Neyim eksik

puha ha ha.ben de 1.57 boyundayım.kısa boylu diye çirkin sayılır mıyım? :KK45:
Ben 1.80'im de ne oluyor..
Ayakkabı bulmak dert,kıyafet bulmak dert.
Davlumbaz ile yaşadığımız sorunları hiç anlatmiyorum zaten.
33 yaşındayım,bekarım.
Kim görse en az 40 zannediyor (ki umrumda değil,büyük gosteriyorum)sevgilim yok,yani soran sorusturan da yok.
Su mantıkla benim de çok güzel olmam lazim ama değil işte 🤣
O yüzden bu iş : kiloya,boya bakmaz bacım.
O an oluşan uyuma ve çekime bakar.
Zaten kadınlar genelde belirli bir anlam yuklediklerini güzel buluyor.
Çok şükür erkeklerden biraz daha derinliğe sahibiz bu konularda 🤣

İlkokuldayken bir çocuk sen çirkinsin demişti hala unutamıyorum. Benimde bu konuyla ilgili tonlarca konum var hatta kendi fotoğrafım vardı o zaman profilimde. Herkes kiloya takmış ama yüzüm benlerle dolu burnum biraz yamuk, kaşlarım seyrek uzar gider bu liste..
bende yıllardır profil fotosu kullanırım .Benimde arı sacıma kiloma ama aslında kendini çirkin gören bizim beynimiz bizi yiyip bitiren o

Aklıma bir arkadaşımı getirdiniz. Kendisi zayıf ben kilolu olduğum için çok daha güzel ve her konuda iyi bulurdu kendisini. Aynı zamanlarda bir ilişkiye başladık. Çok güzel devam ediyordu. Tamam evleneceğimiz insanları Bulduk dedik. Asla ama asla tahmin etmiyorduk öyle iyilerdi ki çok tesadüfi şekilde arkadaşımın aldatıldığını öğrendik. 1 ay sonrada o kızla nişanlandı çocuk. Benim ilişkim aynı şekilde güzel devam etti ve evlendim. Evlenince bir gün şey dedi ‘Sarı limoncuk bile bu haliyle evlendi de ben aldatıldım çok garip.’ ☺️
Çok saçma bir mentalite, sırf zayıf diye bütün ilişki hayatı niye iyi gitsin ki... ben zayıfım mesela ama çok zayıf insanları çekici bulmuyorum. Kemik torbası gibi geliyor. Biraz dolgun kadınlar daha çekici oluyor.

Ben kendimi ezelden beridir çirkin buluyorum bu hiç değişmedi. Ergen falan da değilim üstelik. Yani düşüyorum da sarışın mavi gözlü bir erkek gelip bana seni seviyorum dese hadi be ordan derim onun beni sevdiğine inanmam. Biriyle sevgili olunca da çok verici olurum dünya bir yana o bir yana modundayımdır. İnsanlar sorunu kilomda bulur ama kiloya gelene kadar birçok sorun vardır. Kilolu biri olarak sevgilisi olan kilolu hemcinslerime bakarım etrafa neşe saçarlar oldukça pozitiftirler. Ama ben akran zorbalığına çok uğradım bu yüzden de kendimi sevemedim. İki kere de reddedildim en sonuncusu çok kötüydü çocuğa çok pis bağlanmıştım dedim ki sen çirkinsin, çirkinsin, çirkinsin. Güzel olsaydın seni asla reddetmez seninle mutlaka sevgili olurdu dedim. İlişki yürütmeyi de beceremiyorum. Etrafım güzelsin güzelsin diyor ama ben yine hadi ordan diyorum. Stajda staj hocam bile az sesin çıksın özgüvenli ol demişti bana. İç güzellik kavramına da inanmıyorum erkekler bal gibi de dış güzelliğe bakıyor sadece. Yani asla yalnız değilsiniz.
Şu sarışın mavi gözlü = güzel/yakışıklı kafasından da çıksak keşke.

Erkek arkadaşım sarışın mavi gözlü, ben siyah saç kahverengi gözlüyüm. Renklerine bakarak beğenmemiştim kendisini ama babaanneme kadar maviş maviş diye sevdiler çocuğu sırf tipi öyle diye... esmer eski erkek arkadaşıma göstermedikleri ilgiyi gösterdiler. Çok şaşırdım, bizim milletimizde gizli bir ırkçılık, aşağılık kompleksi var.

