Neyim eksik

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
İşte rainyy cim buradan anlıyoruz ki dış görünüş her şey değil. İçi boş ise bir insanın, güzellikmiş , çekicilikmiş. Bir işe yaramıyor. O kilolu diyerek ezmeye çalıştığın kadınların çekiciliği yok sende demek ki.

Bunu hakaret amaçlı söylemiyorum kesinlikle, örnek veriyorum anlaman için. Bir metal / teneke kutuyu süsleyip boyayınca çok sanatsal , göze hoş gelir. Ama azıcık kurcalayıp içine baksan, içi boştur, sadece tıngırdar. Anlatabildim mi ?

Hayata daha farklı bir yönden bakmayı denemelisin.

demek ki olayın kiloyla boyla güzellikle alakasi yokmuş.
kilolu kizlarin bile sevgilisi olduguna göre.
belki düşünceleriniz fikirleriniz uyuşmuyordur karsilastiginiz kisilerle

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizc
Dun yuzu esmerler cirkindi bdv de.Bugun kilolu kiZlar djjdjd
Yarin da orjinal sarisin olmayanlari linclerseniz geleyim(cakma sarisin oldum gecen ay sonucta)😄

"Şunun bile sevgilisi var "
Aşağılayıcı bı dil.
Ego
Kibir
Bu yüzden sevgiliniz yok bu özelliklerin dışa yansimadigini mi sanıyorsunuz.
yok be ondan da değildir.valla o kadar kötü kalpli haris kadınların harika sevgilileri olduğunu hatta en iyi erkeklerle evlendiklerini gördüm ki.erkekler sandığınız kadar akıllı varlıklar değiller.sevilmediklerinin maddiyatları için ya da kariyerleri için yanlarında olan kadınları bile aaa bu beni seviyorr bana çok aşıkk sanacak kadar akıllı değiller emin ol

"Şunun bile sevgilisi var "
Aşağılayıcı bı dil.
Ego
Kibir
Bu yüzden sevgiliniz yok bu özelliklerin dışa yansimadigini mi sanıyorsunuz.
Ben kendimdeki eksigi soruyorum kimseden ustn gordugum yok onlarin var benim yok diyorum farkndaysaniz. Onlarin neden var demiyorum benim neden yok diyorum umarim anlamissinizdir

püüüü .174 boyla tabikim güzel olamazsın.zaten tüm güzellik kraliçeleri mankenler de o boylardalar.bu yüzden hepsi de çirkinler bacımm :KK45:
Neyseki kor topal koca bulduk da evlendik.Gelir su bu bile evli diye konu acardik🙈Ucuz yirtmisiz dndjjdj

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kaba tabir ama yazayım “Her erkeğin ve kadının bir alıcısı vardır derler.” Uzun, kısa, şişman veya çok zayıf farketmez. Aslolan karakterdir, tavırdır. Gerisi boş.

Eğer büyük şehirde isen:
Yapman gereken ortamını değiştir. Yeni arkadaşlar edin, hobi edin, kurs vb takılın. Sırf sevgili bulmak İçin değil kendiniz için yapın, zaten bunlar olurken sizi beğenecek çok adam çıkar merak etmeyin.

Asla kendinizi küçük, çirkin vb düşünmeyin. Bu başlığa durumunuzu yazacak kadar cesaretiniz varsa, kaybeden taraf sizi keşfedemeyen erkeklerdir.

Back
X