Neyim eksikte sevgilim bana aşık değil ?

3 yıl az bir süre değil
Yaşlarınız kaç
Niye evlenmediniz??

Bunlara baksa aşk sen o adama aşık olmazdın. Büyük ihtimalle de sana böyle davrandığı için kendini aşık hissediyosun. Sen nolursan ol o adamı kendine aşık edemezsin. Başka birinde dene şansını derim.

Belki çok üstüne dusmussundur. Kendini biraz geri çek bakalım, arama, mesaj atma. O ararsa arasın, mesaj atarsa cevap ver.

"Neyim eksik de sevgilim bana aşık değil" yerine: Neden bana aşık olmayan biriyle sevgiliyim ? diye sorgularsanız çözüme daha kolay ulaşabilirsiniz bence.
Tekrar sevemem, unutamam zannetmeyin. Öyle güzel de unutuluyor ki. Daha güzel enerji dolu, canlı, heyecanlı bi ilişki yaşamak isteyen sizken, eksiği kendinizde değil sevgilinizde aramalısınız. Olmuyorsa zorlamanın da bi anlamı yok. Sevgiliyken böyleyse evlenince saksıya döner.

Ruhunuz eksik bence .
Yazdığınız şeylere bakın;
akıliyim, fiziğim, guzelligim vs .. ilişki böyle bir şey degil . Kişiyi yurutende hissettiren de bu yazdiklarinizin hic biri degil .

Konuyu okumadan yorum yapiyorum. Yani ask niteliklere, eksige fazlaya bakmiyor, ask kimyayla alakali bir sey. Kimya uyusmayinca olmuyor, olmayinca olmuyor yani. Gorucu usulunde kagit ustunde harika eslesme olan ciftler yuz yuze gelince hicbir se hissetmeyebiliyor mesela. Olmuyorsa zorlamanin alemi yok nacizane fikrim.

Esım nısanlım desen sna kalman ıcın ısrar ederdım ama erkek arkadas bir mecburıyetın yok onunla devam etmek ıcın. Belk ı3 yılık bıkkınlıgı vardır ama bıryandanda bosum bos takılıyorum süsü verıyor etrafa. Malesef ayrılıncada koymetını anlıyor cabalıyolar ama ılıskı ıcındeyken asla ilgisini cekmıyor sun. Yanı bunları cekmek uzulmek yerıne gercekten devam etmemen dahandogru. Vazgecemıyorm dıye bısey yk hayatına gıren ılk erkekmı? Belkı bundan oncesıde oldu ama bak vazgvenıs ve bırıyle cıkmıssın bıle. Vazgevılebılıyormus yanı. Ben de nunu anlamıyorm hamı bı ılıskıye uzaktn bakarsın kız cok guzel cok cekıcı ve cokta kıbar. Oglan ıse tekrar bakılacak hıcbi yanı yok ama gel gorkı yannda kı kzıın dgerını bılmez. Ben o durumda uzulmektense yol vereyım gıtsın derım. Korkarım evlenıncede benım ılgım bıttı sevgım bıttı dıyıp ayrılır. Bilemedim 2nizdede bir eksik var. Senın cok guzel anlayıslı sportıf olman, onun ise maddı anlamda yanında olması, ayrılınca gerı donenın kendısı olması vs demek kı bunlar ilişkiyi zar zor yurutuyor. Evet 2nizinde bi eksigi var. Ya da onun aklında baskası var ınsllah oyle degıldır tabi de. Ne olursa olsun benı cevapsız bırakacak benmle 3 dk dan fazla konusmaycak benmle vakıt gexırmekten sıkılacak bırıyle daha da yürüyemezdm ben

Neden seni görmeyen bir insana kendini kanıtlamaya çalışıpta zamanını heba ediyorsun allah aşkına gerek var mı ? Boşver bırak gitsin yoluna devam et.

zor zamanimda yanimda oluyor maddi sıkıntım olsa hasta olsam yardimima koşar
Bunu normal bi arkadaşta yapar ..
Çünkü arkadaştan ziyade İnsan olmak bunu gerektirir..
Dışarıdakilerin hissettirdiğini Sevgilin hissettirmiyorsa zamanla özgüvenini de kaybedersin..
Sana seni iyi hissettirecek insanlar lazım..
Her konuda..
Kaldı ki arkadaşlarımızı bile ona göre seçeriz.
Kişi kendine iyi gelen/iyi hissettiren kişilerle yakınlık kurmayı tercih eder..
Ve Ne yazık ki Vazgeçemiyorum dediğinde vazgeçilmez olmuyorsun..
Lütfen bunu yapma kendine..
Yoksa zamanla kendine olan sevgin saygın yok olur..
Değersiz hissedersin ..

neden devam ediyorsunuz ki evli olsnaiz cocuk olsa anlarim.. bu durumda sevgililik neden devam eder? doya doya sevme sevilme ihtiras tutku kiskanclik ilgi deger gorme naz yapma sizin hakkiniz degil mi? askindan ölmuyorsaniz ayrilin evlilik surecine girseniz de heyecansiz monoton ilerler evliligi hayal dahi edemiyorum.

Bunlar her erkeği etkileyecek birşey değil.
Yani güzellik, aşk görecelidir. Senin aşık olmadığına başkası uğruna ölecek kadar aşık olabilir. Dolayısıyla "aşık olunası kadın" diye bir kavram yok. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu böyle. İçinde varsa çoktan aşık olurdu zaten.
Mesela ben, seninki kadar güzel değilimdir. Bildiğim çırpıyım yani. Makyaj sıfır. Herhangi bir artım, sevgilimi çeken maddi güçlülüğümde yok. Dümdüz bir insanım yani. Ama sevgilim ağzımın içine bakar. Bir kelimemle dünyayı önüme serer. Yani sorun sende değil, onun seni sevmemesinde. İnsanların hakkında kesin konuşmak haddim değil ama bence seni sevmiyor. Sende bunun farkındasın. Ama senlik bir durum değil, bu tamamen sevgilinle ilgili bir durum. İletişimini kesmeni tavsiye ederim.

Dünyanın en güzeli olsan da aşk buna bakmıyor
Biraz ağırdan al bence çok üzerine düşüyorsan kaçan kovalanır
Ha baktın olmuyor vakit öldürme

Canım asosyalmis ya ondan olabikir mi*? Srn de biraz ilgisiz ol bakalim ne olacak

Bazen birine verdigin degerin anlasilmasi icin deger vermekten vazgecmelisin.
Bi ilgilenme bakalim napacak farkedecek mi.
Eger neden boyle oldun dersen o zmn sende tam boylesin dersin.
Ve inceldigi yerden kopsun.
Umarim zayif kizlar gibi " hayir ayrilmak istemiyorum yinede" demessun ve gerektigini gerektigi yerde yaparsin.

Ne demek 2-3 saat gorustukten snra kacmak icin bahaneler uretmek?
Bu konu hakkinda kafama ama bi soru takildi. Kesintisiz her gun mu 2-3 gorusuyosunuz?
Egee her gunse biktirici olablir, ama nadirense bu 2-3 saat normal degil bu kacislar.
Asosyal birisi dedin, aslinda burdan belli zaten. Peki calisiyor mu bari?

kendini geri çekeceksin,
birazdan mesaj atar ,birazdan arar beni diye düşündüğü her an onu arayan sen olmayacaksın ,
o seni merak edip arayacak , emin ol arar , niye aramadın demez ama arar ,

hee baktın gene arayıp sormuyor o zaman seni gerçekten sevmiyor demektir ,
yoluna bakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…