Neye elimi atsam kuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kızlar selam
O kadar doluyum ki bu aralar,mutsuzum,buraya içimi dökmek istedim.
Ben neye elimi atsam kuruyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım. Ne ask var ne iş....Sekreter olarak çalışıyordum. Sgk ve yemek yoktu buna bile katlandım ama yok yok...işler kötü gidiyordu işyerini kapattılar maaşımı bile güç bela aldım...gene issizim
Kızlar ben hangi ise girsem olmuyor...burası kapandı ama önceki yerlerde de genellikle çıkarıldim falan. Sessiz biri oldugum icin isyerlerinde tutulmuyorum hep dile getirildi bu durum. O kadar çok is degistirdim ki ve o kadar çok is görüşmesine gittim ki artık bunaldim. Bir insan neye elini arsa kurur mu ya ve bu durum yıllardır boyle
Psikolojim cokmek üzere
Cevremde herkes işinde gücünde, yillardir ayni yerde çalışıyorlar, benim gibi birisi daha yok.
Herkes bana iş bulmaya çalışıyor aracı oluyor yine sonuç sıfır...
Size sorum su; artik is arayışını bitirmeli miyim mesela kurslara falan da giderim gün geçirmek adına en azından vakit geçer
Yoksa pes etmeyip aramaya devam mi etmeliyim
Not: düzenli olarak gelen aylık bir gelirim var 300 tl kadar beni idare ediyor
Siz olsanız ne yaparsınız kizlar???

İşe ihtiyacınız olma durumuna bağlı tabi ama ben olsam biraz kafa dinler sonra tekrar aramaya başlardım. Ama en önemlisi hangi işte daha rahat daha iyi olduğunuzu düşünüyorsanız o işi yapamaya çalışın (günümüz şartlarında zor biliyorum iş seçmek ama mümkün olduğunca işte). Böylelikle daha özgüvenli olup kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz

Evet bunu ben de c

Çevrem de aynı şeyleri söylüyor...daha güçlü bir meslek edinirsen patronlar daha çok önem verir issiz kalmazsın diyorlar
Müşteri temsilciliği (Çağrı merkezi) ve sekreterlik tecrübelerim var.
Modelistlik kursuna gitmemi önerenler oldu ama bilemiyorum

Bence de . Tekstilde bu tarz bölümler olduğunu duymuştum. Adları aklımda değil ana kursla öğrenilebilecek şeyler. Hem de yapan kişi azmış. Bu tarz işlere yönelin bence de. Hem aldığınız ücret artar hem de çalışırken kimseyle uğraşmazsınız

Ardarda o kadar cok is degistirmek zorunda kaldim ki ben de bi sure ara verdim 4 ay kadar sonra yine basladım, az maas, cok mesai, kariyersiz bi iş ama olsun boş kalmaktan iyidir. Hem calisip hem kendini gelistirmek hedef bu olmali asla pes etmeyin aramaya devam edin bizim durumumuzda olanlar var yalnız değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…