Neyi yanlış yapıyorum?(((

Ben bir şey söyleyeyim mi? Ben de gençliğimden beri ara ara sivilce problemi yaşadım. Yalnız evlendiğim dönem bir sene kadar doğum kontrol hapı kullandım, o dönem porselen gibiydi cildim...
Doğum kontrol hapları için tüylendiriyor falan diyorlar..

Herşeyi deneyen biri olarak roaccutane tavsiye ederim. Bütün hücrelerini mis gibi yapıyor eve zor süreç ama ömür boyu kesin çözüm ablam ve ben yaptırdık ablam 4 ben 7 ay kullandım.

Herşeyi deneyen biri olarak roaccutane tavsiye ederim. Bütün hücrelerini mis gibi yapıyor eve zor süreç ama ömür boyu kesin çözüm ablam ve ben yaptırdık ablam 4 ben 7 ay kullandım.
Doktorlar kolay kolay yazmıyorlar onu ve ben cesaret edemiyorum açıkçası

Havlu kağıt kullanıyorum suratımı kurulamak için tek kullanımlık yani.

tam da bunu diyecektim, kullanıyormuşsunuz.
benim cildim atopik, her şeye çok dikkat etmem gerekiyor, yoksa kıpkırmızı suratla dolaşıyorum inanın sivilceden beter.
yüzüme dermokozmetik ürünlerden başka hiçbir şey süremiyorum, allık fırçam dahil her şeyi her akşam yıkıyorum en fazla 1-2 ay kullanıyorum, yüzümü asla el havlusuyla kurulamıyorum, tek kullanımlık kağıt havlu asılı banyoda (alışkanlık oldu bizde herkes kağıt havlu kullanıyor yüzüne)
bir de yüzünüze mümkün olduğunca dokunmayın, elinizi çenenize bile koymayın.
iyi bir dermatolog bulun, onun tavsiyelerinin dışına çıkmayın (ben ermeni hastanesi - serkis barış a gidiyorum memnunum)

tam da bunu diyecektim, kullanıyormuşsunuz.
benim cildim atopik, her şeye çok dikkat etmem gerekiyor, yoksa kıpkırmızı suratla dolaşıyorum inanın sivilceden beter.
yüzüme dermokozmetik ürünlerden başka hiçbir şey süremiyorum, allık fırçam dahil her şeyi her akşam yıkıyorum en fazla 1-2 ay kullanıyorum, yüzümü asla el havlusuyla kurulamıyorum, tek kullanımlık kağıt havlu asılı banyoda (alışkanlık oldu bizde herkes kağıt havlu kullanıyor yüzüne)
bir de yüzünüze mümkün olduğunca dokunmayın, elinizi çenenize bile koymayın.
iyi bir dermatolog bulun, onun tavsiyelerinin dışına çıkmayın (ben ermeni hastanesi - serkis barış a gidiyorum memnunum)
Ben Ankara’da yaşıyorum. Lisedeyken bir kez özel hastaneye gittim geçer yaa ergenlik dedi isotrexin olmalı öyle bir ilaç yazdı güneş hassasiyeti varmış söylemedi tabi ki şakaklarımda birkaç güneş lekesi kaldı. Devlet hastanesine devam ettim. Sivilceler geçmeyince özel hastaneye gitmeye karar verdim, iyi bir özel hastaneye a*****em, tek bir muayene ücreti 295 tl imiş ben de öğrenciyim ve ailemle aram hiç iyi değil bu aralar onlardan istemek istemiyorum. Üniversite hastanesine gitmeye karar verdim oradan da sıra almak çok çok zor. İyi bir doktor da bulamadım devlette.

Ben Ankara’da yaşıyorum. Lisedeyken bir kez özel hastaneye gittim geçer yaa ergenlik dedi isotrexin olmalı öyle bir ilaç yazdı güneş hassasiyeti varmış söylemedi tabi ki şakaklarımda birkaç güneş lekesi kaldı. Devlet hastanesine devam ettim. Sivilceler geçmeyince özel hastaneye gitmeye karar verdim, iyi bir özel hastaneye a*****em, tek bir muayene ücreti 295 tl imiş ben de öğrenciyim ve ailemle aram hiç iyi değil bu aralar onlardan istemek istemiyorum. Üniversite hastanesine gitmeye karar verdim oradan da sıra almak çok çok zor. İyi bir doktor da bulamadım devlette.

