Neyi yanlış yapıyorum?(((

Ben de ayni sorunu yasiyorum oncelikle moralinizi bozmayin allah baska dert vermesin neredeyse 30 yasima geldim ama sivilceliyim ve sonradan cikti bende 6 ay antibiyotik kullandim tamamen kurumadi o malum ilaca da ben sicak bakmadim denemedigim hicbir sey kalmadi her turlu maske ilac dermokozmetik.. pko degilim sanirim tuy sorunum yok ve her ay regl olurum hormon olabilir belki o da test yaptirmadim bazen 3 5 cikar bazen sivilce olmaz lekeli olur ama hep olur. Bastan cok kafaya taksam da simdi daha iyiyim yapiyorum makyajimi da keza o sekilde cikmam disari kendimi iyi hissetmem lazim clinique anti blemish fondoten zaten sivilceli ciltlere yonelik onu kullaniyorum kil maskesi yapiyorum takmamaya calisiyorum.

Cilt bakımı 200 tl doktor sgk yoksa 200 varsa 80 tl jel 125 tl krem de 95 tl eğer makyaj yapmam gerekiyorsa onu da physicians formula ürünlerinden aldım dermokozmetik sivilce falan yapmıyor mecburum çünkü bilimdik kosmetik markalarını kullanmam yasak tedavi asamasinda

çok fazla bakım yapıyor olabilir misiniz? cildi kendi haline bırakıyor musun arada?
PKO yoksa karaciğerde bir problem olabilir ama alkolden şekerden uak duruyorum diyorsunuz pek olası gelmedi.

Pinner test diye birşey var genelde gıda intoleransını bulmak için yapılır ama bir internetten araştırın telefonu hemen çıkıyor zaten sorup bilgi alın belki de yediğiniz tek bir şey dokunuyordur veya iki besin bir arada olunca falan ...
Günlük temizlik ve nemlendirme olayını gerçekleştiriyorum. Peeling neredeyse hiç yapmıyorum, maske de çok nadir..

Belki de cildinize çok sık bakım yaptığınızdan olabilir. Mesela bana ger sabah klasik temizle tonikle kremle rutini olmuyor sivilce çıkarıyor. Çok makyaj yapmıyorsanız cildinize bu kadar çok ürün kullanmanıza gerek duymadığınızı düşünüyorum.

İkinci bir sebep ise günde ihtiyacınızdan fazla kalori aliyor olabilirsiniz. Ya da ihtiyaçtan fazla protein tüketimi de sivilce oluşumuna sebep olmuştu bende.
Her sabah ve akşam jelle temizleyip nemlendiriyorum. İhtiyacım olduğunu hissettiğim için yapıyorum t bölgem yağlanıyor çünkü. Peeling yapmıyorum maske ise çok nadir

Aslında evde var, siz onu nasıl kullanıyorsunuz ki? Ben birkaç kez kopardım yapraklarından, içersinde kalıp gibi şeffaf bir şey var ezmeye çalıştım olmadı mutfak robotunda da pek ezildiği söylenemez.. Acaba benimki farklı bir türü mü?
benim kullandığım böyle.. Kenarlarındaki dikenli kısmı ince bir şerit halinde keserek alıyorum.. Sonra 1 saat kadar bekletiyorum(yoksa yüzümü çok yakıyor) daha sonra uzunlamasına ortadan ikiye ayırıyorum.. Taze taze yüzüme sürüyorum.. Yapışkanlı kısım bittikçe beyaz sert olan yere iyice bastırıyorum.. Kabuklarını bile atmıyorum:halay::halay::halay:küçük yara vb. Varsa sarıp bantliyorum.. 15 20 dkye yüzde emiliyor yıkama vb. gerektirmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-15-18-53-43_1.webp
    Screenshot_2017-12-15-18-53-43_1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 44
benim kullandığım böyle.. Kenarlarındaki dikenli kısmı ince bir şerit halinde keserek alıyorum.. Sonra 1 saat kadar bekletiyorum(yoksa yüzümü çok yakıyor) daha sonra uzunlamasına ortadan ikiye ayırıyorum.. Taze taze yüzüme sürüyorum.. Yapışkanlı kısım bittikçe beyaz sert olan yere iyice bastırıyorum.. Kabuklarını bile atmıyorum:halay::halay::halay:küçük yara vb. Varsa sarıp bantliyorum.. 15 20 dkye yüzde emiliyor yıkama vb. gerektirmiyor
Benimki de buna benziyor ama biraz daha koyu renkli

Benim ablamada da baya bi sivilce sorunu vardi oda baya bi uğraştı gecen video lu konustuk gercektende sasirdim gittigi bi doktora sadece iyi bi sabunla her sabah sert bi bezle yüzünü iyice kupurtup o bezle ovmasi ve durulmasıni söylemiş ve ablama bi hafta boyunca hem cilt tonu acilmis hemde sivilcelerin %75 azalmis bence deneyin onda işe yaradi belki sizde de olur

Ergenlikte bebek gibi yuzum vardi. 19 yasimdan 27 yasima kadar sivilcelerle ugrastim surekli antibiyotik krem kasinti iz cabasi
Sonunda zoretanin roaccutane de denen ilactan verildi
Keske daha once kullansaymisim diyorum tek carem bu oldu.
Dusunun derim agir bir ilac ama doktorunuz tavsiye ederse kullanin
Baska da bisey fayda etmedi
Su an en ufak bir nokta dahi cikmiyor birakali 3 yil oldu.

