Neydim ne oldum

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Merhaba Fikirlerinize ihtiyacım var 6 ay önce evlendim Evlenmeden önce çevremde bir çok arkadaşım vardı Gidebileceğim kültürel mekanlar vardı Ben okuduğum kitaplar üzerine konuşmaktan, siyasi ya da sosyal bi durumu tartışmaktan, farklı müzikleri arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşlanırım Öncesinde arkadaş ortamım da böyleydi. Evlendim Küçücük bir ilçeye geldim Bırakın öyle arkadaşı normal arkadaşım bile yok Çünkü genç nüfus hep göç ettiği bir ilçe burası Burada da oyalanayım diye dil yakın bi ilde dil kursuna yazıldım Açık öğretimden 2. Üniversiteye yazıldım Ama ne yapsam olmuyor Çok mutsuzum Eriyorum sanki burda

Yakın çevrede gidebileceğiniz yerler yok mu? İl merkezi? Daha büyük ilçeler?

Resim cizebilirsiniz.

Emin olun yazdığım gibi basit değil . İnsan o kadar dinleniyor ki.

İnternetten çözüm örnekleri bulun onlari çizmek için uğraşın.

Veya kurdele nakışı yapın. O kadar harika eserler çıkıyor ki bir baksan bayılırsın.
Hayattan zevk almaya bak.

Aksam esin gelmeden yemek tariflerine bak tatlılar yap. Onu dene buNu dene.

İstersen çok güzel şeyler çıkartabilirsin. Önemli olan insanın bir şeyler e kafayı vermesidir. Lütfen bunları bir dene faydasını göreceksin.

Zamanla ortama, insanlara alışırsınız.
Evliliğin kendisi kocaman bir değişiklik zaten. Adapte olmak zaman alır.

yası buyuk ınsanlardan tandır ekmegını ogren , sac ekmegını , gozlemyı , tursu kurmayı , tarhana yapmayı , konserve yapmayı vs ... ben oyle bir yerde yasamak zorunda kalsam bunları ogrenırdım .. bıraz daha gelişmiş bır bolgede yasarken takıtasarımı ogrenmısdım sevdıklerımı mutlu etmısdım boncuk işini ogrenmişdım ..

Resim cizebilirsiniz.

Emin olun yazdığım gibi basit değil . İnsan o kadar dinleniyor ki.

İnternetten çözüm örnekleri bulun onlari çizmek için uğraşın.

Veya kurdele nakışı yapın. O kadar harika eserler çıkıyor ki bir baksan bayılırsın.
Hayattan zevk almaya bak.

Aksam esin gelmeden yemek tariflerine bak tatlılar yap. Onu dene buNu dene.

İstersen çok güzel şeyler çıkartabilirsin. Önemli olan insanın bir şeyler e kafayı vermesidir. Lütfen bunları bir dene faydasını göreceksin.
Okuldayken resmim berbattı :) ama deneyeceğim Teşekkürler

Evliliğin kendisine zaten alışmak zaman alıyor ben bir yılda alıştım :) sıkıntıdan günlerim internetten farklı yemek, tatlı, pasta tarifleri deneye deneye geçerdi eşimle birlikte bir yılda 15 er kilo aldık şimdi millet diyo sana bi pastane açalım :) :)

Okuldayken resmim berbattı :) ama deneyeceğim Teşekkürler
Çözme yeteneğin olsun olmasın karalamaya başka meSela. Bide kara kalem çalışmaları çok güzel.oluyor. Kara kalem al kirtasiyeden resim kalemi de. Al netten cizim örneklerine bak çizmeye çalış. Ben evli değilim ama evde bende çok sıkıliyorum , gerçekten canımın sıkıntısını aliyor. Bütün kafani oraya veriyorsun kafan dağılıyor. Yoksa kör seytan sürekli dürtüyor ya.

Spor salonuna gidin?
Çevreniz gelişebilir..
Hem iyi hissetmenizi de sağlar spor..

Puzzle alın..
Baya vaktinizi alır bence:)

Evcil bir hayvan besleyin.Çok iyi hissedeceksiniz.

Ufak şirin saksılar alıp balkonunuzda çiçekler yetiştirin..

Mezuniyetiniz nedir?
Alanınıza göre sınavlara hazırlanabilirsiniz
Bunun için cok harika bir yer bence..
Konstantrenizi bozacak birşeyler yok..

Aynı hayat diye diretmeseniz.
Belki hayat başka yönlerinizin gelişmesini istiyor?
Yepyeni bir hayat var önünüzde ne güzel :KK51:

Bebeginiz yoksa yapıverin bir tane,hic bos zamanınız kalmaz:KK28:

dil kursu iyi fikir, hobiler edinin,keçe vs. hobi edinmezseniz gerçekten sıkıntı yaşarsınız. sonunda da ya internet bağımlısı olursunuz yada ufak depresif haller ve durduk yere evliliğiniz de zedelenir agresifleşirseniz falan. amma yazdım senaryoyu değil mi? :) yani ihtimaller dahilinde bunlar o sebepten kitaplarla aranız iyi ise bol bol okuyun,hobi malzemeleri edinin ,mutfakta bir şeyler yapın.

Merhaba Fikirlerinize ihtiyacım var 6 ay önce evlendim Evlenmeden önce çevremde bir çok arkadaşım vardı Gidebileceğim kültürel mekanlar vardı Ben okuduğum kitaplar üzerine konuşmaktan, siyasi ya da sosyal bi durumu tartışmaktan, farklı müzikleri arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşlanırım Öncesinde arkadaş ortamım da böyleydi. Evlendim Küçücük bir ilçeye geldim Bırakın öyle arkadaşı normal arkadaşım bile yok Çünkü genç nüfus hep göç ettiği bir ilçe burası Burada da oyalanayım diye dil yakın bi ilde dil kursuna yazıldım Açık öğretimden 2. Üniversiteye yazıldım Ama ne yapsam olmuyor Çok mutsuzum Eriyorum sanki burda
çocuk yap canım inan başını kaşımaya vaktin olmuyor sıkılmak şöyle dursun :KK69: tabiki şaka çocuk işini uzatabildiğin kadar uzat :KK47:

Benim tüm hayatım kaydı şükret Zaman lazım düzen icin.

Bence göremediğiniz güzellikler vardır..
Küçük kasabalara gitmek için can atanlar var.
Bu sakinliği hiçbiryerde bulamazsınız.

Back
X