- 14 Temmuz 2021
- 404
- 85
- 33
- 27
İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunlari anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu pozitif biriydim ben. Herkes mi böyle acaba diyorum bazen. Yani hayatı çok seviyorum, ama hayattan tay alamıyorum, istediğim hayatı yaşamıyorum evet, ama çevremde istediği hayatı yaşadığı halde benim gibi olmayan , mutlu olan bir sürü insan var.