etek giymeyen bi'insandı. Sevgilisi ilk aylarda buna "dinde eşin kocasına vazifeleri" mi ne öyle dini bi'kitap almıştı:KK37: Biz şaşırmıştık sonra neyse dedik günler ilerledi namaz kılsana bizim ailede herkes kılar, kısa kollu giymesene bak benim ailem kapalı nişan oldu şimdi ufaktan baş örtüsünü dillendiriyomuş. Dayatmayla olacak şeyler değil ki bunlar:KK25:
 

Margarikotin

Nirvana
Pro Üye
29 Şubat 2012
61.649
62.001
Anlayış ve saygı göstermesini bekle..
Baktın hala aynı kafada , bitir gitsin..
 

Margarikotin

Nirvana
Pro Üye
29 Şubat 2012
61.649
62.001
O benden anlayis bekliyor onun bukadar hassas oldugu durumda ben neden boyle yapiyormusum

Sen
-ben nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum ve dikkat ediyorum
dedikten sonra , ona laf düşmez kardeşim..
 

yalcinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
58
3
Diğer taraf kapandığı için buradan devam ediyorum:KK1:
Ailene niye yüz kızartasın ki baba bu adam böyle böyle davranmaya başladı, beni bu konuda kısıtlıyo ben gelecekten endişe duydum büyüğüm olarak sen ne düşünüyosun de. Mesela ben babama böyle bi'şey desem nişanlı olsam da diyeceği şu olur "sen daha baba evinden çıkmadan ona noluyo senin aklın yokmuymuş" doğrusu da budur. Baştan tartışma çıkmasın diye yumuşak yaklaştıysan bu konuya, senden yüz bulmuştur.

Şuan aileni düşünüp evlenirsen evlenince yine sen çekersin. Eğer birinin zorlamasıyla kapanırım, hiç de canım sıkılmaz diyosan şimdi ailene açıkladığındaki rüzgardan kaç ama ilerdeki fırtınaya da hazırlıklı ol.

Benim arkadaşım sen ben gibi başı açık ama yazlık dışında mini etek giymeyen bi'insandı. Sevgilisi ilk aylarda buna "dinde eşin kocasına vazifeleri" mi ne öyle dini bi'kitap almıştı:KK37: Biz şaşırmıştık sonra neyse dedik günler ilerledi namaz kılsana bizim ailede herkes kılar, kısa kollu giymesene bak benim ailem kapalı nişan oldu şimdi ufaktan baş örtüsünü dillendiriyomuş. Dayatmayla olacak şeyler değil ki bunlar:KK25:

Benim ailemde ayni sekilde soylesem birak bize gore degil der biliyorm degisir dedikce daha kotu oldu piskologa bile gitti ama ise yaramadi cunki hep kendinin hakli oldugunu dusunuyor bukadar cahil olmasi deli ediyor beni
 

Margarikotin

Nirvana
Pro Üye
29 Şubat 2012
61.649
62.001

Öyle olmuyor ki ilk başta ipleri vermiş adama ..

Kısa kollu giymesi bile izin vermiyorsa durum baya vahim ..
:KK25:

E sonuç yine aynı kapıya çıkıyor..
Her ikisinde de suç var..
Bu kadar sıkacağını tahmin etmemiştir, kıyafetine kadar karışmasına müsade vermiştir..
Bir süre sonrada bu kadar baskının ve dediğim dedik oluşlarının cılkı çıkmıştır,dayanamayacak duruma gelmiştir..

Dayanamıyorum diyorsa çekecek eyvallahı ayrılacak..