Neye ugradıgımı şaşırdım, kızlar bir akıl fikir verin

Aaaa :53: neyi açıklayacakmış:26: Merak ettim.

neyı acıklıcak dur ben tahmın edeyım karısıyla anlasamıyolarmıs nezamnadır bagları kopmus zaten ayrılcaklarmıs mış mışta mış mış:19:hep aynı hıkaye madem ayrılacaktın ayrıldıktan sonra yeseydın o haltı be adam be musmula suratlı:27:

Valla canım sen her şeyi kadına açıklasan bile iş işten çoktan geçti , senin o gece orda durman bile hata ben olsam derhal orayı terkeder, eşiminde o kuzenle yalnız bırakmazdım , ayrıca senin şu an kadına açıklayım mı konuşayım mı düşünmek yerine böyle bir durumu normal karşıladığı için eşinle ilişkinizi gözden geçirmelisin, normal karşıladığına göre seni aldatması da an meselesi(tabi şu an aldatmıyorsa)

neyı acıklıcak dur ben tahmın edeyım karısıyla anlasamıyolarmıs nezamnadır bagları kopmus zaten ayrılcaklarmıs mış mışta mış mış:19:hep aynı hıkaye madem ayrılacaktın ayrıldıktan sonra yeseydın o haltı be adam be musmula suratlı:27:

Karımı sevmiyorum, onla biz iki yabancı gibiyiz. Seni görünce dünyam değişti, eksik yönlerimi tamamladım. En kısa zamanda boşanacağım, ama karım çirkeflik yapıyor inat ediyor. bla bla bla...
:51::51:

Sinirlerim tepemde dalıcam yolucam kadını var ya çekip gidecem sonra bırakıcam ne halleri var sa görsünler hep beraber. Pınar biliyordu da niye bana bahsetmedi .Elimden bir kaza çıkmaz inş kızlar çıkıcam odadan durdukça daha fazla sinirleniyorum bu mesajdan sonra zaten çıkmamam daha da cesaretlendirir hanım efendiyi ne bilim artık, bunlardan korkulurmuş da benim haberim yok muş

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım sende bir acayipsin ,sinirim tepemde yolucam kadını falan diyorsunda , diyorsun sadece, bu kadar sinirlencek biri kadını görür görmez siz kimsiniz diye sorardı tepkisini eşine de kuzen bozuntusuna da koyardı :47:

maşallah hayata bak oh ne galesiz:27::27::27::27:

tövbe tövbe..ıyyyyykkkkkkk:19::19::19:

bu arada siz söylemeyin. onların arası iyi olur sonra kötü olan siz olursunuz felan belli olmaz.bence karışmayın hiç:50::50::50:

Yazik evde bebegiyle bi basina oturan kadina haberi varmismis ne diye susuyormus dediginize gore sirket sahibi bunu yapan adam kadin aldatildigini ispatlasin donuna kadar alsin susup neye katlaniyor ki yalan bence

size dusende tepkinizi acikca belli etmeniz esiniz su durumda oradan gitmeyi kabul etmiyorsa alin valizinizi tek basiniza donun evinize yuva yikan birilerine yardimci oluyosunuz istemeden ki sizinde bu durumu yasamaniz yakindir kacin kurtulun o pislik yuasindan

eğer eşinin haberi var diyorsa o kadın,o zaman niye ayrı evlerde yaşıyorlarmış ki koskoca villa hepsine yeter de artar bile!! üçü paşa paşa yaşasın,sizde arad bir ziyaretleirne gidersiniz.nasıl olsa avrupa orası,modern yaşam da böyle birşey galiba eşinizde olaydan haberdarsa sorun yok..arkadaşım imkanınız varsa çıkın gidin o evden,siz iyi birisiniz belli,bu ş...sizliğe ortak olmayın.

ayy ALLAH askına cık o odadan da konus bakalım su kadınla
ne acıklıcakmıs sana cok merak ettım.Kuzenın karısıda bıle bıle nasıl katlanmıs onuda cok merake ttım
o odadan cıkıpta kadının karsısına dıkılmessen daha farklı oılabılır hersey
cık bakalım ne dıyo bunlar yaa bı ogren :ssz:

eşinizin tepki vermemesi,kuzenin rahatça çağırması ilginç...Eşine haber vermeyin.Ama kuzene bu tavırlarına ortak olamayacağınızı söyleyin.insanlar parayı bulunca biraz.tövbe ya.

ya arkadaşım ara kadını söyle ya içinde ne tutuyon muhatap bile olma eşine söle geliyosa gelsin gelmiyosa o da kalsın neyi konuşuyosunuz ki

Madem haberi var dediler,ara Pınar'ı....

Pınar böyle böyle,bu ne demek oluyor de ?

Haberi yoksa da günah senden gitti zaten.

Bana öyle dediniz dersin.

anlamadığım nokta kadınla aynı evdesiniz size mesaj atacağına yanınıza odaya geleydi

vilayı ona tahsis etmemişmi kuzen ev onun istediği odanın kapısını çalar diye düşünüyorum

acayip bir durum bea,ayrıca mesajı çekti siz hala burda bizlere laf yetiştiriyorsunuz

çıkın gidin yanına mesaj atmış madem çok enteresan bir durum hee:47::47:

ya arkadaşım sen iyimisin entrikamı arıyorsun allah konuşmamız için ağız vermiş git açık ol konuş aaaa daral geldi korkun nedirr ayrıca o bayanın sizin tlf numaranızıda bilmesi çok ilginççç yada odanıza gelememesii açıkçası sizede çok ters geldiğini düşünmüyorum o evde o şekilde kalman bile kabullenmendir kusura bakmaaa

ben ne olursa olsun ,esını arar durumdan haberdar ederım .
hanı aldatırken yakalasam bunu soylemem belkı ama ,
kuzenınız resmen pıskınce sızı davet etmısbır yer de sızde
o suca alet oldunuz .o yuzden bu durumu hıc desteklemedıgınızı
gostererek arayın haber verın .
susmayın kesınlıkle .bugun o kadının basına gelır yarın senın de basına gelebılır .
empatı kur bence .dusundugun de araman gerektıgını sen de anlayacaksın.
gızlı saklı ıslerın ıler de kokusu cıkar .o kadın sızın de o evde kaldıgınızı
ogrenırse cıddı bır yıkım gecırır .esının ıhanetıne mı yoksa dostunun kazıgına mı
neye uzulecegıne sasırır.

Son düzenleme:
Bu nasıl ilişki ,bu nasıl evlilik !!! ben yeriniz de olsam ortalığı birbirine katarım,hem böyle bir şey olduğu için hem de eşiniz bu durumu normal karşıladığı için..eşinizle konuştuktan sonra pınarı arayın sorun bunları..sonra da ne siz ne eşiniz o kuzenle görüşmeyin,yasak koyun..bugün bunu normal karşılayanın yarın size yapmayacağını nerden biliyorsunuz !!

Son düzenleme:
Eşin böyle bir kadınla seni başbaşa bırakıp kuzeniyle nasıl gitti ki!
Gerçekten eşin böyle bir şeyi nasıl hoş görebiliyor, espiriyle anormal durumu geçiştirmeye çalışabiliyor?
Böyle bir adamdan çocuk yapan karısına çok yazık olmuş. Tanımadığım halde çok üzüldüm.
17'den beri neler oldu acaba?

Back
X