Neye ugradıgımı şaşırdım, kızlar bir akıl fikir verin

Lionessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
97
0
36
- Yurtdışı
Her hafta sonu eşimle evden, işyerlerimizden uzaklaşmayı tercih ediyoruz. Bu hafta nereye gitsek derken, eşimin kuzeni aramış, villa almış, bize gelin demiş haftasonu, hem eşime bana biraz evi toparlamakta yardımcı olursun demiş.Tabi eşim hemen okeylemiş, bende severim kuzeni.Şirket sahibidir kendisi, çok yoğun olmasına ramen, konu eğlenceye geldiginde gerçekten tadını çıkarmasını bilir kendisi. Evli olmasına ramen , bazı alışkanlıklarından hiç vazgeçmemişti.Bir dünya tatlısı kızları oldu bir buçuk yıl once.Bizim hala çocuğumuz yok bilirsiniz.Eskiden beraber gezerdik, hanımını da ayırmıyordu yanından, çok eğleniyorduk dördümüz. Çocuk olduktan sonra her şey değişti. Hanımı pek gezemiyordu, ayrı takılmaya başladılar ve grup bozuldu kısacası. Bu haftasonu teklifine sevindim, eski günleri hatırladım.Çok güzel bir şehirde ev sahibi olmuşlar, hem eğleniriz, hem yardımcı oluruz dedik aldık uçak biletlerini geldik. Kuzenin yanında hanımı değil, başka bir bayan görünce şok oldum. Kısacası kuzen hanımını aldatıyor. Sevgilisi villada kalıyor ve kendisi her fırsat iki buçuk saat uzakta yaşadığı evden atlayıp geliyormuş. Eşim hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, olayı şakaya gırgıra bağlıyor. Herkesin keyfi yerinde anliyacağınız, ben se o evde çocuğu ile birlikte oturan hiç bir şeyden haberi olmayan kuzenin hanımını düşünüyorum. İçimden onu aramak geliyor, arasıra konuşuyoruz, birbirimizin hatrını soruyoruz. Arasam konuşabilecekmiyim .... Avrupa da büyümüş, yaşıyan insanlarız daaa, bu kadarı bana bile biraz fazla geldi....

kuzendeki rahatlığa şaşırmamak elde değil :S siz zamanında ailece gezerken sevgilisini tanıştırma lüksünde nasıl bulunmuş bu ne pişkinlik :53: eşinizin ve sizin o an tepkinizi koymanız gerekirdi bence.. eşine ve bebeğine yazık ya tcıh tcıh ..

Size dusmez soylemek,kuzenle gorusmeyin bence.esiniz Hic bir sey yok gibi davranmissa,dikkat edin dadanmasin o villaya:)grubun ikinci kadinida degismesin!!:ssz:

Son düzenleme:
bu ne rahatlık anlamadım sonuçta kuzeni eşinizin tepki vermeyeceğini bildiği için rahat davranmış ama ben olsam bir daha onlarla aynı ortama girmezdim
neden karısı gezemiyor sağlık sorunu mu var

Bu durumu size yaşatmaları hoş olmamış
Ortada fazlaca olan bi rahatlık söz konusu

Ama bu sizin probleminiz değil...
Kimseye birşey söylememenizi tavsiye ederim..
Eğer rahatsız oluyorsanız o kişyle sevgilisi ile olduğunda görüşmezsiniz..

Karaktersiz adam.Kadın biliyordur büyük ihtimalle,kadınlar hisseder.Ben olsam kadını arar ,söylerdim.

oFF çok kötü bir durum empati şart.Benim merak ettiğim sizin kuzene karşı,şaşkınlıkla beraber eşinizle birlikte
tavrınız ne oldu.Ben olsam orda 1 saniye duramazdım kuzenin eşine ihanet etmiş sayardım kendimi

Bence önce eşinizi sorgulayın, bunu bilerek nasıl kabul eder davetini ?

Bilmiyordu demeyin, asla inanmam.

Avrupa'da büyümekle bu anlattıklarınızı hazmedebilmek arasında bağ kuramadım.

Bence susmamalısınız..

Sizin için asla kabullenemeyeceğiniz bir durum olduğunu defalarca eşinize kızgınlık ve kırgınlıkl anlatmalısınız.

Eşinizin bu durumu hazmeder görünüşünü kabul edemeyeceğinizi söyleyin.

Kuzenle konuşun, gerekirse tehditkar konuşun..

Ne olursa olsun susmayın.

Olmayan yuva bozulmaz..
Ben arayın hanımını söyleyin diyemiyorum, tanımadığım için süreç nasıl işler bilemem ama eşinizi, hadsiz kuzeni ve o değmez kadını uyarmalısınız, huzurları kaçsa bile yeter şimdilik.

