• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyapsam kararsızım?

Seyda4454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
23
8
1
48
merhaba dostlar
Konuya direk giriyorum çok uzatmıcam yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hayatımda biri vardı yaklaşık 1senedir ama dün bitirdim.
Çok iyi bir insandı temizdi kibardı süpriz arada yapardı elinden gelse her zaman yapardı.
Maddi durumu çok iyi değil çünkü 30kisürlü yaşlarında ama ailevi sebeplerden dolayı okulunu bitirememiş şuan okuluna devam ediyor bir yandanda üniverstenin ortamında iş bulmuştu çalışıyordu.tip olrakta yakışıklı biri değil.bunları yazdım herşeyiyle anlatmak istiyorum.
Ben bir evlilik yaptım bir çocuğum var.bu kişiyle arkadaş ortamında tanıştık kefil oldular ve tanımak istedim.bir senedr beni asla üzmedi kırmadı hep saygı duydu oda evlenmek istiyor işlerini yoluna koymak istiyor.çocuğuda kabulleniyor.
Bende ise ona karşı aşk yok o bana aşık ama ben değilim ben daha çok mantığımla hareket etmek istiyorum.
İlk evliliğim hüsran olduğu için ikincisi olacaksa eğer bana çocuğuma saygı duyan üxmeyecek biri olsun istiyorum.bu kişide bu özelliklerin hepsi var.okulu bitmiş olsaydı maddi şartlarıda güzel olacaktı.
Yurtdışında kendisi ayda bir kez galan görüşüyoruz.
Her geldiğindede bana bankamatik soruyor nerde bankamatik var para çekmem lazım.halbuki ben onu aniden yanıma çağırmıyorum plan yapıyoruz öyle geliyor.her geldiğinde hazırlıksız geliyor.
Bende harcamak zorunda kalıyorum bi yerde oturacaksak vs.en sonda beni kızdıran olayda geçen yine buluştuk geldi ve yine hazırlıksız gelmiş bende her zaman görüşemediğimiz için çok zor geldiği için gidelim biyerde oturalım sohbet muhabbet falan istiyorum.kahvaltıya gidelim dedim ve bitane söylüyor kahvaltı tabağından neden bi tane dedim senin paran varmı nasıl iki tane söyleyelim diyor bana bozuldum ben baya.insan geldiğinde hazırlıksızmı gelir ya.bi yandan çalışıp biryndan okuyor derslerinide verememiş bunada sinir oldum ve terkettim senden bir cacık olmaz dedim her geldiğinde ğarasız geliyorsun ben bu durumdan bıltım dedim.zaten aşk yoktu içimde öyle zor olmadı.tamam oda harcıyor geldiğinde ama ben ilişkide böyle şeylere önem veriyorum belki bazılarınız beni yadırgar ama bence böyle erkek harcamalı.birde biz her zaman buluşup görüşmüyoruz ayda blki iki ayda bir yani ondada ben harcama yapmak istemiyorum benim için önemli bu olay.her zaman görüşsek bende harcarım sıkıntı değil ama ben böyle düşünüyorum.sizce yanlışmı düşünüyorum?ayrılmakta haksızmıyım.iyi bir insan hemde çok iyi ama iyiliğide yetmiyor

bazı düşünceleriniz bana yanlış geldi ama adam mantıklı düşünülecek bir adam değil.
siz de bence erkek harcamalı mantığınızı biraz gözden geçirin. yargılamıyorum kesinlikle kırıcı olmakta istemiyorum. ama adamdan gerçekten bir cacık olmaz gibi geliyor bana da. derslerini de verememiş. ne kadar gidecek böyle?

bazı düşünceleriniz bana yanlış geldi ama adam mantıklı düşünülecek bir adam değil.
siz de bence erkek harcamalı mantığınızı biraz gözden geçirin. yargılamıyorum kesinlikle kırıcı olmakta istemiyorum. ama adamdan gerçekten bir cacık olmaz gibi geliyor bana da. derslerini de verememiş. ne kadar gidecek böyle?
Erkek herzaman harcamalı demiyorum aslında ama nadir görüşen insanlar olarak bence erkek harcamalı diyorum

Size para harcamak zorunda değil ki. Yurt dışından ayda bir gelmek bile birsürü masraf. Parasız geliyorsun sözünden sonra ben asla sizi istemezdim. Ayrıca çocuğunuz var mantıklı olun. Yurt dışında bir adam ilişki ne olur nereye gider bunları düşünün kahvaltı parası düşünmek yerine. Nedir bu kadınların hesap ödetme meraki? Yazık cidden

