Neyi yanlış yapıyorum?(((

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhabalar, yıllardır beni hayata küstüren bir sorunum var. Sivilceler... Lise yıllarımda boğuştum durdum. Sivilce kremi kullandım, o yıllarda, birkaçı çabuk kurumasını sağladı gerisi çöp. Her neyse lise bitti sivilce sorunu biteeer gibi oldu. Ancak bitmemiş, bu sefer de çoğunlukla çenem... Pko dan falan şüphelendim hayır bir sorun yok sadece bir miktar kansızlık sorunum var. Alkol sigara kullanmıyorum. Her sabah cildimi temizliyorum, (hatrı sayılır derecede para verip aldığım ürünler benim için) nemlendiriyorum. 2 lt su içmeye çalışıyorum. Uygun olduğum zamanlarda yumurta akı maskesi yapıyorum. Şekerli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Ten makyajı 2,5 yılda üç kez yapmışımdır. Ve en çok can sıkan şey çıkan her sivilcenin izi kalıyor. Ben nerede hata yapıyorum acaba? Bu sorundan kurtulmak için başka ne yapmalıyım?

Her krem ve temizleyiciler de iyi diye bişey yok.yüzünüze gelmiyor belki.cildinize uygun olan ürünü kullanın.cildiyeciye görünün öncelikle.onların yazdığı karışım tonikler oluyor.günlük temizlik için çok güzeller

Erken yastan itibaren cok makyaj yapmama ragemn hiv sorun yasamadim cildimle ilgili sadece cok beyazim bende..
Haftaki iki kez beyazkil maskesi yaparim yillardir
Ve kendi yaptigim elma sirkesini surerim hergun
Bence bi dene beyaz kil aktarda bulunan bisey maliyetsiz oneriler
Birde cildin yagliysa kukurtlu sabun cok iyi geliyor

Doktora gittiniz mi hic ? Karacigerle ilgili bi durumda sivilceye sebep olabilir.

Cildinizi temizliyosunuz lakin banyo araliginiz nedir? Hergun yikanmayan 2-3 gunde bir yikanan insanlarda bu sivilce problemi daha fazla.

Sizinle ayni derde sahibim. Yuzume kullandigim her sey doktorumun tavsiyesi her seye dikkat ediyorum fondoten falan surmem zaten. Bende pcos var sivilceyi tetikleyen. Haftaya tekrar dr kontrolum var bu sefer izler icin bir sey yazacak bu yasima kadar bebek gibi olan yuzum son bir yilda gormedigi sivilceyi gordu. Kirmizi izler var bir iki tane. Gunese çıkmaya korkar oldum. Eczaci madecassol krem onerdi ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum. Aklinizda bulunsun sizin de doktora sorabilirsiniz.. Lekeler icin hucre yenileyici kremler kullanmak gerek.

Her krem ve temizleyiciler de iyi diye bişey yok.yüzünüze gelmiyor belki.cildinize uygun olan ürünü kullanın.cildiyeciye görünün öncelikle.onların yazdığı karışım tonikler oluyor.günlük temizlik için çok güzeller
Yo ben hepsi iyi demedim, doktora danışıp aldım zaten. Ama tonik al demedi

Doktora gittiniz mi hic ? Karacigerle ilgili bi durumda sivilceye sebep olabilir.

Cildinizi temizliyosunuz lakin banyo araliginiz nedir? Hergun yikanmayan 2-3 gunde bir yikanan insanlarda bu sivilce problemi daha fazla.
Mesela salı günü duş almıştım, bugün perşembe biraz önce yine duş aldım. Doktora gittim ama ciğerime hiç bakmadı kadın hastalıklarına yönlendirdi

Erken yastan itibaren cok makyaj yapmama ragemn hiv sorun yasamadim cildimle ilgili sadece cok beyazim bende..
Haftaki iki kez beyazkil maskesi yaparim yillardir
Ve kendi yaptigim elma sirkesini surerim hergun
Bence bi dene beyaz kil aktarda bulunan bisey maliyetsiz oneriler
Birde cildin yagliysa kukurtlu sabun cok iyi geliyor
Kil maskesi denemedim hiç. Doktora danışıcam mutlaka

Sizinle ayni derde sahibim. Yuzume kullandigim her sey doktorumun tavsiyesi her seye dikkat ediyorum fondoten falan surmem zaten. Bende pcos var sivilceyi tetikleyen. Haftaya tekrar dr kontrolum var bu sefer izler icin bir sey yazacak bu yasima kadar bebek gibi olan yuzum son bir yilda gormedigi sivilceyi gordu. Kirmizi izler var bir iki tane. Gunese çıkmaya korkar oldum. Eczaci madecassol krem onerdi ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum. Aklinizda bulunsun sizin de doktora sorabilirsiniz.. Lekeler icin hucre yenileyici kremler kullanmak gerek.
Çok can sıkıcı ya :KK61: Uğraşıyorum uğraşıyorum elde var sıfır! Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır sorununuz.

Mesela salı günü duş almıştım, bugün perşembe biraz önce yine duş aldım. Doktora gittim ama ciğerime hiç bakmadı kadın hastalıklarına yönlendirdi

Sivilce olan bi ciltte yagli olan sacta 2gunu tamamlamak dogru degil.

Yagin kirin gitmesi icin yikanmak gerekiyo buhar gerekiyo .

