Neye ugradıgımı şaşırdım, kızlar bir akıl fikir verin

Kuzenin telefonu çalmıştı, konuşurken ben kızarkadaşımla tatildeyim söylediğini duydum birine... bu ne demek oluyor ? Saklamıyor demek ki...o kadar rahat yani. Anlaşılan bu durumdan rahatsız olan bir tek benim arkadaşlar.

Kadın aldatılmayı sindirmiş mi diyorsun:53:

Değişikliğin sonu yok. Hiçbirşey olmamış gibi yapmak yeni bir akım olabilir. Yavaş yavaş yayılacak mı acaba? Bu güne kadar hep gizlemeye çalışıyorlardı halbuki kaçamaklarını. Gizlemekten de sıkılmışlar artık belli ki. Oda tükendi. İşi aleniyete dökmeye başladılar. Sanırım bunu da değişikliğin uzantısı olarak görüyor pipicik düşkünü erkekcikler.

adamdakı pişkinlige sasırılmayacak gıbı degıl .
hadı sevgılı yaptı vılla da tuttu ona .
ee ne dıye sızı bu sucuna alet edıyor.
ustelık evlı barklı bır cıftı o vıllaya nasıl davet edıyor .
kadın olarak herhalde gururum sarsılırdı benım .
dusunemıyorum boyle bırseyı .ben evlı olacgım
esımle bırlıkte kuzenın sevgılısyle hatta dost hayatı olarak
yasadıgı vıllaya gıdıp eglenecegım ve de o dostunun kaldıgı
vıllaya yerlesmelerı ıcın yardımcı olacagım .
aman tanrım dusunmesı bıle korkunc .
hıc etık degıl bence .evlı barklı cıftın o vılla da durması bıle yanlıs .
resmen destek cıkıyormus gıbı gorunursunuz .
o kadına ınanılmaz uzuldum .ve esınıze de ınanılmaz sınırlendım .
nasıl bu kadar tepkısız kalabılıyor kı ,o zaman ben esımden de korkardım .
yarın bırgun onun da o vılla da ne yapacagı hıc bellı olmaz .
ben sızın yerınız de olsam ,bır daha asla o vıllaya gıtmem .
oraya gıderek kuzenın esıne resmen afadersınız ama kazık atmıs olursunuz .
dostunuzu sırtınızdan vurmak gıbı bırsey herhalde .

çevresindeki zibidilerden birine demiştir canım. lütfen eşini sıkı tut. hatta neredesiniz bilmiyorum ama eve dönemiyorsanız gidin otelde kalın.

Canım çok teşekür ederim cevap ,tavsiye ve fikrin için ama şu an adım atmaktan sıkılıyorum. Eşimle tartışmak istemiyorum ,lanet olsun ya, keşke gelmeseydik ve bunları görüp yaşamasaydım.

Değişikliğin sonu yok. Hiçbirşey olmamış gibi yapmak yeni bir akım olabilir. Yavaş yavaş yayılacak mı acaba? Bu güne kadar hep gizlemeye çalışıyorlardı halbuki kaçamaklarını. Gizlemekten de sıkılmışlar artık belli ki. Oda tükendi. İşi aleniyete dökmeye başladılar. Sanırım bunu da değişikliğin uzantısı olarak görüyor pipicik düşkünü erkekcikler.

Açık evlilik zırvası yayılıyor mu ne :5:

Ne diyeceğimi şaşırdım bu ne saçmalık!!! Kadın evde çocuğuyla ooooh beyfendi başka kızlarla gezsin hem de saklama gereği bile duymasın :53::53::53::53: Millet bayağı rahatmış yahu..
Kusura bakmayın ama sizin de tepkisiz kalmanız çok kötü olmuş,aynı durumda siz olsaydnız o kadının yerinde siz de böyle karşılanmasını ister miydiniz?En azından bir tepki göstermeseniz bile orada durmamanız gerekir,eşinizle bu konuyu bilhassa konuşmalı tartışmalısınız zaten bu konuyu tartışmazsanız eşiniz de aynı yoldan gidebilir bunu normal görüp mazallah

e$i hariç herkes bılıyor demek kı mevzusunu.. Ama senın e$inin de bu durumu abes görmemesı garip:S ve bu durumda aynı ortamda dördünüzün bulunmasını tasvıp etmeyıp çekıp gıtme yoluna gıtmelıydı.. Nasıl bıseydır bu:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canım, ben duş falan alıcam biraz toparlanmam gerek dedim eşime onlar çıkmadan önce, kapandım odaya çıkasım gelmiyor. Kadın beni bekliyor. Tanıştım,adımı söyledim o kadar dı onunla konuşmam. Off ya bu kadının haberi var mı kuzenin evli olduğundan? Eşim de cevap vermiyor aradım ama ulaşamadım, delirmek üzereyim.

