Neyim eksikte sevgilim bana aşık değil ?

Erkek arkadaşın narsist olabilir mi? Hoş bir kiz oldugunu soyluyorsun hem fiziksel hem de kalben, belki de seni kendisine layik gördüğü icin beraberdir. Mantik cercevesinde kendine uygun bulmuştur belki. Narsistler sevemezler cunku, kendilerini oyle yukarilarda görürler ki ancak kendilerine layik olduğunu düşündükleri kisileri alirlar hayatlarina. Ama kalpten kalbe duygusal bir bag kuramazlar.

Ee anlamadım bu adam ne yapmak istiyor. Anlattığına bakılırsa seni sevmiyor. E ama diyorsun ki ayrılmaya kalktığımda da bana yalvarıyor. Madem sevmiyor niye ayrılmıyor? Değişik bir tip

Yok calismiyor haftada 2-3 defa 2-3 saat görüsüyorduk simdi mezun oluo memleketime döndüm hic görüsmüyoruz

Haftada 2-3 defa buluşup saatlerce görüşsek okey normal.Ama bu anormal dusunsenize sevgilinizle haftada 9-10 saat bile görüsmüyorsunuz.Yemek yiyip ya da sinemaya gidip sevgilinizle auriliyorsunuz

İlgisini çekemezsiniz. Çünkü muhtemelen yapısı öyle. Böyle bir insanı siz değiştiremezsiniz. Onun değişmesi lazım.

şey gibi düşünün, hasta olan ya da yarası olan taraf o, çözüm de ilaç di mi? Heh işte, o ilacı siz istiyorsunuz. Ama sorun şu, ilacı siz kullanacaksınız işe yaramaz ki çünkü hasta olan taraf karşı taraf. :) Yani sorun sizde değil.

Çocuk sana değer vermiyor, ilgi göstermiyor, zor zamanlarında yanında değil, asosyal, bilgisayarını senden daha çok görüyor.. Eeee acaba sen bu çocukla neden halen ilişki içerisindesin? Çocuk som altından kaplama falan mı?

Sen ilişkiniz var sanıyorsun.. Aslında öyle birşey yok. Siz sadece öyle alışkanlıktan arada yazışıyorsunuz...

Senin gibi kızlarımızı görünce cinlerim tepeme çıkıyor. .. Şu işe yaramaz, sefil, kendinden başkasına hayrı olmayan adamların peşinden nasıl böyle koşuyorsunuz vallahi pes... pessss...

Hiç mi kendinize saygı ve sevginiz yok, kendini bu kadar değersiz mi görüyorsun Allah aşkına da bu adama layık görüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…