Bu şekilde düzenlemiştim yorumumu
Hayır aslında konumdada belirmiştim ama tabiki erkek her zaman harcama yapmamalı kadında yapar ama biz ayda bazen 2ayda bir görüşüyoruz ve onun böyle yapması tuhafıma gidiyorher geldiğinde bankamatik sorması cebinde az ve hiç para olmaması sonuçta bir bayanın yanına geliyoraun yani.
Her hafta görüşsek sıkıntı değil zaten ben harcarım sıkıntı o değil ama az görüştüğümüz için onun bence erkek olarak harcaması gerekiyor

Size para harcamak zorunda değil ki. Yurt dışından ayda bir gelmek bile birsürü masraf. Parasız geliyorsun sözünden sonra ben asla sizi istemezdim. Ayrıca çocuğunuz var mantıklı olun. Yurt dışında bir adam ilişki ne olur nereye gider bunları düşünün kahvaltı parası düşünmek yerine. Nedir bu kadınların hesap ödetme meraki? Yazık cidden
Yok derdim o değil diyorum ya biz sürekli görüşmüyoruz görüşsek o sıkıntı değil

Süper biriymiş gercekten tek kişilk kahvaltı söyleyip üsütüne o lafı ederek ne kadar süper oldugunu göstermiş. Ne o ne sen ikinizde sevmiyorsunu. İyi olmuş vakit kaybına gerek yok

Arada zaten aşk yokken düşünmeye gerek yok.

Yoksa adam biletini vs size aldırtmıyorsa o da maddi bir şeyler ödüyor demektir. Bu konuda anlayışlı olun derdim..

yani adam sürekli yutdisindaysa oradaki sartlara bakarak alman usulü diye bakıyor olabilir.ama bana siz odeseniz her seferinde itiraz etmez gibi geldi.
arada olabilir insanlık hali ama sürekli böyle davranması hiç hoş değil.
beklentisine olmasada insan jest olsun diye yine söyler ne olacak.biz kadınlar severiz böyle şeyleri anarmol bir durum değil.

Erkek herzaman harcamalı demiyorum aslında ama nadir görüşen insanlar olarak bence erkek harcamalı diyorum
bakın yanlış anladınız. onun o kahvaltı tabağı olayı falan rezalet bir olay. sadece bu şekilde anlatmasaydınız keşke olayı. parasının çok olmadığını falan biliyorsunuz sonuçta. adam da böyle bir adam demek ki. siz ilişkiyi bitirerek doğru olanı yapmışsınız zaten. siz haklısınız

Arada zaten aşk yokken düşünmeye gerek yok.

Yoksa adam biletini vs size aldırtmıyorsa o da maddi bir şeyler ödüyor demektir. Bu konuda anlayışlı olun derdim..
Bir kere biletini ben almıştım.ayrıca genelde araba kiralıyoruz onuda ben ödüyorum k kartı yok diye

yani adam sürekli yutdisindaysa oradaki sartlara bakarak alman usulü diye bakıyor olabilir.ama bana siz odeseniz her seferinde itiraz etmez gibi geldi.
arada olabilir insanlık hali ama sürekli böyle davranması hiç hoş değil.
beklentisine olmasada insan jest olsun diye yine söyler ne olacak.biz kadınlar severiz böyle şeyleri anarmol bir durum değil.
Konumdada belirttim herkesin görüşüne saygım var ben böyle düşünüyorum ilişkide erkek bu konuda kadından daha önde olmalı bence

Hayır aslında konumdada belirmiştim ama tabiki erkek her zaman harcama yapmamalı kadında yapar ama biz ayda bazen 2ayda bir görüşüyoruz ve onun böyle yapması tuhafıma gidiyorher geldiğinde bankamatik sorması cebinde az ve hiç para olmaması sonuçta bir bayanın yanına geliyoraun yani.
Her hafta görüşsek sıkıntı değil zaten ben harcarım sıkıntı o değil ama az görüştüğümüz için onun bence erkek olarak harcaması gerekiyor
O konuda haklısın.

Belkide yurt disinda aldigi kulturden dolayi maddi konularda sizden farkli dusunuyordur. Yaniniza ayda bir kere gelip masraf ettigine gore sizde gittiginiz mekanlarda yediginiz ictiginiz seylerin parasini odeyebilirsiniz. Sonucta misafir sayilir...

Back
X