Neye küstüğünü anlamadım ?

Şu yaşadıkları tazminata değdi mi acaba diyorum
Evlilik dışında başka hiç mi haklı nedenle fesih sebebi yoktu acaba ? Fazla mesai ödeniyor muydu mesela.
Kıdem tazminatı için kıyılan bir nikah, o nikah yüzünden ha deyince ayrılamama, sürekli yaşanılan kayınvalide ve eş sorunları..
Üzüldüm açıkçası.. Her şey yoluna girer umarım.

Kesin cozum hic video atmayin.bi kesin cozum daha var ama boyle sorunlu manyak ailelerin cocuklarini akilli etme duzeltme yolunda hipokrat yeminlerimiz oldugu icinonu onermedim

Yoo degil.sizin esiniz daha büyüme olgunluğuna erismemis

Hayır, değil. Şakalaşamadığım insanla evli olmak istemezdim.

Peki sen gerçekten göndermeli şeyler atıyor olabilir misin?

Size bir anımı anlatacağım.

Benim yakın bir arkadaşım vardı. Tanışalı bir yıl olmamıştı ve biz çok iyiydik. Dışarıdan bakınca birbirimize hakaret sayılacak espriler yapıyorduk ama asla alınmıyorduk. Şakaydı çünkü. Bir gün kötü bir olay yaşadık. Aramız açıldı. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olamadı. Espri yapınca bile eğreti durdu ki o olaydan sonra yaptığım ilk espride kendimi samimiyetsiz gibi hissettim. Sanki karşı tarafa laf çarpıp üstten bakmışım gibi ses tonum çıktı ve bir daha o kişiyle esprili konuşmama kararı aldım. Karşı taraf laf çarpıyorum sansın istemedim halbuki şakaydı. O gün alındı mı bilmiyorum ama normalde de kafaya takan biriydi. Eskisi gibi olamadıkça alınabileceğini düşünüp eylemlerime devam etmedim.

Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla.

Daha neler duyup görücez tazminat için tanımadığın adamla evlenmek
Ben 14 senelik arkadaşımı zor tanıdım da anca evlendim valla iyi cesaret

Onca olan şeyden sonra artık o kadar yüz göz oldunuz ki adam kendisine ya da ailesine laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir

Nikah umrumda değil.İstesem şuan terkederim.Benimki kiyamama sevgi.Karsimdaki insanda beni sevdiğini söylüyor.2 sene önce güzel birşey demişim mesela onu hiç unutmuyor.Detaylari bilir.Nikah dışında haklı fesih nedenlerim vardı.Ses kaydi var hala telefonumda duruyor.Dava açarsın mahkeme uzun sürer zaten evlenmeyecekmiyiz dedi annesi de daha sonra nikah kıydın ona acıdin falan yaptı.

Kesin cozum hic video atmayin.bi kesin cozum daha var ama boyle sorunlu manyak ailelerin cocuklarini akilli etme duzeltme yolunda hipokrat yeminlerimiz oldugu icinonu onermedim
Videoya da kizmadi aslında ama kendine ima yapmışım gibi herşeyden pay çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…