Neye ugradıgımı şaşırdım, kızlar bir akıl fikir verin

Size dusmez soylemek,kuzenle gorusmeyin bence.esiniz Hic bir sey yok gibi davranmissa,dikkat edin dadanmasin o villaya:)grubun ikinci kadinida degismesin!!:ssz:

valla konu bitiminde benimde aklııma geldi katılıyorum...dikkat et kocana...çünkü abes bi durum görmemiş gibi eskisi gibi devam etmiş...demekki sıradan geliyor bu tür şeyler eşinize.... yani OLABİLİR NOLCAK havasında anladınmı...gurubun ikinci bayanı değişmesin merveye katılıyyorum..

bu derece mide genişliği şaşırtıcı... bence eşınızın bunu normal karsılaması bıle cok garıp.... eşinize bunun ne kadar yanlıs oldugunu anlatmanız lazım dıye dusunuyorum... kuzenı sonucta ıster ıstemez bulusacaklar ve vakıt gecırecekler...

çocuğu olunca böyle oluyorsa, sizin çocuğunuz oluncada böyle yapabilir eşiniz dikkat edin valla.... çünkü eşiniz gayet ılımlı....adamın da pişkinliğine şaştım valla...karısın duyma ihtimalini sizin diyebileceğinizi bile bile gayet rahat ve gamsız...bence görüşmeyin....eşiniz bağlı başını çözecek bu adam...

Kızlar hepinize teşekür ederim yorumlarınız için, beni bu durumda yalnız bırakmadığınız için...Şoktayım sanki,hiç bir şey düşünemiyorum şu an. Bu ne yaaaaa, bu neeeeeee diye bağırmak geliyor içimden :(

ah bu erkekler cok yazık...:50:

bence kadın farkındadır bir şeylerin ters gıttıgının yanı sızın soylemenıze gerek yok yakında kokusu cıkar...Belkı kabullenır affeder belkı gormezden gelır bılemeyız o bayana kalmıs bir şey...

Kuzen eşimi aldı çıktılar.Eşimin çoktandır bu ülkeden özel bir şey alma merakı vadrı.Sanırım onun peşindeler. Mesaj çektim, gelir gelmez bana bir açıklama yapmasını bekliyorum. Bu kadına da nasıl davranıcam ben , yüzüne bakasım gelmiyor

Sen şimdi o kadınla mı zaman geçiriyorsun ?

Açıkça söylesene : Kusura bakma başka şartlar altında belki arkadaş olabilirdik ama X benim çok sevdiğim bir arkadaşım.Prensip olarak seninle konuşmak hiç içime sinmiyor gibi....

Kuzen eşimi aldı çıktılar.Eşimin çoktandır bu ülkeden özel bir şey alma merakı vadrı.Sanırım onun peşindeler. Mesaj çektim, gelir gelmez bana bir açıklama yapmasını bekliyorum. Bu kadına da nasıl davranıcam ben , yüzüne bakasım gelmiyor

Yine ben olsam diyeceğim...
Hadi ilk anda herkes normal davranınca tepki gösteremedim diyelim.

Ama eşim geldiğinde beni bavulum hazır bulurdu.
Bunun açıklaması filan yok ki...

Açıkça söylesene : Kusura bakma başka şartlar altında belki arkadaş olabilirdik ama X benim çok sevdiğim bir arkadaşım.Prensip olarak seninle konuşmak hiç içime sinmiyor gibi....

bence de laf çarpın kıbar bı sekılde ayyyy boyle kadınlara tahammul edemıyorum ben olsam butun ş..zlerin intıkamını o kadından alırdım:47:

Yok canım, ben duş falan alıcam biraz toparlanmam gerek dedim eşime onlar çıkmadan önce, kapandım odaya çıkasım gelmiyor. Kadın beni bekliyor. Tanıştım,adımı söyledim o kadar dı onunla konuşmam. Off ya bu kadının haberi var mı kuzenin evli olduğundan? Eşim de cevap vermiyor aradım ama ulaşamadım, delirmek üzereyim.

Kuzenin eşi durumu biliyor olabilir mi ? Bu kadar rahat olduğuna göre. Baksanıza korkacak birşeyi yok gibi.

