Neyim eksik

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kilolu derken 🙄
Hayatım boyunca 50 kilo altı olmuş biri olarak
Kilolu arkadaşlarım benden önce evlendi sevgili durumlarında hiç sıkıntı yoktu maşallah
Demekki neymiş kilo ile değil sanırım kafa yapısı ile alakalıymış
yanlış noktada olduğunuz içindir belki de 🤷‍♀️

Eklentiler

• 4BA8AB7C-FDC1-4E25-81CC-E74FCF0452BB.webp
    4BA8AB7C-FDC1-4E25-81CC-E74FCF0452BB.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
R rainyy şaka bir yana bu tamamen kısmet meselesi, çok klişe olacak ama kısmetin varda gelir yemen’den kısmette yoksa ne gelir elden. Ben 35’imde evlendim, yakın arkadaşım 43 o da bu yaz evlenecek. Önemli olan sonunun güzel bitmesi, hem yalnız olmak kötü bir ilişki / evlilikten çok daha iyidir.

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce
Kilolu kızlar bile lafı hiç hoş olmamış. Bu gönül işlerinin güzeli çirkini olmaz ha ilkte görünüşten etkilenir zamanla karakterini, kişiliğini sever bu böyledir.

Kilolu kızların bile ne demek ya cidden linç edilcen şimdi burda😂sadece kilolu kızları seven erkekler var ayrıca.kimse gelmiyorsa tavırlarınız iticidir yeterince ortam yoktur veya bakımsızsınızdır.illaki nasipte varsa olur siz bu saydıklarımda eksik varsa giderin gerisi gelecektir.

Back
X