Neye küstüğünü anlamadım ?

Nikah dışında haklı fesih nedenlerim vardı.Ses kaydi var hala telefonumda duruyor.Dava açarsın mahkeme uzun sürer zaten evlenmeyecekmiyiz dedi annesi de daha sonra nikah kıydın ona acıdin falan yaptı.
ooooo........vayy canınaaaaa
çıtladı gene birşeyler
mercimeği fırına vermişler dedim ben size

Benim de sevgilim diyemem ama tanıştığım biri vardı beni ufak ufak alttan o kadar eleştirirdi ki şakalarını bile eleştiri diye algıladığımdan fazla tepki verirdim ki normalde şaka kaldırabilen biriyim arkadaşlarımla hatalarımı bile gülerek ortamda konuşan biriyimdir . Böyle bir şey olabilir belki

Kahve pembe niye ceza aldı ki
Neyse okursun elbet senin evliliğinde tek sorun şaka kaldıramadığı değil ki. Bir sürü sorununuz var. Evlenince mutlu olamayacağın belli şimdiden keşke yol yakınken ayrılsan

Sizin de eşleriniz böyle mi derken; milletin eşi de böyle ise için mi rahatlayacak?
Benim bosandigim eşim bile boyle değildi, hani boşanmak son raddedir, bizde bile boyle seyler yoktu Aksine anirarak gülerdik bazi seylere, sürekli insta ve wp'den komik şeyler atardik. Mizah anlayışının uyuşmadığı biriyle aşk meşk olmaz gibi geliyor.

Akrep ya da balık burcu diye düşündüm nedense
Şaka bi yana, adam direkt sorun bulup ordan beslenmeye çalışan, durduk yere tat kaçıran tip olarak canlandı gözümde veya senin şakaların kötü

Senin nick bı bana mı şahin k yi hatirlatiyo ya

Sizin de eşleriniz böyle mi ne ya?
Dalga mı geçiyorsunuz. Çoğumuzun eşi yanında. Telefon dan evlilik nereye kadar gider

Ne cektin be nuranka.

Erkeğin çok konuşanı ve espri kaldırmaya ni makbul degil

Değil Kendimde olan sıkıntıyı ondaymis gibi gösterip videolarla desteklerim Benim ki bir nevi psikolojik baskı belki de geçmişin intikamı bilemedimAdamda kabulleniyor ama ben neyin ne olduğunu içimde bir yerlerde biliyorum o başkaaa

Yok valla benimki hiç böyle değil. Adama sürekli imalı şeyler paylaşıyorum hiç ciddiye almıyor en son bugün yerinden kalkmayan kurbanlık manda videosu paylaştım ama iplemedi.
benimki de öyle, hiç üstüne alınmıyo gülüyo hep üstelik bazılarını bak bu sen diye paylaşıyorum random atıyo

ablacım bu adam için babanı ezdin, yapmadığın kalmadı adam bu işte hala böyle şeyleri sorun yapana kadar büyük sorunlara odaklan. başkalarının postunda boşan, kadın sığınma evine git diye aslan kesilip kendine gelince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalman nereye kadar?

Yani eşim yok ama bırazda espırıden anlıcak

yani diyorsun ki
nolursa olsun EVLENECEM vermezlerse kaçacam
peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…