Ben üniversitede okurken doltpra gittim aknetrent fiye bi hap kullandım 7 ay kadar şimdi yılda 1 sivilcem anca çıkar bence bi cildiyeye git ve ilaç tedavisi denemek istiyorum de çünkü ben hiç bir kremden fayda görmemiştim. Her doktorda kozmetik sorun diyip x markanjn ürünlerini koydu önüme zaten cilt tipime uhgun ürünler aşdığım için istemiyorum dedim son bi dr. Gittim yeter artık bıktım ilacı yazdı 7 ay snra mis gibi sivilcesiz hayat başladı

Öncelikle belliki cildinizle çok oynuyorsunuz.
Durmadan farklı ürünler kullanmayı bırakın.
Cildiyeye gidip ne yapsam kar etmiyor derseniz size bir hap verecektir muhtemelen.
O hap bu sorunu çözer ancak yan etkisi çok olan bir hap.

image.webp
Öncelikle belliki cildinizle çok oynuyorsunuz.
Durmadan farklı ürünler kullanmayı bırakın.
Cildiyeye gidip ne yapsam kar etmiyor derseniz size bir hap verecektir muhtemelen.
O hap bu sorunu çözer ancak yan etkisi çok olan bir hap.
Şu üçünü kullanıyorum... Sabah akşam temizleyip nemlendirmek çok mu oynamak oluyor ki?

Ben üniversitede okurken doltpra gittim aknetrent fiye bi hap kullandım 7 ay kadar şimdi yılda 1 sivilcem anca çıkar bence bi cildiyeye git ve ilaç tedavisi denemek istiyorum de çünkü ben hiç bir kremden fayda görmemiştim. Her doktorda kozmetik sorun diyip x markanjn ürünlerini koydu önüme zaten cilt tipime uhgun ürünler aşdığım için istemiyorum dedim son bi dr. Gittim yeter artık bıktım ilacı yazdı 7 ay snra mis gibi sivilcesiz hayat başladı
Krem ve belli markaların ürünlerini alın deyip gönderiyorlar... Ben ağrı kesici bile kullanmıyorum... ama artık el mahkum kullanıcam sanırsam

Ergenlikte bebek gibi yuzum vardi. 19 yasimdan 27 yasima kadar sivilcelerle ugrastim surekli antibiyotik krem kasinti iz cabasi
Kalıcı hasarlara yol açıyor diyenler var. Tabii herkesin bünyesi farklı. Yine de cesaret edemiyorum-edemeyeceğim galiba

Eki Görüntüle 2079840
Şu üçünü kullanıyorum... Sabah akşam temizleyip nemlendirmek çok mu oynamak oluyor?

Şunu ifade etmeye çalıştım kelime garip oldu sanırım. Çok kafaya takıp ne yapmalıyım diye dertleniyorsunuz. Cilt enteresan bir şey kısır döngü gibi. Siz kötü oldu diye üzülüyorsunuz, siz üzüldükçe o iyice kötüleşiyor.

Yerinizde olsam bir markanın ürününü kullanırım tamamlayıcı olması adına.

Ve daha önce dediğim gibi cildiyenin vereceği hap bu sorunu 6 ayda çözer.

Benim ablamada da baya bi sivilce sorunu vardi oda baya bi uğraştı gecen video lu konustuk gercektende sasirdim gittigi bi doktora sadece iyi bi sabunla her sabah sert bi bezle yüzünü iyice kupurtup o bezle ovmasi ve durulmasıni söylemiş ve ablama bi hafta boyunca hem cilt tonu acilmis hemde sivilcelerin %75 azalmis bence deneyin onda işe yaradi belki sizde de olur
İmex ve nilera mavi olandan kullandım sabun olarak. Cildimi aşırı kuruttu ve pul pul döküldü sabun kullanmaya sıcak bakmıyorum bu yüzden

Karaciğerden kaynaklı sorunlar olabiliyor. Sadece yüzeysel bakmayın. Tekrar git doktora.
Bir arkadaşım yaşıyordu benzer bir durum. Sonunda geçti sivilceleri ama karaciğer kaynaklıymış onunki

Kalıcı hasarlara yol açıyor diyenler var. Tabii herkesin bünyesi farklı. Yine de cesaret edemiyorum-edemeyeceğim galiba
Bana da 2. Yilimda bi doktor vermisti tehlikeliymis diyerek kullanmamistim sonra yine mecbur kaldim. yan etkilerinden dolayi erken birakmama ragmen faydasini gordum.
Ama gercekten cok yan etkisi var hergun burnum kaniyodu asiri kuruluktan , heryerim kurudu egzema cikti falan. Ama degdi.

Şunu ifade etmeye çalıştım kelime garip oldu sanırım. Çok kafaya takıp ne yapmalıyım diye dertleniyorsunuz. Cilt enteresan bir şey kısır döngü gibi. Siz kötü oldu diye üzülüyorsunuz, siz üzüldükçe o iyice kötüleşiyor.

Yerinizde olsam bir markanın ürününü kullanırım tamamlayıcı olması adına.

Ve daha önce dediğim gibi cildiyenin vereceği hap bu sorunu 6 ayda çözer.
Siz üzüldükçe daha kötü oluyor. Bu cümleye o kadar fazla hak veriyorum ki... Ankara’da yaşıyorsanız yahut bir şekilde bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor varsa, burada, paylaşmanız çok iyi olur kendi adıma.

Bana da 2. Yilimda bi doktor vermisti tehlikeliymis diyerek kullanmamistim sonra yine mecbur kaldim. yan etkilerinden dolayi erken birakmama ragmen faydasini gordum.
Ama gercekten cok yan etkisi var hergun burnum kaniyodu asiri kuruluktan , heryerim kurudu egzema cikti falan. Ama degdi.
Tekrar bir doktora görüneceğim... Umarım bir çözüm bulabilirim

Back
X