Her hafta sonu eşimle evden, işyerlerimizden uzaklaşmayı tercih ediyoruz. Bu hafta nereye gitsek derken, eşimin kuzeni aramış, villa almış, bize gelin demiş haftasonu, hem eşime bana biraz evi toparlamakta yardımcı olursun demiş.Tabi eşim hemen okeylemiş, bende severim kuzeni.Şirket sahibidir kendisi, çok yoğun olmasına ramen, konu eğlenceye geldiginde gerçekten tadını çıkarmasını bilir kendisi. Evli olmasına ramen , bazı alışkanlıklarından hiç vazgeçmemişti.Bir dünya tatlısı kızları oldu bir buçuk yıl once.Bizim hala çocuğumuz yok bilirsiniz.Eskiden beraber gezerdik, hanımını da ayırmıyordu yanından, çok eğleniyorduk dördümüz. Çocuk olduktan sonra her şey değişti. Hanımı pek gezemiyordu, ayrı takılmaya başladılar ve grup bozuldu kısacası. Bu haftasonu teklifine sevindim, eski günleri hatırladım.Çok güzel bir şehirde ev sahibi olmuşlar, hem eğleniriz, hem yardımcı oluruz dedik aldık uçak biletlerini geldik. Kuzenin yanında hanımı değil, başka bir bayan görünce şok oldum. Kısacası kuzen hanımını aldatıyor. Sevgilisi villada kalıyor ve kendisi her fırsat iki buçuk saat uzakta yaşadığı evden atlayıp geliyormuş. Eşim hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, olayı şakaya gırgıra bağlıyor. Herkesin keyfi yerinde anliyacağınız, ben se o evde çocuğu ile birlikte oturan hiç bir şeyden haberi olmayan kuzenin hanımını düşünüyorum. İçimden onu aramak geliyor, arasıra konuşuyoruz, birbirimizin hatrını soruyoruz. Arasam konuşabilecekmiyim .... Avrupa da büyümüş, yaşıyan insanlarız daaa, bu kadarı bana bile biraz fazla geldi....