neyi ne şekilde dondurucuda saklayacağız hanımlar???

fistikli_dondurma

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.090
17
118
Mardin
merhabalar.ben normalde çok yemek yapan biri değilimdir eşimde ne olsa yer sağolsun ama birtane oğlum var birbuçuk yaşında ve artık onun için sürekli yemek yapmam gerekiyor.sorunum şudurki kış için hazırlık yapmam gerek ama ben neyi nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz???

Bezelyeleri buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atabilirsin. Uzun bir süre kalabiliyor. Aynı şey mısır taneleri içinde geçerli :) Bunlar bilindik şeyler.

Son düzenleme:
Konserve alma hiç. Ben tavsiye etmiyorum yani. Konserve ürünlerin hep zararlı olduğunu düşünmüşümdür :) . Herşeyin doğalı iyi.

Konserve alma hiç. Ben tavsiye etmiyorum yani. Konserve ürünlerin hep zararlı olduğunu düşünmüşümdür :) . Herşeyin doğalı iyi.

evet işte ama ne yalan söyleyeyim annemlerdeyken bizde hiç bezelye pişmezdi yani öyle bir kültürümüz yoktu
babamda pek sevmezdi daha doğrusu ondan pişmezdi
evlendikten sonra ben denemeye başladım
anca konserveyle başladım :))))

Evde bebek olunca artık hazır gıdadan doğala geçmen gerekiyor güzelim :) Bana kardeş gelince annem o tür şeyleri evde kesmişti. Hala gizli gizli gider konserve sarma alır yerim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…