Öyle herşeyi evlenince alırsın diyen arkadaşların bak bakalım çeyizinde bir tane eksik bırakıcakmı millet ne uyanık ya, koca düşmanı valla bunlar
Soruna gelince canm ben bitirdim çeyizimi , şöyle diyim çok abartmadım tekstil işini
uyku setim 1 adet
nevresim takımım 4 adet
battaniye tek ve çift kişili toplmda 5 adet
havlular biraz fazla bir küçük koli dolusu yaklaşık 40 adet artık aralarndan ayrcam günlüğü misafiri eve gidince
kızlar şuna karar verdim uyku seti değilde yalnızca yorganını alıcam çünkü uyku setiyle birlikte 4 takım nevresim takımım oluyor normal yorgan alırım içine geçirip kullanırım diye düşündüm.. birde misafire battaniye yeterlidir demi uyku setine gerek yok?
Kız Allah iyiliğini versin misafir uyku setini ne yapacakcanım aynen anlamıyorum bende mi sorun var herkese safça inanıyorum evli arkadaşlarıma soruyorum amaannn yenileri çıkıyor az al evlenincede alırsın diyolar yahu ben evlenince alıcaksam nevresimimi neden şimdi 2 tane alayım anlamadım? benimde uyku setim ve 1 tane battaniyem var ama ben misafirlik için battaniye yada uyku seti düşünmemiştim almak lazım aslında.. havlu zaten çok olsun bencede en çok kullanılan eşyalardan biri çünkü.. çaydanlık mesela canım 3 tane yeter mi?
Bence gerek yok misafire uyku setine. Güzel bir nevresim, bir de ince yorganlardan yeter. Misafir için yatak odası yapmıyorsanız (ki ben bunu gereksiz buluyorum. Evin bir odasını feda etmeyi) uyku seti almak çok mantıksız olacak çünkü kanepede yatacak malum misafir :)
Kız Allah iyiliğini versin misafir uyku setini ne yapacaken çift kişilik bir iki battaniye al bide tek kişilik al bir iki tane, yeter 3 tane cnm bnmde 3 tane 1 makine var bir çelik birde teflon çaydanlığım var