Neye ugradıgımı şasırdım kızlar ne bu şimdi

Arkadaslar ben yazım kuralları ile ılgılı elestırılere konu sahıbı olarak cevap vermdım..
Telefondanda yaxmıyorum ne yazıkkı dilimizin yozlastıgını kabul edıyorum elestırılere saygı duyuyorum benım adıma yapılan yormlara ıtıbar etmeyın

Takila takila sizin adiniza yapilan yorumlara mi takilacagiz? Hayret!

herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :KK43: sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym
Gerçekten öğretmensen eğer çok vahim çocuklarımızın durumu. Bir fotoğraf yorumuna bu kadar takılacağına biraz Türkçeni geliştiren keşke.

Iyi de bana da ısrarla biri sen bu olamazsın cok değişik eski fotoğraf kesin dese bende kızarım .
Kalp kirmam ama ben hak verdim sana .

herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :KK43: sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz nolur şakayım ben de noluuur :dua:

Kendi kendime cevap vermedim ne diyeceğini yazdım hahaha hemen herkes 2. Üyelik diye atlamis :KK70:
ben atlamam
genelde hımalaya koyunu ,tavsan ,kanguru, cegırge, fare... falan atlar biz ınsanlar atlamıyoruz :)
Kazen Kazen ve Mune Mune ye haber edelımde her ıhtımale karsı :) 2. uyelık degılse zaten sıkıntı degıldır
ıyı forumlar ;)

Back
X