- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi pportakall
-
Demek ki karaktersizmis seni haketmiyor asladaha azına razı olma kullanılıp atilmjsta değilsin sen çok güzelsin ve güçlüsün . güçlü gözükmenin en iyi yolu umurunda degilmis gibi davranmak dikkat durmaktır
Ayni seyi yazmisiz gormeden bencede cok dogru...Mecnuna demisler: leylanin nesini seviyorsun, cok cirkin bi kiz..
Demiski: siz ona birde benim gozumle bakin:)
Olay bu kadar basit
Bizi israrla sevmeyene kendimizi zorla sevdirmeye calisirsak dahada ters tepiyor bence..Leyla ya cirkin demisler, Mecnun birde benim gozumden gorun demis. Bunun guzellikle baska seyle alakasi yok. Adam ya asosyal oldugundan boyle duygusuz ruhsuz yada sevmiyor
Ortalama bir güzellikteyim insanlari dönüp ikinci defa baktiracak iyi bir fiziğim var,spor yapıyorum,çok başarılıyım,anlayışlıyım, akıllıyım, boş bir insan da değilim ama ne yaparsam yapayım bir türlü erkek arkadaşımın ilgisini çekemiyorum.3 senelik sevgiliyiz kendince seviyor sevdigini söylüyor ama ben o sevgiyi hissedemiyorum kalpten kalbe bir sey akar ya anlarsiniz sevildiğinizi ben onu anlayamıyorum instagrama bir fotografimizi dahi koymuyor(sosyal medyayı aktif kullanmamasını bahane ediyor) gün içinde aramiyor arasa bile 3 dakikadan fazla konusmuyor birkaç tane mesaj atarsa atiyor benim attiklarim çoğunlukla cevapsız. Bilgisayar bağımlısı asosyal.Su an arada mesafe var ayni sehirdeyken ulaşım kolay olmasina rağmen(altinda arabasi var otobüsle de yarim saat mesafe) haftada 2-3 den fazla görüşmüyorduk o da benim zorlamaa ,çoğunlukla bir yere gittiği zaman yol üstündeyim diye 2-3 saat gorusuyorduk onda da eve gidicem diye tutturuyordu.
Ayrılınca barismak icin kirk takla atiyor zor zamanimda yanimda oluyor maddi sıkıntım olsa hasta olsam yardimima koşar ama manevi olarak ihtiyaç duyduğumda ya da iyi zamanimda asla yok. Vazgecemiyorum da. etrafimda benimle ilgilenen cok kisi oluyor hiçbirine hicbir sekilde yüz vermiyorum baskalari çekici gelmiyor.Ama erkek arkadaşım da benimle ilgilenmiyor cok üzülüyorum sürekli neyim eksik diye sorguliyorum
Benim ayrıldığım ex sevgili modeli insan bir saatten sonra dayanamıyor ayrılmak istersin ayrılmaz ilgi istersin göstermez tuhaf yaniOrtalama bir güzellikteyim insanlari dönüp ikinci defa baktiracak iyi bir fiziğim var,spor yapıyorum,çok başarılıyım,anlayışlıyım, akıllıyım, boş bir insan da değilim ama ne yaparsam yapayım bir türlü erkek arkadaşımın ilgisini çekemiyorum.3 senelik sevgiliyiz kendince seviyor sevdigini söylüyor ama ben o sevgiyi hissedemiyorum kalpten kalbe bir sey akar ya anlarsiniz sevildiğinizi ben onu anlayamıyorum instagrama bir fotografimizi dahi koymuyor(sosyal medyayı aktif kullanmamasını bahane ediyor) gün içinde aramiyor arasa bile 3 dakikadan fazla konusmuyor birkaç tane mesaj atarsa atiyor benim attiklarim çoğunlukla cevapsız. Bilgisayar bağımlısı asosyal.Su an arada mesafe var ayni sehirdeyken ulaşım kolay olmasina rağmen(altinda arabasi var otobüsle de yarim saat mesafe) haftada 2-3 den fazla görüşmüyorduk o da benim zorlamaa ,çoğunlukla bir yere gittiği zaman yol üstündeyim diye 2-3 saat gorusuyorduk onda da eve gidicem diye tutturuyordu.
Ayrılınca barismak icin kirk takla atiyor zor zamanimda yanimda oluyor maddi sıkıntım olsa hasta olsam yardimima koşar ama manevi olarak ihtiyaç duyduğumda ya da iyi zamanimda asla yok. Vazgecemiyorum da. etrafimda benimle ilgilenen cok kisi oluyor hiçbirine hicbir sekilde yüz vermiyorum baskalari çekici gelmiyor.Ama erkek arkadaşım da benimle ilgilenmiyor cok üzülüyorum sürekli neyim eksik diye sorguliyorum
Ben de hep senin gibi düşünürdüm eşime kadar. O kız çirkin nasıl o kadar talibi var, cadının teki sevgilisi onu nasıl o kadar seviyor diye.. ama inan alakası yokmuş. Aşk bambaşka bir şey. Güzellikle alakası yok aslında. Senin gösterdiğin ilgiyle de alakası yok, kalple alakası var. Eşimin hayalindeki tip değildim hala da değilim. Eşim de benim için aynı şekilde. Sevmediğim huyları var o da benden çoğu zaman yaka silkiyor ama aşığız işte. Demek ki senin kısmetin başkası.Ama ben görüyorum ikili ilişkilerde hep erkekler kizlarin üzerine düşüyor buluşmaya can atıyor herkes sevgilisi için bir şeyler yapıyor benim için hicbir şey yapılmaması beni cok kırıyor ne yapsam ilgisini cekebilirim diye sabah aksam dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?