Mesela banyodan ciktiniz ustunuze havlu/bornozu alip giyinmeden zaman kaynetmeden yuzunuze maske yapin hem gozenekler scik oluyo dis kisimdaki kirler banyoda gitmis oluyo hem kalan kisimlari maskeyle almis oluyosunuz.

Cilt sikilastirici tonikte alin toniksiz cilt bakimi olmaz. Yataginiza yakin yere koyun yatmsdan once tonikleyip oyle uyuyun sabahta yuzunuzu yikadiktan sonra tonikleyin.

Sivilce olan bi ciltte yagli olan sacta 2gunu tamamlamak dogru degil.

Yagin kirin gitmesi icin yikanmak gerekiyo buhar gerekiyo .

Mesela banyodan ciktiniz ustunuze havlu/bornozu alip giyinmeden zaman kaynetmeden yuzunuze maske yapin hem gozenekler scik oluyo dis kisimdaki kirler banyoda gitmis oluyo hem kalan kisimlari maskeyle almis oluyosunuz.

Cilt sikilastirici tonikte alin toniksiz cilt bakimi olmaz. Yataginiza yakin yere koyun yatmsdan once tonikleyip oyle uyuyun sabahta yuzunuzu yikadiktan sonra tonikleyin.
Marka olarak ne öneriyorsunuz? Memnun kaldığınız bir şey?

Ben bir şey söyleyeyim mi? Ben de gençliğimden beri ara ara sivilce problemi yaşadım. Yalnız evlendiğim dönem bir sene kadar doğum kontrol hapı kullandım, o dönem porselen gibiydi cildim...

Marka olarak ne öneriyorsunuz? Memnun kaldığınız bir şey?

Fiyat performans bakimindan sikilastirma konusunda en memnun kaldigim avonun blemish clearing clearskin tonigi.
Cildim cok hassas bugune kadar rahatsiz etmeyen tek urun bu oldu.

Birde ayni serinin professinol lotion correctrice var eski izler icin esimin sizin gibi sivilceli cildi ona buna kullaniyoruz ise yariyo mu yariyo.

Birde clear emergency var kicucuk bir tup yeni cikan cikmakta olan sivilceye surunce sivilce cikmaktan vazgeciyo tavsiye ederim

Bende pko var, cildim de karma ama regl döneminde çıkıp çabuk sönen bir iki sivilce harici ergenlik dahil hiç sivilce çıkmadı. Ben bunu şuna bağlıyorum, yüzümü asla lif, kese, fırça gibi şeylerle yıkamam, hiç kumaş havluyla kurulamam, . Alışkanlık, çok temiz gelmiyor bana banyoda durup, sürekli nemli kalan birşeyi yüzüme gözüme değdirmek.

Bunun dışında öyle temizlikle ilgili bir takıntım yoktur, yemeye içmeye dikkat etmem, haftada 1 kere filan bazı hindistan cevizi yağı olan yoğun bir maske yapıyorum, kullandığım nemlendirici su bazlı ama cildim gerildiğinde bildiğin yağlı nivea elkremi de sürerim birşey bulamazsam, cilt temizliğini de duştan duşa Garnier 3'ü bir arada ile yüzümü yıkayarak yapıyorum . Eğer genetik faktörlerle alakalı değilse sivilce çıkıp çıkmaması sadece havluyla alakalıdır diye düşünüyorum buyüzden.

Yo ben hepsi iyi demedim, doktora danışıp aldım zaten. Ama tonik al demedi
Benim cildim de tuhaf.belli başlı kremler bile sivilce yapıyor bende.tonik fayda etmisti.bitkisel bir yöntem söyleyeyim.taze nane suda demleyip pamukla sürün yüzünüze.hafifletir

Bende pko var, cildim de karma ama regl döneminde çıkıp çabuk sönen bir iki sivilce harici ergenlik dahil hiç sivilce çıkmadı. Ben bunu şuna bağlıyorum, yüzümü asla lif, kese, fırça gibi şeylerle yıkamam, hiç kumaş havluyla kurulamam, . Alışkanlık, çok temiz gelmiyor bana banyoda durup, sürekli nemli kalan birşeyi yüzüme gözüme değdirmek.

Bunun dışında öyle temizlikle ilgili bir takıntım yoktur, yemeye içmeye dikkat etmem, haftada 1 kere filan bazı hindistan cevizi yağı olan yoğun bir maske yapıyorum, kullandığım nemlendirici su bazlı ama cildim gerildiğinde bildiğin yağlı nivea elkremi de sürerim birşey bulamazsam, cilt temizliğini de duştan duşa Garnier 3'ü bir arada ile yüzümü yıkayarak yapıyorum . Eğer genetik faktörlerle alakalı değilse sivilce çıkıp çıkmaması sadece havluyla alakalıdır diye düşünüyorum buyüzden.
Havlu kağıt kullanıyorum suratımı kurulamak için tek kullanımlık yani.

Benim cildim de tuhaf.belli başlı kremler bile sivilce yapıyor bende.tonik fayda etmisti.bitkisel bir yöntem söyleyeyim.taze nane suda demleyip pamukla sürün yüzünüze.hafifletir
Deneyeceğim, hatta şebeke suyu değil de şişe su kullansan daha iyi olabilir belki?

Back
X