Neyim eksik

yok be ondan da değildir.valla o kadar kötü kalpli haris kadınların harika sevgilileri olduğunu hatta en iyi erkeklerle evlendiklerini gördüm ki.erkekler sandığınız kadar akıllı varlıklar değiller.sevilmediklerinin maddiyatları için ya da kariyerleri için yanlarında olan kadınları bile aaa bu beni seviyorr bana çok aşıkk sanacak kadar akıllı değiller emin ol
Çok fazla iyi olmanın da zararı bu kötülükte eksiklik. insanoğlu eksik yanını hep tamamlamak ister kötü kalpli kadınların da iyi adamlara denk gelmesi de bundan.
Benden alsın sizden alsın kendine nerden pay çıkartirsa konu sahibi artık.🤷🏿‍♀️

Ben kendimdeki eksigi soruyorum kimseden ustn gordugum yok onlarin var benim yok diyorum farkndaysaniz. Onlarin neden var demiyorum benim neden yok diyorum umarim anlamissinizdir
Buraya yazdiklariniz kadar sizi bilebiliriz sizdeki eksiği. Tabi illaki eksiklik açısından bakacaksak .
Belki kısmet belki eksiklik belki fazlalık çok göreceli bı konu siz kendiniz için neler söylemek istersiniz? Biraz sizi taniyalim o zaman.

Rainy burdaki konularindan yola cikarak yaziyorum: Sen bu kafa yapisiyla böyle konularda cok zorlanicaksin. Öz güvenin yok, yani inglizcede "needy" diye bir kelime var bence cok güzel uyan. Yani burda bile icinde rahat olmadigin o kadar belli oluyor ki. Bence bunlarin üzerinde calismadan iliskiye baslaman bile hata olur. Ha kilolu kizlara gelince. Benim bir tanidigim kilolu kiz var. Ama kizin öyle bir ayri havasi var ki (yüz güzelligini gectim) hem cevresi tarafindan sevilir, hem mutlu bir evliligi var. Böyle seyler kilo ile ölcülen seyler degil

Aklıma bir arkadaşımı getirdiniz. Kendisi zayıf ben kilolu olduğum için çok daha güzel ve her konuda iyi bulurdu kendisini. Aynı zamanlarda bir ilişkiye başladık. Çok güzel devam ediyordu. Tamam evleneceğimiz insanları Bulduk dedik. Asla ama asla tahmin etmiyorduk öyle iyilerdi ki çok tesadüfi şekilde arkadaşımın aldatıldığını öğrendik. 1 ay sonrada o kızla nişanlandı çocuk. Benim ilişkim aynı şekilde güzel devam etti ve evlendim. Evlenince bir gün şey dedi ‘Sarı limoncuk bile bu haliyle evlendi de ben aldatıldım çok garip.’ ☺️

Aklıma bir arkadaşımı getirdiniz. Kendisi zayıf ben kilolu olduğum için çok daha güzel ve her konuda iyi bulurdu kendisini. Aynı zamanlarda bir ilişkiye başladık. Çok güzel devam ediyordu. Tamam evleneceğimiz insanları Bulduk dedik. Asla ama asla tahmin etmiyorduk öyle iyilerdi ki çok tesadüfi şekilde arkadaşımın aldatıldığını öğrendik. 1 ay sonrada o kızla nişanlandı çocuk. Benim ilişkim aynı şekilde güzel devam etti ve evlendim. Evlenince bir gün şey dedi ‘Sarı limoncuk bile bu haliyle evlendi de ben aldatıldım çok garip.’ ☺️
Ayip etmis ama :D

püüüü .174 boyla tabikim güzel olamazsın.zaten tüm güzellik kraliçeleri mankenler de o boylardalar.bu yüzden hepsi de çirkinler bacımm :KK45:
Heyy dur bakem çirkinlerin kraliçesi ben geldim ben bile bulduysam konu sahibi pek ala bulur 😂😂Şaka bir yana bunlar nasip kısmet işleri R rainyy güzellik ve çirkinlikle alakası yok. Güzelim kızlar hep yanlız sıkma canını.

Heyy dur bakem çirkinlerin kraliçesi ben geldim ben bile bulduysam konu sahibi pek ala bulur 😂😂Şaka bir yana bunlar nasip kısmet işleri R rainyy güzellik ve çirkinlikle alakası yok. Güzelim kızlar hep yanlız sıkma canını.
yav kaç kere söyleceğiz gayet güzelsin diye.bu arada artık şakasını yaptığını bu konuyu aştığını da biliyorum :KK45:

Nasip kısmet deyip geçebilirsin belki. Bu konunun üzerinde bu kadar durursan sevgilin olmamaya devam eder bence. Biraz rahatla :)

Ben fotonu gördüm bakımsız duruyorsun. Saçlarına renk attırıp kaşlarını biraz düzelt. Kaşların çok düşük duruyor yüzüne çok hüzünlü bir ifade katıyor. Giyimin de demode biraz. Butikleri falan takip et oralardaki mankenlerin kombinlerini uyarlayabilirsin. Bir de bence aşırı çekingen içe dönüksün o tarz kişilere çok güzel değilse ilk adım zor gelir insanlar çekinir ya da samimi bulmaz.

