- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Oda gönderiyor.Laf sokar gibi durduk yere.başka açılardan problemleriniz yoksa siz de video filan göndermeyin. bazı insanların espri anlayışı yoktur her lafı sözü dümdüz algılarlar. kafasını açıp içine espri anlayışı yerleştiremezsiniz ki, böyle kabullenin. ama göndermeli paylaşım nedir ya çocuk gibi. ben şifreli mesaj çözemiyorum ne ima ediyorsan açıkça söyle deyin, söylemezse de kendi bilir. yaşlar kaç bu arada yav
cidden yaşlarınız kaç?Oda gönderiyor.Laf sokar gibi durduk yere.
Sacma sapan seyler icin tartısılmaya degmıyor ınanın, herkes ciddi olmak zorunda degıl, esınız bu yapıdaysa - ki oyle dediniz-, sıkıntılar devam edecektir, umarım duzelırEşime Instagram'dan reels videoları gonderiyorum.Ama bıktım hep birşey gönderdiğimde kendisine ima ettigimi düşünür.Laf sokuyormusum gibi kadın erkek ilişkileri vs.Eskiden bu kadarda değildi.Ama son zamanlarda adamla sakalasilmiyor.(Şakadan anlayan tıp değildi zaten.) Bunu farkettim.Ona göre herkes ciddi olmalı.Enistesi var aileler ilk tanistiginda çoğunlukla babamla o muhatap oldu.Adam konuşmayı dinlemeyi biliyor.İkna edici yapısı var.Kaba saba bir adam değil.Enistesine bile afedersiniz nerede ne konuşacağını bilmiyor diye kiziyor.Biraz baba ve annenin boşanmasından ötürü birazda benden önceki sevgilisinin onu aldattığını söylüyor.Asla şaka kaldıran yapısı yok.Ve ben şaka da yapmıyorum.Kizdigi şeyleri de biliyorum.2 senedir tanıyorum da.Bana küstü.Daha neye kizdigimi anlamıyorsun.Falan triplere giriyor.Konusmayalim dedi.Bana göndermeli paylaşım yapiyor.Hic muhatap olmadım.Eger olsam 2 saat kızdığı şeylerden bahsediyor.Sizinde eşleriniz böyle mi ?
İnşallah anksiyete var gibi.Bir bakıyorum çok yumuşak efendi toplum içinde çok kibar beyefendi hatta banada öyleydi.Son zamanlar aşırı sinirliSacma sapan seyler icin tartısılmaya degmıyor ınanın, herkes ciddi olmak zorunda degıl, esınız bu yapıdaysa - ki oyle dediniz-, sıkıntılar devam edecektir, umarım duzelır
30cidden yaşlarınız kaç?
Yani online usulü, tanımadığın adamla kosa kosa tazminat için nikah yaparsan neye kızdığını bile bilmezsin tabi. Hayır böyle değil soruna cevap. Sizin evlilikte normal bir süreç yok ki zatenEşime Instagram'dan reels videoları gonderiyorum.Ama bıktım hep birşey gönderdiğimde kendisine ima ettigimi düşünür.Laf sokuyormusum gibi kadın erkek ilişkileri vs.Eskiden bu kadarda değildi.Ama son zamanlarda adamla sakalasilmiyor.(Şakadan anlayan tıp değildi zaten.) Bunu farkettim.Ona göre herkes ciddi olmalı.Enistesi var aileler ilk tanistiginda çoğunlukla babamla o muhatap oldu.Adam konuşmayı dinlemeyi biliyor.İkna edici yapısı var.Kaba saba bir adam değil.Enistesine bile afedersiniz nerede ne konuşacağını bilmiyor diye kiziyor.Biraz baba ve annenin boşanmasından ötürü birazda benden önceki sevgilisinin onu aldattığını söylüyor.Asla şaka kaldıran yapısı yok.Ve ben şaka da yapmıyorum.Kizdigi şeyleri de biliyorum.2 senedir tanıyorum da.Bana küstü.Daha neye kizdigimi anlamıyorsun.Falan triplere giriyor.Konusmayalim dedi.Bana göndermeli paylaşım yapiyor.Hic muhatap olmadım.Eger olsam 2 saat kızdığı şeylerden bahsediyor.Sizinde eşleriniz böyle mi ?
Şu yaşadıkları tazminata değdi mi acaba diyorumYani online usulü, tanımadığın adamla kosa kosa tazminat için nikah yaparsan neye kızdığını bile bilmezsin tabi. Hayır böyle değil soruna cevap. Sizin evlilikte normal bir süreç yok ki zaten
Ne tazminatı?Yani online usulü, tanımadığın adamla kosa kosa tazminat için nikah yaparsan neye kızdığını bile bilmezsin tabi. Hayır böyle değil soruna cevap. Sizin evlilikte normal bir süreç yok ki zaten
Markette çalışırken çok yoruluyormus. Bu yüzden de tanımadığı adamla koşa koşa nikah kıydı, evlilik nedeniyle işten ayrıldığı için tazminatını almak amaciylaNe tazminatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?