Neyim eksikte sevgilim bana aşık değil ?

Siz zaten cevabı biliyorsunuz.

Leyla ya cirkin demisler, Mecnun birde benim gozumden gorun demis. Bunun guzellikle baska seyle alakasi yok. Adam ya asosyal oldugundan boyle duygusuz ruhsuz yada sevmiyor
Bizi israrla sevmeyene kendimizi zorla sevdirmeye calisirsak dahada ters tepiyor bence..

Sosyal medyaya resim koymaması bir şey göstermez, asosyal birisi diyorsunuz, zaten kullanmıyordur. Utanıyor, çekiniyor da olabilir. Sevgiliniz yalnız kalmayı seviyor, evden çıkmak, her gün görüşmek vs istemiyor. Bence sevgilinizin size bir sevgisi var ve günün birinde bir yuva da kurmak istiyor ama sizin beklentilerinize asla uyamayacak birisi. İstediğiniz şekilde sevilmediğiniz için mutsuzsunuz. Olmuyor ise yapacak bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok mu üstüne düşüp ilgi gösteriyorsunuz acaba.
Biraz geri çekin kendinizi, kendinizi sevin bir başkasıyla ifade etmeyin hayatınızı.
Devam ederse de size aşık başka biri neden olmasın, bu kişiyle ilişkinizi gözden geçirin.
Özgüveninizi yiyip bitirir böyle insanlar.

Son düzenleme:
Çünkü birbirinize denk değilsiniz. Akıllı sosyal guzel fizik olarak çekici kız - asosyal Duygularını ifade edemeyen bilgisayar bağımlısı erkek
Nasıl sevgili oldunuz ?
Hangi ortak noktayı Buldunuz ?
Bence bunları sorgulamalısın.
Bu kadar zıt olan iki kişinin Arasında ister istenez fikir ayrılıkları da olur.
Bence kendinde suç bulmadan evvel bunları bir düşün.

Benim merak ettiğim 3 yıl buna nasıl katlandınız? Bu nasıl bir sabır??Hep mi böyleydi? Samimi soruyorum, çünkü ben çok sevsem de sevildiğimi hissetmediğim bir ilişkide 3 aydan fazla duramıyorum. Acaba sabretsem değişir miydi dediğim anlar oluyor sonrasında, bu yüzden merak ediyorum size karşı bu ilgisizliğinin ne kadar süredir devam ettiğini

Aynı şehirdeyken haftada 3-4 defa görüşmek mi az? Bence çok bile. İnsanların sevgilisi dışında da bir hayatı olmalı.
Sosyal medyaya fotoğraf koymak da bir kıstas değil.
Ama geri kalan söyledikleriniz için haklı olabilirsiniz. O sevgiyi ilgiyi hissetmiyorsanız yoktur. Çünkü olduğu zaman şüpheye yer bırakmıyor eğer siz şımarık biri değilseniz.
Ayrıca birinin sizi sevmemesi sizin eksikliğiniz değil.

Benim ayrıldığım ex sevgili modeli insan bir saatten sonra dayanamıyor ayrılmak istersin ayrılmaz ilgi istersin göstermez tuhaf yani

Cevap almadığınız halde mesaj atıyorsunuz, buluşmaya zorluyorsunuz. Yani ceptesiniz. Cebinden çıkın. Hiçbir şekilde sana artık soğuk davranacağım şeklinde uyarmadan mesaj atmayı kesin. Mesajlarına 2 saat sonra cevap atın. Aradığında açmayın. 5-6 saat sonra geri arayın, fark etmemişim deyin. Buluşmak istediğinde müsait olmayın. Ve niye böyle davrandığınızı sorarsa "neden bahsettiğini anlamıyorum" deyin. Her şey normalmiş gibi davranın. Ve bu tavrı bir ay boyunca sürdürün. Erkek beyni anca anlıyormuş. Bu taktikler Adil Yıldırım adlı yazardan verilmiştir

Bu işlerin güzellikle alakası yok... Bazen olmayınca adriana lima olsanda aşkın karşılıksız kalabiliyor sevmek sevilmek kadersel bir olay... Sana maddi manevi bişey veremeyen bir adamla sırf seviyorum diye iletişim kesmemek doğru değil çünkü bu gidişle sen onu terk etmezsen o seni terk edecek gibi görünüyor. O seni terk ettiğinde daha çok üzülürsün.

Ben de hep senin gibi düşünürdüm eşime kadar. O kız çirkin nasıl o kadar talibi var, cadının teki sevgilisi onu nasıl o kadar seviyor diye.. ama inan alakası yokmuş. Aşk bambaşka bir şey. Güzellikle alakası yok aslında. Senin gösterdiğin ilgiyle de alakası yok, kalple alakası var. Eşimin hayalindeki tip değildim hala da değilim. Eşim de benim için aynı şekilde. Sevmediğim huyları var o da benden çoğu zaman yaka silkiyor ama aşığız işte. Demek ki senin kısmetin başkası.

Cepte gören erkek sendromu.. Az uzaklaşın arasın açmayın aynı saniyede mesajını cevaplamayın.buluşmak isterse işim var diyin.

Aslında cevabını kendiniz vermişsiniz bilgisayar bağımlısı asosyal bu tipler malesef sizle görüşürken bile aklında bilgiaayar vardır.Zamanı kısa tutup bilgisayarına koşmak istiyordur.Üzgünüm ama sevgiliniz size değil bilgiaayarına aşık.Ya kabullenip bilgisayarla kuma olacaksınız ya da yollarınızı ayıracaksınız .Çok zor bağımlılık tedavi olnadan geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…