• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye uğradığımı şaşırdım :(

Kaç yaşındasınız merak ettim.

23 diyelim, neden sordunuz ki?

bence de hiç sakıncası yok..kız belliki alışmış eve ve odasına..siz almasanız bir başkası alacak..eğer size göre uygunsa kaçırmayın derim..sırf bir çoçuğun tepkisiyle vazgeçmeyin..

Ev sahibiyle konuşcağız işte onlar çıkar çıkmaz almayı planlıyoruz.

Evin konum ve maddi şartları uygunsa sizin için alın.Gerisi teferruat.

Düşününce haklısınız, ben duygusal davranıyorum genel olarak.. Nasipse olur bakalım, hayırlıysa olsun..

allah allah bunda takılcak ne var tanıdığın biri değilki tavrına kırılasın belliki kendi aralarında bi sorun var sen olmazsan başkasına satacaklar niyetleri belli bunlara niye takılıyosunki

allah allah bunda takılcak ne var tanıdığın biri değilki tavrına kırılasın belliki kendi aralarında bi sorun var sen olmazsan başkasına satacaklar niyetleri belli bunlara niye takılıyosunki

Ya bilmiyorum ki canım bu sıradan bi konu değil, maddiyat, belki gönülleri bu evi istedi ama daha uygun bi yere taşınacaklar ve üzülüyor olabilir. Hayırlıysa olsun diyorum. Üzülüyorum haliyle.. Takılırım işte ben deli miyim neyim.. :( Ev sahibiyle konuşup evi bekleteceğiz işte, onlar çıkar çıkmaz alırız, onlar da şubatın sonuna çıkıyorlarmış zaten.

Ya bilmiyorum ki canım bu sıradan bi konu değil, maddiyat, belki gönülleri bu evi istedi ama daha uygun bi yere taşınacaklar ve üzülüyor olabilir. Hayırlıysa olsun diyorum. Üzülüyorum haliyle.. Takılırım işte ben deli miyim neyim.. :( Ev sahibiyle konuşup evi bekleteceğiz işte, onlar çıkar çıkmaz alırız, onlar da şubatın sonuna çıkıyorlarmış zaten.

Bence takmayın kafanıza. O yaşlarda ben de yaşadığım eve çok bağlıydım, ev kendi evimizdi ama yine de rüyalarımda evin satıldığını görür ağlardım, yuvamda başkasının oturacağı düşüncesi beni üzerdi. Genç kızlık döneminde böyle manevi bağımlılıklar olabiliyor, muhtemelen o kız da alıştığı ortamı bırakmak istemediğinden triplere giriyordur.

Yine ben.. Kızlar benim annemin ailesinden kalan bi ev vardı Aydın'da, teyzemler onu sattılar ve bizim payımızı gönderdiler, biz de üzerine biraz daha koyup karşı apt.daki satılık evi alalım dedik, çünkü annemin hayali evlendikten sonra ona yakın oturmam doğrultusunda. Karşıdaki satılık evin ziline bastım, kızları açtı kapıyı, ne vardı falan diye tersledi.. Ben de eve bakmayı rica ettim, kız almak istemedi sanırım,annesine seslendi, annesi içeri davet etti.. Ben evi çok rahatsız bi şekilde gezerken, kız odasına girip kimseye nasip olmasın inşallah şeklinde şeyler söyledi, annesi de mahcup olup özür diledi.. Ben kendimi çok kötü hissediyorum, annem de çok bozuldu.. Ben kendi durumumdan çok o kıza üzülüyorum, belli ki evinden çıkmak istemiyor ama bizim ne suçumuz var ki? Kim bilir arkamızdan ne ilendi.. Kendimi kötü hissetmeli miyim? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. O evi almalı mıyız? Yeri hem çok iyi hem de şuanki evimize çok yakın.. Kira getirisi de iyi olacak.. Onlar o evde kiracılar ama başka yerden ev alacaklarmış zaten. N'apalım?

ahhh canim kim bilir neler yasadi...inan cogu kisinin psikolojisi bozuk.bende bu gun alt komsuma patladim alt komsunun 12 yasinda kizi var hep arkadaslari benim zile basiyor gebeyim zar zor kalkiyorum kac kez uyardim alt komsum kizin kapiyi acmasina izin vermiyor diye cocuklar benim zile basiyor.cocuklari azarladim sonra pisman oldum.derdim baskaydi boyle olunca insan stresliyken hincini baska birinden alabiliyor.ilenmesine gelince sana hiccc dokunmaz endise etme..

bedduasi tutmasi icin senin bisey yapman lazim yani

Bence takmayın kafanıza. O yaşlarda ben de yaşadığım eve çok bağlıydım, ev kendi evimizdi ama yine de rüyalarımda evin satıldığını görür ağlardım, yuvamda başkasının oturacağı düşüncesi beni üzerdi. Genç kızlık döneminde böyle manevi bağımlılıklar olabiliyor, muhtemelen o kız da alıştığı ortamı bırakmak istemediğinden triplere giriyordur.

Anlayabiliyorum, çok üzüldüm.. :S inşallah o gittiği yerde, biz de burada çok mutlu oluruz.. :S

ahhh canim kim bilir neler yasadi...inan cogu kisinin psikolojisi bozuk.bende bu gun alt komsuma patladim alt komsunun 12 yasinda kizi var hep arkadaslari benim zile basiyor gebeyim zar zor kalkiyorum kac kez uyardim alt komsum kizin kapiyi acmasina izin vermiyor diye cocuklar benim zile basiyor.cocuklari azarladim sonra pisman oldum.derdim baskaydi boyle olunca insan stresliyken hincini baska birinden alabiliyor.ilenmesine gelince sana hiccc dokunmaz endise etme..

bedduasi tutmasi icin senin bisey yapman lazim yani

Dimi içimi rahatlattın canım.. Sen de haklısın kızmakta, kıyamam ya o halinde kapı mı açtırıyor yaramazlar sana.. Allah bi avazda kurtarsın canım, bebeğini size bağışlasın.. :)

Anlayabiliyorum, çok üzüldüm.. :S inşallah o gittiği yerde, biz de burada çok mutlu oluruz.. :S

Dimi içimi rahatlattın canım.. Sen de haklısın kızmakta, kıyamam ya o halinde kapı mı açtırıyor yaramazlar sana.. Allah bi avazda kurtarsın canım, bebeğini size bağışlasın.. :)

sagol.cumlemizinkini bagisladin :)

Back
X