Erkek arkadaşım sarışın mavi gözlü, ben siyah saç kahverengi gözlüyüm. Renklerine bakarak beğenmemiştim kendisini ama babaanneme kadar maviş maviş diye sevdiler çocuğu sırf tipi öyle diye... esmer eski erkek arkadaşıma göstermedikleri ilgiyi gösterdiler. Çok şaşırdım, bizim milletimizde gizli bir ırkçılık, aşağılık kompleksi var.
Örnek vermiştim. Bizim milletimiz çoğunlukla siyah saç kahverengi gözlü olduğu için sarışın mavi gözlü birini görünce ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bu durum erkek arkadaşınızı da rahatsız etmiş olmalı. Aşağılık kompleksi var o yadsınamaz bir gerçek. Halbuki sarışın olmak da gayet normal bir durum.

Ben kendimi ezelden beridir çirkin buluyorum bu hiç değişmedi. Ergen falan da değilim üstelik. Yani düşüyorum da sarışın mavi gözlü bir erkek gelip bana seni seviyorum dese hadi be ordan derim onun beni sevdiğine inanmam. Biriyle sevgili olunca da çok verici olurum dünya bir yana o bir yana modundayımdır. İnsanlar sorunu kilomda bulur ama kiloya gelene kadar birçok sorun vardır. Kilolu biri olarak sevgilisi olan kilolu hemcinslerime bakarım etrafa neşe saçarlar oldukça pozitiftirler. Ama ben akran zorbalığına çok uğradım bu yüzden de kendimi sevemedim. İki kere de reddedildim en sonuncusu çok kötüydü çocuğa çok pis bağlanmıştım dedim ki sen çirkinsin, çirkinsin, çirkinsin. Güzel olsaydın seni asla reddetmez seninle mutlaka sevgili olurdu dedim. İlişki yürütmeyi de beceremiyorum. Etrafım güzelsin güzelsin diyor ama ben yine hadi ordan diyorum. Stajda staj hocam bile az sesin çıksın özgüvenli ol demişti bana. İç güzellik kavramına da inanmıyorum erkekler bal gibi de dış güzelliğe bakıyor sadece. Yani asla yalnız değilsiniz.
ama konularınızda tuhaf tuhaf erkeklere ilginiz vardı öyle hatırlıyorum.hatta linç de yemiştiniz.valla ne çirkin denilecek kadınlar eş de buldu sevgili de.öyle bir auraları var ki şaşar kalısınız.

ama konularınızda tuhaf tuhaf erkeklere ilginiz vardı öyle hatırlıyorum.hatta linç de yemiştiniz.valla ne çirkin denilecek kadınlar eş de buldu sevgili de.öyle bir auraları var ki şaşar kalısınız.
Hani YouTube'da ben şerefsiz seviyorum diyen kadın gibiyim. Başka bir hemcinsim olsa gururunu düşünür, kendine özsaygısı olur çeker gider. İki kez reddedildim ilkinde tamam eyvallah dedim ama ikincisinde öyle diyemedim. Ona karşı defalarca sevgimden bahsettim ama olmadı bende bu işin olmamasını çirkinliğime veriyorum. Belki de çok sıktım ama ondan dolayı korkup kaçtı erkekleri de tanıyamıyorum. Tabiki de reddetti diye şerefsiz olamaz hiçbir insan. Birçok olumsuz özelliğine rağmen onu çok istemiştim.

Hani YouTube'da ben şerefsiz seviyorum diyen kadın gibiyim. Başka bir hemcinsim olsa gururunu düşünür, kendine özsaygısı olur çeker gider. İki kez reddedildim ilkinde tamam eyvallah dedim ama ikincisinde öyle diyemedim. Ona karşı defalarca sevgimden bahsettim ama olmadı bende bu işin olmamasını çirkinliğime veriyorum. Belki de çok sıktım ama ondan dolayı korkup kaçtı erkekleri de tanıyamıyorum. Tabiki de reddetti diye şerefsiz olamaz hiçbir insan. Birçok olumsuz özelliğine rağmen onu çok istemiştim.
değilsinizdir çirkin.biraz saç giyim vs değişikliğiyle gayet hoş olursunuz.ama katı bir duruşunuz varsa içiniz karamsarsa o yüzünüze yansır işte asıl o zaman güzel görünmezsiniz.

Yani bu konudan da anlıyoruz ki erkekler sadece dış görünüse bakmiyor :27:

Ya sadece bizde yok bu takıntı, sarışın futbolcuların transfer ücretleri ve talepleri diğerlerinden daha fazla olurmuş. Çok şaşırmıştım bunu okuyunca.

Back
X