Ben de Ankaradayım. Atatürke gidiyorum. Siz hangilerine göründünüz acaba?

Ben de Ankaradayım. Atatürke gidiyorum. Siz hangilerine göründünüz acaba?
Ulucanlar ek binadaki Tijyen Şahin, Zekai Tahir Burak Doğum hastanesindeki Luna soyismini hatırlamıyorum. Önerebileceğiniz bir doktor varsa iyi olabilir?

Benim tavsiyem sabah kahvaltısından 40dk.once dört bardak su (aç karnına)iç .benimde her adet dönemi cenemde sivilce çıkardı bunu uygulandıktan sonra çıkmadı.ayrica cilde gerçekten çok sağlıklı bir görünüm veriyor.

Benim tavsiyem sabah kahvaltısından 40dk.once dört bardak su (aç karnına)iç .benimde her adet dönemi cenemde sivilce çıkardı bunu uygulandıktan sonra çıkmadı.ayrica cilde gerçekten çok sağlıklı bir görünüm veriyor.
Çok teşekkür ederim

Üzerinde komedojenik değildir yazan dermokozmetik ürünler kullanmanızı öneririm. Birde hap ike tedavisi var çok yoğunsa divilceleriniz cildiye hekimine bir kere daha gidip görüşün

Üzerinde komedojenik değildir yazan dermokozmetik ürünler kullanmanızı öneririm. Birde hap ike tedavisi var çok yoğunsa divilceleriniz cildiye hekimine bir kere daha gidip görüşün
La roche posay, avene kullandım şu an kiehls kullanıyorum hiç dikkat etmedim öyle bir ibare var mı birazdan bakıcam

Aynı sorunla mücadele ediyorum 15 yaşında başladı 25 yaşındayım hala tam gaz sivilce çıkıyor, bir sene içinde ikinci kez anne olucam ama hala ergen gibi geziyorum. Kullanmadığım ürün, kullanmadığım ilaç kalmadı bana mısın demiyor. Hele şu an hamileliğin etkisiyle daha da fena oldular. Arkadaş banyo demiş ama elini yüzünü doğru düzgün yıkamayan insanlar tanıyorum ciltleri bebek gibi, tamamen ya genetik yada hormonal bir durum. Doğurup büyüteyim olmadı şu hap tedavisine başlıycam artık

Komedojenik değildir yazan ürünler gözenekleri doldurmaz bu faydanıza olur. La roche posay ve avenenin var komedojenik değildir yazan ürünleri. Eczacınıza alırken danışabilirsiniz.

Roacutane sanırım bahsettiğiniz ilaç. Cildi bebek gibi yapıyor diyorlar. Ama kalıcı hasar alanlar bile var. Cildi incelttiği için damarları gözüken mi ararsınız, dudak rengini kaybeden mi ararsınız... İyi düşünün kullanırken ve mutlaka doktora danışın ben kendi adıma kullanmaya cesaret edemiyorum... Umarım kısa zamanda kurtulursunuz. Bebişleri güle güle büyütün :) @mi-nick

Benimde ortaokuldan beri sivilce problemim var ve bunun temizlikle ilgili olduğuna asla inanmıyorum... yüzünü yıkamayan,makyajını temizlemeden yatan bir sürü tanıdığım var ancak hiçbirinde sivilceyi bırakın siyah nokta bile yok... dk hapı kullandım biraz daha iyi hale geldi cildim ama bırakınca yine aynı. Son çare r... ama bense onu istemiyorum. Aylarca kullanmam gerekecek, dudağım gözlerim kuruyacak. Ciltleri sağlıklı olan insanlar çok şanslı

Benimde ortaokuldan beri sivilce problemim var ve bunun temizlikle ilgili olduğuna asla inanmıyorum... yüzünü yıkamayan,makyajını temizlemeden yatan bir sürü tanıdığım var ancak hiçbirinde sivilceyi bırakın siyah nokta bile yok... dk hapı kullandım biraz daha iyi hale geldi cildim ama bırakınca yine aynı. Son çare r... ama bense onu istemiyorum. Aylarca kullanmam gerekecek, dudağım gözlerim kuruyacak. Ciltleri sağlıklı olan insanlar çok şanslı
Genetik desem o da değil.. Tşk Tanrım...

Back
X