Neymiş efendim istemiyor muş muş muşta!

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Kizlar dün konu açmıştım sevgilimle tartisdik

Son düzenleme:
Pesinden koşmayınca dönüp geliyor İşte. Kırıldığını anlat ona, istemiyorum defol git lafını haketmediğini. O sözlerinde kararlıysan evİN hayırlı olsun dersin.
Ama sen kırgınlığını anlat ve istenmemeyi duymayı haketmedigini

Kesinlikle burnunu sürmeye devam anlasın kolay affedilmeyecek kelimeler kullanmamayı. hatta abart biraz onu hayatında istemediğini vs söyle.

Diğer konuyu az çok hatırladım istemiyorum defol demişti... O lafı sindire sindire yedir ona sonra duruma bak... çok gurur kırıcı tavrı vardı hatırladığım kadarıyla

Canım seni seviyor ki böyle mesaj atmış ama sen süründür bence :) gurur kırıcı bişeyler yazma asla haklıyken haksız duruma düşme. Çok kırgınım sana de soğuk ve üzgün konuş. Sinirli konuşma

Dengesiz işte senle top gibi oynuyo nasıl olsa onu bırakmazsın bır mesajına aramasına bakar tekrar ona dönmen, tekrar başırır da devam edersen daha çok sana kapıyı gösterir sonra gel der, hiç barışma yoluna bak bence.

bence hicbi sekilde yuz verme sana kolayca o kelimeleri kullansin yaptigini ettigini sen aramasan hic haber vermesin bi de yuzsuz gibi uste ciksin.istemiyorum defol desin bunlar basit laflar ve hareketler degil sonra da hemen bir lafina tav mi olacaksin..

bence hicbi sekilde yuz verme sana kolayca o kelimeleri kullansin yaptigini ettigini sen aramasan hic haber vermesin bi de yuzsuz gibi uste ciksin.istemiyorum defol desin bunlar basit laflar ve hareketler degil sonra da hemen bir lafina tav mi olacaksin..

Tabiki olmayacagim cok canim yandi cokk:(

Demekki olayı sizin kadar ciddiye almamış. Çok fazla uzatma karşındakini bıktırma derim. Yani nazını tadında bırak. Biraz senden boğulmuş gibi bi hali var çünkü

Bu defol git seni istemiyorum diyen kişi değil mi?
Oh ne güzel canımız iatemeyince defol git, sinirimiz inince evimizi aldım.
Olur mu öyle saçmalık.
Karı koca arasında bile söylenemeyen laflar olmalı.

Kacan balik buyuk.olur av.mevsimide geldiyseeeee sizinkisi atlamis sazana baglamis da siz ne hissediyorsunuz seviyormusunuz onceki.konuyu cikaramadim

Konu sahibi aramayınca aramaya başlamış . Birde yüz yüze görüşelim diyordunuz .Yakında o rica edecek sizden yüz yüze görüşelim diye .Sert davranmayın siz yine de :KK48: Ama özür de diletin .

Keske digger konunuzdan devam etseydiniz. