Yine ben.. Kızlar benim annemin ailesinden kalan bi ev vardı Aydın'da, teyzemler onu sattılar ve bizim payımızı gönderdiler, biz de üzerine biraz daha koyup karşı apt.daki satılık evi alalım dedik, çünkü annemin hayali evlendikten sonra ona yakın oturmam doğrultusunda. Karşıdaki satılık evin ziline bastım, kızları açtı kapıyı, ne vardı falan diye tersledi.. Ben de eve bakmayı rica ettim, kız almak istemedi sanırım,annesine seslendi, annesi içeri davet etti.. Ben evi çok rahatsız bi şekilde gezerken, kız odasına girip kimseye nasip olmasın inşallah şeklinde şeyler söyledi, annesi de mahcup olup özür diledi.. Ben kendimi çok kötü hissediyorum, annem de çok bozuldu.. Ben kendi durumumdan çok o kıza üzülüyorum, belli ki evinden çıkmak istemiyor ama bizim ne suçumuz var ki? Kim bilir arkamızdan ne ilendi.. Kendimi kötü hissetmeli miyim? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. O evi almalı mıyız? Yeri hem çok iyi hem de şuanki evimize çok yakın.. Kira getirisi de iyi olacak.. Onlar o evde kiracılar ama başka yerden ev alacaklarmış zaten. N'apalım?