Neyi doğru yapmadık hala anlamadım...Var mı anlayabilen?

Aynen bakış açım ve doğru olan bu farklı değil nasibe düşen bu razı olup olmamak bana kalmış

Ama Adam dışarı sevmiyor demek ki

Siz yalnız gezin onunla da evde takılın

Ya burda hep konularda eşim ailemle az görüşüyor akrabalara gelmiyor vs tarzi seyler okuyorum,yani senin icin de demiyorum ama bosver huyu böyleyse degistiremezsin.
Ben de sevmem. Gitmem de. Kendi ailemle de kopugum.
Bazı insan boyle oluyor. Onun harici sana karşı iyiyse bırak o huyunu görmezden gel derim.

Adam benimle de kopuk aslında hayattan kopuk

3.5 ayda seven adam 1 senede soğuyabilir de bence. Onun ailesinden nefret ediyorsanız onun da sizin ailenizle vakit geçirmek istememesini anlayışla karşılamanız lazım. Evde otururken ne yapıyorsunuz genelde? Biraz asosyal galiba.

Ailesindem nefret etmiyorum ama sevmiyorumda sevmemek için çok büyük sebeplerim var aileme gelincede eşimi kırıp incitmemiş saygı sevgi duymuş insanlar onlar iki aile kıyaslanamaz bile böyle gerekçesi olamaz.Eşim evet asosyal yemek çay kitap okuma falan televizyon yok zaten.

Aile yapısı farklı olduğu için bu şekilde devam eder. Çünkü o size uyum sağlasa bu sefer istemeyerek yaptığı için o mutsuz olacak.

Eşim benim ailemi sevmeseydi muhtemelen onun da ailesinin yaptığı en ufak şey gözüme batardı. Siz farketmeseniz de kimse mükemmel değil, sevilmeyecek şey bulmak kolay. Kitap okuması güzelmiş, aynı kitabı okuyup sonra yorum yapabilirsiniz mesela. Hatta sarılıp birlikte bile okuyabilirsiniz. Aynı hızda okumaya çalışmak eğlenceli olabiliyor. Tv yoksa dizi sinema izlemyorsunuzdur muhtemelen. Bilgisayar da mı yok?

Kesin öyledir Siz sesinizi biraz yükseltin boşanacağım böyle giderse deyin de görün saf kocanızı isterseniz. Hikayenin safı kocanız değil malesef

HAHHAHAHa Çok iyiydi bu ya hala da direniyor eşim saf diye adamın dediği olduğuna göre bu işte bi terslik var demiyo hala çok güldüm ya çok yaşayın :))))))))))))))))

Ben şunu merak ediyorum siz ne istiyorsunuz?
Iyi bir evlilik mi ?
Mutlu bir kadın olmayı mi ?
Bunların eşinizle beraber olmasını mi ?
Net olarak ne istediğinizi belirlerseniz hayatta ya da ilişkilerde, bizde daha net çözüm onerisi sunabiliriz .

Dediğim gibi sevmemem için sebeplerim var sadece geçmişte değil şimdide eşimde ailesine bayılmıyor zaten.Bilgisayar var ama eşim öyle film izlemez sıkılır.

Tabiki eşimle beraber mutlu bir kadın olmayı isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…