neyin yanına ne gider?

melisnaz

ömrümün sahibi...
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
683
119
123
arkadaşlar konu varmıydı bilmiyorum ama sizin fikrinizi almak istedim
acaba sulu kötenin yanına ne iyi gider

ya ben hep sulu köfteyi tek yaptım ama yanında bişey gitmeli muhakkak pilavda düşünmedim diyil olabilir

Ben sulu köfteyi pirinç ya da bulgurla yapmam ki ilk defa duydum...
Kıyma ile yaptığım için yanına ya pilav ya da makarna yaparım...

ewt haklısınızpilav olmaz bende yoğurtlu makarna diye düşündümdaha iyi oldu

şimdi ben size bir tiyo vereyim akşama tavuk pirzola yapıcam yanına hep pilav yaparım geneldede meyhane pilavı ama bu sefer fırında soslu patates yapıcam

sizce ne gider yanına

Ben sulu köfteyi pirinç ya da bulgurla yapmam ki ilk defa duydum...
Kıyma ile yaptığım için yanına ya pilav ya da makarna yaparım...

ben sulu köfteyi şöyle yaparım

kıymanın içine yumurta bol nane ve ince bulgur iyice yoğur minik şekil ver ve kaynayan salçalı suyun içine at hııımmm şahane akşam yememe rağmen canım istedi

Ben de sadece kıymayla yaparım köftesini o yüzden yanına pilav yapılabilir şöyle güzell nohutlu bi pilavv

birne öyle deneyin bayılırsınız

hadi bana kimse fikir vermiycekmi tavuk pirzolanın yanına napıyım

arkadaşlar ben bugün sini köftesi yapıcam yani binevi içli köfte yanına ne yakışır siz sini köftesinin yada içli köftenin yanına ne yaparsınız

ben sulu köfteyi şöyle yaparım

kıymanın içine yumurta bol nane ve ince bulgur iyice yoğur minik şekil ver ve kaynayan salçalı suyun içine at hııımmm şahane akşam yememe rağmen canım istedi

Ben kıyma, yumurta, galeta unu, maydanoz ve baharatlar ile yapıyorum...
Yemeğin içine patates, havuç, bezelye de koyuyorum ve köfteleri önce hafif yağda çevirip öyle koyuyorum yemeğin içine...

Ben kıyma, yumurta, galeta unu, maydanoz ve baharatlar ile yapıyorum...
Yemeğin içine patates, havuç, bezelye de koyuyorum ve köfteleri önce hafif yağda çevirip öyle koyuyorum yemeğin içine...

teşekkür ederim ...

yukarıdakine cevap verecek yokmu yaa:44::44:siniköftesiyle ne yaparsınız yada içli köfteyle:44:

Etli yemeklerin yanına patates püresi çok yakışır yapabilirsin.
Onun dışında mercimek,sebze veya yayla çorbası.
Salata olarak ezme olabilir.

tşk..
şöyle düşündüm sizinle paylaşayım şimdi sini köftesinin içinde patetes var haşlanmış o patatesten yanına patates çanağı yapabilirim tşk arkadaşlar

kızlar siz karnıbahar kızartmasının yanına ne yapıyorsunuz ben ilk defa karnıbahar kızartacam da yoğurt harici...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…