Ha bir de makyaj yap yüzün soluk ve hüzünlü duruyor aşırı. Ama makyaj yapmayı da youtube’dan falan öğren öyle yap yoksa daha da kötü durur. Benim elim yatkın değil diyorsan en azından ruj ve bb krem kullan

Hic kimse adim atmiyor guzel mi degilim acaba kilolu kizlarin bile sevgilileri var neyim eksik ki sizce

Rainyy yeteri kadar dövülmüşsündür diye hard şeyler demeyeceğim ama balım, hadi biz yabancı değiliz de el içinde, ortamlarında filan sakın böyle sorma ha bak arkandan çok fena dedikodun döner ahsh

Ben kendimi ezelden beridir çirkin buluyorum bu hiç değişmedi. Ergen falan da değilim üstelik. Yani düşüyorum da sarışın mavi gözlü bir erkek gelip bana seni seviyorum dese hadi be ordan derim onun beni sevdiğine inanmam. Biriyle sevgili olunca da çok verici olurum dünya bir yana o bir yana modundayımdır. İnsanlar sorunu kilomda bulur ama kiloya gelene kadar birçok sorun vardır. Kilolu biri olarak sevgilisi olan kilolu hemcinslerime bakarım etrafa neşe saçarlar oldukça pozitiftirler. Ama ben akran zorbalığına çok uğradım bu yüzden de kendimi sevemedim. İki kere de reddedildim en sonuncusu çok kötüydü çocuğa çok pis bağlanmıştım dedim ki sen çirkinsin, çirkinsin, çirkinsin. Güzel olsaydın seni asla reddetmez seninle mutlaka sevgili olurdu dedim. İlişki yürütmeyi de beceremiyorum. Etrafım güzelsin güzelsin diyor ama ben yine hadi ordan diyorum. Stajda staj hocam bile az sesin çıksın özgüvenli ol demişti bana. İç güzellik kavramına da inanmıyorum erkekler bal gibi de dış güzelliğe bakıyor sadece. Yani asla yalnız değilsiniz.

Ben kendimi ezelden beridir çirkin buluyorum bu hiç değişmedi. Ergen falan da değilim üstelik. Yani düşüyorum da sarışın mavi gözlü bir erkek gelip bana seni seviyorum dese hadi be ordan derim onun beni sevdiğine inanmam. Biriyle sevgili olunca da çok verici olurum dünya bir yana o bir yana modundayımdır. İnsanlar sorunu kilomda bulur ama kiloya gelene kadar birçok sorun vardır. Kilolu biri olarak sevgilisi olan kilolu hemcinslerime bakarım etrafa neşe saçarlar oldukça pozitiftirler. Ama ben akran zorbalığına çok uğradım bu yüzden de kendimi sevemedim. İki kere de reddedildim en sonuncusu çok kötüydü çocuğa çok pis bağlanmıştım dedim ki sen çirkinsin, çirkinsin, çirkinsin. Güzel olsaydın seni asla reddetmez seninle mutlaka sevgili olurdu dedim. İlişki yürütmeyi de beceremiyorum. Etrafım güzelsin güzelsin diyor ama ben yine hadi ordan diyorum. Stajda staj hocam bile az sesin çıksın özgüvenli ol demişti bana. İç güzellik kavramına da inanmıyorum erkekler bal gibi de dış güzelliğe bakıyor sadece. Yani asla yalnız değilsiniz.
Kendini kötü hissetmenin çirkin bulmanın yaşla ve ergenlikle alakası yok bende böyle hissediyordum kısa bir süre öncesine kadar hemde yıllarca sürdü bir ay önce bununla ilgili konu bile açmıştım. Bunlar dış etkenlerin sebep olduğu travmalar

Kendini kötü hissetmenin çirkin bulmanın yaşla ve ergenlikle alakası yok bende böyle hissediyordum kısa bir süre öncesine kadar hemde yıllarca sürdü bir ay önce bununla ilgili konu bile açmıştım. Bunlar dış etkenlerin sebep olduğu travmalar
İlkokuldayken bir çocuk sen çirkinsin demişti hala unutamıyorum. Benimde bu konuyla ilgili tonlarca konum var hatta kendi fotoğrafım vardı o zaman profilimde. Herkes kiloya takmış ama yüzüm benlerle dolu burnum biraz yamuk, kaşlarım seyrek uzar gider bu liste..

Back
X