şaşırmamak anormal olurdu zaten.bir an kendimi koydum da yerinize ... tutulur kalırdım heralde.ama ne yazıkki cok var bu tip insanlar.aldatmalarda gayet normal karsılanıyor zaten artık.kuzenin eşine haber vermeyin bence kötü siz olursunuz ama kendi adınıza endişelenebilirsiiz eşiniz de anormal karsılamamıs.dikkat edin ...

Yok canlarım ya, bir hafta olmadı konuşalı, gayet saglıklı hanımı. Bebişleri olduktan sonra değişti diyordu, telefonlarıma cevap vermiyor, hep yoğun, her kese vakit zaman ayırır da konu bize gelince hep çok işi oluyor diye anlatıyordu bana.Ama evin hiç bir eksiği olmuyor anlatıyordu.Her şeyimiz var çök şükür diyordu. Eksiği olmaz tabi, sevgilisiyle kalabilecek dünyanın en pahalı bölgelerinde ev alabiliyorsa kuzenimiz.. Offf ya , gitmek istiyorum burdan. Haftasonum, aklım , düşüncelerim her şey çok karıştı. Bizimki de hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bu da beni deli ediyor.Sanki önceden haberi varmış gibi ,sanki ortada yanlış olan bir şey yokmuş gibi.

Bence öncelikle kafaya takman gereken kuzenin eşi değil kendi eşin ...
Ben eşime şok geçirirdim sen bütün bunları bilir de nasıl kabul edersin,adamın metresiyle beni nasıl aynı kefeye koyarsın da adamın garsoniyerine getirirsin diye ?
Eşinin konuya bakış açısının kuzenden pek farkı yok.

ben olsam kadını arar söylerim. hiçbir şeyden haberi olmadan,saf saf yaşamak ne kadar kötüdür. kendinizi onun yerine koyun. bilmek istemez miydiniz?

ayrıca adamdaki pişkinliğe bakarsak, karısının haberinin olmasını hiçte önemsemiyor...​

Bence öncelikle kafaya takman gereken kuzenin eşi değil kendi eşin ...
Ben eşime şok geçirirdim sen bütün bunları bilir de nasıl kabul edersin,adamın metresiyle beni nasıl aynı kefeye koyarsın da adamın garsoniyerine getirirsin diye ?
Eşinin konuya bakış açısının kuzenden pek farkı yok.

Zaten önce eşime kesicem bunun faturasını... Odadan çıkasım yok inanıyormusunuz. Kadın nerelerde takılalım, şoping yapalım planı yapmış bile ya...

Ben olsam,beni o ortama,aynı çatı altına soktuğu için önce eşime,sonra kuzene verip veriştirirdim.
Kuzene demediğimi bırakmazdım.Unuttuğu,yoksaydığı herşeyi yüzüne çarpardım.
Varsın bir daha benimle konuşmasın.
Zaten bir daha onu görmek isemezdim.Eşimin de görüşmesinden rahatsız olurdum.

Bu ne yüzsüzlük yahu ?

Eşe söyleme durumuna birşey diyemeyeceğim.Yapamazdım sanırım.

karisindan bosansa ve kiz arkadas edinse
sorun degil ama
bebekleri olan bir kadini birakip metresiyle
eglenmenin derdinde olan bu adama ortaklik
yapmak ne kadar dogru?
bu nasil rahatlik anlamadim
avrupalilar metreslerini bu kadar rahatmi sokuyor
ailelerinin icine
bir seylerin hesabini sormaniz gerek normal gormuyorsaniz

böyle durumlarda sizin amacınız niyetiniz ne kadar masumane olsada karşı taraf yanlış yorumlar bence siz ona söylemekten ziyade kendi eşinize dikkat edin o kadınla sizi tanıştırabilecek kadar relax ve bu durumdan gayet memnun görünen bir insanın ne kadar size sadık kalabileceğide meçhul bu yorumum sizi incitmek adına değil ama dikkat edin benden size tavsiye

Kuzen eşimi aldı çıktılar.Eşimin çoktandır bu ülkeden özel bir şey alma merakı vadrı.Sanırım onun peşindeler. Mesaj çektim, gelir gelmez bana bir açıklama yapmasını bekliyorum. Bu kadına da nasıl davranıcam ben , yüzüne bakasım gelmiyor

çok zor bir durum ama sizin yapacağınız bir şey yok ama eşiniz nasıl kabullenmiş onu anlayamıyorum:53::53: bir daha görüşmezsiniz olur biter :19:

Back
X