• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
27
İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunlari anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu pozitif biriydim ben. Herkes mi böyle acaba diyorum bazen. Yani hayatı çok seviyorum, ama hayattan tay alamıyorum, istediğim hayatı yaşamıyorum evet, ama çevremde istediği hayatı yaşadığı halde benim gibi olmayan , mutlu olan bir sürü insan var.

İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunları anlatmak anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu coşkulu pozitif biriydim ben.
Çocuk&eşle ilgili sorunlar &kendine vakit ayıramama olabilir mi? Ben de eskiden çok neseliydim artık değilim hayat enerjim bitti saniyodum bir günlüğüne oğlumu babaannesine bıraktım kendime zaman ayırdım kendimi simarttim öyle mutlu oldum ki. Kendinizle başbaşa kalmaya ihtiyacınız var. Mesela ben de geceleri aşırı severim gündüzleri hiç sevmem. Gündüz uyuyaeim gelir gece oturasim gelir ama bu kendimi bildim bileli böyle vardır bir sebebi. Ama sizin sonradan böyle olduysa sadece geceleri kendinize vakit ayirabildiginiz için olabilir

Muhtemelen evliliğinizle ilgili yaşadığınız sorunlardan dolayı depresyondasınız. Depresyon kendi kendine geçmez, aksine derinleşir. Yardım almanız gerekir.
Yardım aliyorum evet fakat oğlumla birlikte gittim bı kaç gün önce, psikolog oglum yanımda iken konuşmamızın doğru olmadığını söyledi. Bu yüzden online görüşeceğiz, fakat şu an köyde yani annemlerdeyim bu yüzden görüşemedik. Gider gitmez müsait olduğu bı zamanda görüşeceğiz

Eski konularınızda size birsürü tavsiye verilmişti aslında. Hatta whatsapp yardımlaşma grubu bile kurmuştu bazı kadınlarımız sizin için.

Maalesef siz cesur olup adım atmadıkça bu mutsuzluğa mahkumsunuz.
Seçenekler evde çalışmak ki bunu istedim, beni asla istenmeyen aileme dönmek, veya kadın siginma evi. Size hangisi mantıklı geliyor. Kadın Sığınma evi bi yere kadar uygun ama ya sonrasj. Günümüz Türkiye şartlarında. Grubu kuran arkadaslara da teşekkür ediyorum grupta da defalarca ettim. Bir yere varamadım ama sonuçta beni dusunmeselerdi grubu kurmazlardi

Çocuk&eşle ilgili sorunlar &kendine vakit ayıramama olabilir mi? Ben de eskiden çok neseliydim artık değilim hayat enerjim bitti saniyodum bir günlüğüne oğlumu babaannesine bıraktım kendime zaman ayırdım kendimi simarttim öyle mutlu oldum ki. Kendinizle başbaşa kalmaya ihtiyacınız var. Mesela ben de geceleri aşırı severim gündüzleri hiç sevmem. Gündüz uyuyaeim gelir gece oturasim gelir ama bu kendimi bildim bileli böyle vardır bir sebebi. Ama sizin sonradan böyle olduysa sadece geceleri kendinize vakit ayirabildiginiz için olabilir
Evet sadece geceleri kendime vakit ayırabiliyorum. Bundan olabilir belkide

Çocuğunuzu arada bir birilerine bırakın evde kendinize zaman ayırın en kötü eşinize bırakın
Eşime bırakamam, ariyeten oğlum benden başka kimsede durmuyor, çok fazla ağlıyor. Kıyamıyorum ona

Eşime bırakamam, ariyeten oğlum benden başka kimsede durmuyor, çok fazla ağlıyor. Kıyamıyorum ona
Yavaş yavaş kendinizden koparın o zaman. Mesela annenize bu durumu açın. Annenize gittiğinizde sen ilgilen biraz benden kopsun deyin. Onlar onunla oynarken siz yanında oturup izleyin bı müddet sonra ben bir tuvalete gideyim bahanesiyle ayrılın derken mutfakta oturmaya başlayın bir gün annecim isim var dışarıda halledip gelicem deyin evinize gidin kısa süreler ile baelayip uzatin

. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum.
Konu gayet bu. Hayatınızı paylaştığınız insanla uyumsuzluğunuz var.
Evlilik, çocuk büyütmek başlı başına çok zor şeyler. Ama pek çok insan mutlu, huzurlu bir şekilde bunları yürütüyor.
Daha 24 yaşındaymışsınız. Şiddet mi görüyorsunuz? Aldatılıyor musunuz? Sorun neyse çözme yolları arayın.

İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunlari anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu pozitif biriydim ben. Herkes mi böyle acaba diyorum bazen. Yani hayatı çok seviyorum, ama hayattan tay alamıyorum, istediğim hayatı yaşamıyorum evet, ama çevremde istediği hayatı yaşadığı halde benim gibi olmayan , mutlu olan bir sürü insan var.

Kötü giden evliliğe girmiyorum demişsiniz ama mutsuzluğunuzun kaynağı bu değil mi zaten?

Seçenekler evde çalışmak ki bunu istedim, beni asla istenmeyen aileme dönmek, veya kadın siginma evi. Size hangisi mantıklı geliyor. Kadın Sığınma evi bi yere kadar uygun ama ya sonrasj. Günümüz Türkiye şartlarında. Grubu kuran arkadaslara da teşekkür ediyorum grupta da defalarca ettim. Bir yere varamadım ama sonuçta beni dusunmeselerdi grubu kurmazlardi

Size bu secenekler konularinizda defalarca sunuldu siz tam olarak nasil bir secenek bekliyorsunuz?

KendiniZle ilgili sorunları halletmeye ihtiyacınız var kendinizi sevmeye ihtiyacınız var ,bu yüzden geceleri seviyorsunuz sessizliği kendinizle başbaşa kalmayı ,ama tahminimce kısacık hayatınızda başınıza gelen her sorunun sorumlusu kendinizi görüyorsunuz ,bu yüzden hayattan tat alamıyorsunuz ,kendinizi oglunuza adamissiniz,kendinizi kendi benliginizde saf dışı birakmissiniz , genelde böyle düşünen insanlar sessizliği sever toplum içerisinde olaylara dışarıdan bakarlar mutluymuş gibi yaparlar ,muhakkak destek alın gecicek merak etmeyin

KendiniZle ilgili sorunları halletmeye ihtiyacınız var kendinizi sevmeye ihtiyacınız var ,bu yüzden geceleri seviyorsunuz sessizliği kendinizle başbaşa kalmayı ,ama tahminimce kısacık hayatınızda başınıza gelen her sorunun sorumlusu kendinizi görüyorsunuz ,bu yüzden hayattan tat alamıyorsunuz ,kendinizi oglunuza adamissiniz,kendinizi kendi benliginizde saf dışı birakmissiniz , genelde böyle düşünen insanlar sessizliği sever toplum içerisinde olaylara dışarıdan bakarlar mutluymuş gibi yaparlar ,muhakkak destek alın gecicek merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X