- 17 Ağustos 2011
- 24.655
- 155.202
- 798
- Konu Sahibi aparmanyengesii
Çok kolay.Bak mesela evde yalniz kaldigim zamanlar cok mutlu oluyorum herzaman degil ama ara ara ariyor gozum konuda anlattigim gibi kanepeye oturmak tv izleyip kumanda kullanmak lux gibi birsey
Mesela arada evde yalniz kalsam huzur bulurum ama en son ne zamsn yalni kaldim hatirlamiyorum
Arkadaslarimla disariya ciktigimda eve donunce neyle karsilasacagimi bilmedigimden oturdugunda dusunmekten zevk alamiyorum
Izin isterken elli saat izin istesem verir mi vermez mi diye ellivsaat dusunmesem mutlu olurum
Yada ne bileyim arada sirt cantami alsam hic gitmedigim şehirlerde sadece yurusem kimseye hesap vermedigim bir hayat yasasam cok mutlu olurum
Aslinda buyuk seyler istemiyorum kucuk seylerlede mutlu olurum ams o kucuk seyleri bile yapmaya bile firsatim olmadi
Nasolsa devlet memurusun. Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 5 gün seminer olacak şu tarihte dersin, o tarihi izin zamanına getirir gul gibi tatilini yaparsın.
Kocaman, kendi parasını kazanan kadınsın. Hala izin aldıran ataerkil ailen utansın, bence böyle bir yalanı sonuna kadar hak ediyorlar.
Çik tek başına, kafanı dinle. Ki en iyi tatil yalnız yapılan tatildir. Herkese aynı yalanı söylersen bir yerde patlamaz da. Hatta 'ucretini ödemek kaydiyla' kardeşin de gelsin

Çare bul ^^