Siz istemeseniz de şu an o kuzenin o haltı(!) yemesine yataklık ediyorsunuz. Suçunuz yok ama orada durmakla bunu yapmış oluyorsunuz.
Öyle bir kadını aile içine sokmasına ve hatta kabul ettirmesine ses çıkarmıyorsunuz.
Bunları gözleriniz görüyor ve zavallı karısına bunları yapmasına ses çıkarmıyorsunuz. Bence hakkı var bunları bilmeye.
Aptal yerine konuluyor kadıncağız şu anda.
Ayrıca eşinizde hiç rahatsız olmamış, normal karşılıyor durumu bence sizd ekorkmaya başlasanız iyi olacak. :41:

Her hafta sonu eşimle evden, işyerlerimizden uzaklaşmayı tercih ediyoruz. Bu hafta nereye gitsek derken, eşimin kuzeni aramış, villa almış, bize gelin demiş haftasonu, hem eşime bana biraz evi toparlamakta yardımcı olursun demiş.Tabi eşim hemen okeylemiş, bende severim kuzeni.Şirket sahibidir kendisi, çok yoğun olmasına ramen, konu eğlenceye geldiginde gerçekten tadını çıkarmasını bilir kendisi. Evli olmasına ramen , bazı alışkanlıklarından hiç vazgeçmemişti.Bir dünya tatlısı kızları oldu bir buçuk yıl once.Bizim hala çocuğumuz yok bilirsiniz.Eskiden beraber gezerdik, hanımını da ayırmıyordu yanından, çok eğleniyorduk dördümüz. Çocuk olduktan sonra her şey değişti. Hanımı pek gezemiyordu, ayrı takılmaya başladılar ve grup bozuldu kısacası. Bu haftasonu teklifine sevindim, eski günleri hatırladım.Çok güzel bir şehirde ev sahibi olmuşlar, hem eğleniriz, hem yardımcı oluruz dedik aldık uçak biletlerini geldik. Kuzenin yanında hanımı değil, başka bir bayan görünce şok oldum. Kısacası kuzen hanımını aldatıyor. Sevgilisi villada kalıyor ve kendisi her fırsat iki buçuk saat uzakta yaşadığı evden atlayıp geliyormuş. Eşim hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, olayı şakaya gırgıra bağlıyor. Herkesin keyfi yerinde anliyacağınız, ben se o evde çocuğu ile birlikte oturan hiç bir şeyden haberi olmayan kuzenin hanımını düşünüyorum. İçimden onu aramak geliyor, arasıra konuşuyoruz, birbirimizin hatrını soruyoruz. Arasam konuşabilecekmiyim .... Avrupa da büyümüş, yaşıyan insanlarız daaa, bu kadarı bana bile biraz fazla geldi....

kusura bakma arkadaşım ama senin eşinde bir tuhafmış bu ne rahatlık. neden adamın kulağını çekmiyor. hadi çekmedi karışmıyor. nasıl o evde kalacaksınız ya.

Yok canlarım ya, bir hafta olmadı konuşalı, gayet saglıklı hanımı. Bebişleri olduktan sonra değişti diyordu, telefonlarıma cevap vermiyor, hep yoğun, her kese vakit zaman ayırır da konu bize gelince hep çok işi oluyor diye anlatıyordu bana.Ama evin hiç bir eksiği olmuyor anlatıyordu.Her şeyimiz var çök şükür diyordu. Eksiği olmaz tabi, sevgilisiyle kalabilecek dünyanın en pahalı bölgelerinde ev alabiliyorsa kuzenimiz.. Offf ya , gitmek istiyorum burdan. Haftasonum, aklım , düşüncelerim her şey çok karıştı. Bizimki de hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bu da beni deli ediyor.Sanki önceden haberi varmış gibi ,sanki ortada yanlış olan bir şey yokmuş gibi.

kadının yanında o kuzene desene sen eşin nerede niye getirmedin.

sevgili gibimi davranıyorlar. sen kimsin falan de.

ben olsam kedınla konuşurdum canım yani kuzeninin sevgilisiyle hemde kimse yokken bu adam evli diye sonrada eşini arayıp gitmek istediğini söyleyebilirsiniz :50::50:yinede kendiniz bilirsiniz

kadının yanında o kuzene desene sen eşin nerede niye getirmedin.

Kuzenin telefonu çalmıştı, konuşurken ben kızarkadaşımla tatildeyim söylediğini duydum birine... bu ne demek oluyor ? Saklamıyor demek ki...o kadar rahat yani. Anlaşılan bu durumdan rahatsız olan bir tek benim arkadaşlar.

Kuzenin telefonu çalmıştı, konuşurken ben kızarkadaşımla tatildeyim söylediğini duydum birine... bu ne demek oluyor ? Saklamıyor demek ki...o kadar rahat yani. Anlaşılan bu durumdan rahatsız olan bir tek benim arkadaşlar.

çevresindeki zibidilerden birine demiştir canım. lütfen eşini sıkı tut. hatta neredesiniz bilmiyorum ama eve dönemiyorsanız gidin otelde kalın.

vallahı arkadaslar boyle ınsan zıyanlarının yaptıklarını duydugumda tek kelıme gecıyor ıcımden :47::47: GEBERESİCELER:47::47

Back
X