canım tabıkı de haberı vardır .haberı olmasa kuzen sızı nasıl davet etsın .sızın agzınızdan kacıracagınıza bılır ve rıske atmaz .
bellı kı o bayan dost hayatı yasamayı tercıh etmez .
sız de suan da onları destekleyen cıftsınız .
valla ben sızın adınıza da uzuldum ,evlı barklı cıftın o vılla da ne ısı var yaa .
esınız sızı nasıl boyle bır ortama sokabılıyor,off cok kotu bır durum ya

.......En azından bir tepki göstermeseniz bile orada durmamanız gerekir,eşinizle bu konuyu bilhassa konuşmalı tartışmalısınız zaten bu konuyu tartışmazsanız eşiniz de aynı yoldan gidebilir bunu normal görüp mazallah

Zaten korktugum da bu. Mesajıma cevap geldi, ... sakın bir şey yapmaya kalkışma, o açıklamazsa ben açıklarım döndüğümüzde.Durum senin şu anda düşündügün gibi değil.

Zaten korktugum da bu. Mesajıma cevap geldi, ... sakın bir şey yapmaya kalkışma, o açıklamazsa ben açıklarım döndüğümüzde.Durum senin şu anda düşündügün gibi değil.

eşinle adam senerya hazırlıyorlar sana karşı. ben var ya senin yerinde olsaydım. daha görür görmez kim bu bayan derdim. hemen karısını sorardım. bu kadını acındırırlar bakarsın. sokakta kalmış kimsesiz o yüzden kalacak. ya da akrabamız falan filan. dikkat et bu gece sana uyku ilacı verip parti yapmasınlar.

hiçbir açıklama bu yaptıkları ahlaksızlıği telafi etmez. Kuzenim yaşadı aynısını 2 yaşındaki oğluna bakarken kocası gidip bir kadına ev açmış tum akrabalariyla da tanıştırmış. Yaptığınız evde çocuğuna bakan bir kadını aptal yerine koymak. Eşinizden açıklama mi bekliyorsunuz bide ?

Dedim yime diyeceğim; niyetim sizi kışkırtmak değil ama eşinizin yaptığı çok ayıp..
Bile bile sizi oraya götürmeside dayanaılacak şey değil.

Asla kabullenir görünmeyin, kavga edin demiyorum ama isyan çıkarın, tepkinizi koyun..Dediğim gibi en azından huzurları kaçsın.

Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Açıklamayı çok merak ediyorum.Lütfen öğrenince buraya yazar mısın ?

Bence arkadaşı,eski sevgilisi (başa bela olmuş,askıntı olmuş,peşinden oralara gelmiş.)
veya villayı ayarlayan emlakçı,bir arkadaşın eşi (evliliğinde sorunlar var garibimin) gibi birşeyler söylenecek.

Açıklamayı çok merak ediyorum.Lütfen öğrenince buraya yazar mısın ?

Bence arkadaşı,eski sevgilisi (başa bela olmuş,askıntı olmuş,peşinden oralara gelmiş.)
veya villayı ayarlayan emlakçı,bir arkadaşın eşi (evliliğinde sorunlar var garibimin) gibi birşeyler söylenecek.

Nerdeee... telefonda konuşurken kız arkadaşım dedi kadın için.

hiçbir açıklama bu yaptıkları ahlaksızlıği telafi etmez. Kuzenim yaşadı aynısını 2 yaşındaki oğluna bakarken kocası gidip bir kadına ev açmış tum akrabalariyla da tanıştırmış. Yaptığınız evde çocuğuna bakan bir kadını aptal yerine koymak. Eşinizden açıklama mi bekliyorsunuz bide ?

Evet canım, kocamdan bir açıklama bekliyorum.Nasıl anladı kuzeniniz peki? kocası mı açıkladı yoksa aileden biri mi ?

O kadının yerinde sende olabilirdin... öyle düşünüp kendine nasıl davranılmasını istersen öyle yap, yani bunu bilmeli bence...ama senin söylemen doğru olmayabilir..kuzene bu rahatsızlığını dile getirmelisin, eşin de sende göz yummamalısınız bu duruma bence bu sizede yapılmış bi saygısızlık....

Kızlar kadın telefon numaramı nerden aldıysa artık mesaj geldi : demek ki haberin yok, gel sana her şeyi açıklarım ben . Pınar hanımın haberi var ilişkimizden . Konuştuğunuzu biliyorum, sana paylaştıgını sanıyordum . Dayanamıyorum artık kızlar ,çıkıp konuşacağım.

Kızlar kadın telefon numaramı nerden aldıysa artık mesaj geldi : demek ki haberin yok, gel sana her şeyi açıklarım ben . Pınar hanımın haberi var ilişkimizden . Konuştuğunuzu biliyorum, sana paylaştıgını sanıyordum . Dayanamıyorum artık kızlar ,çıkıp konuşacağım.

Aaaa :53: neyi açıklayacakmış:26: Merak ettim.

Back
X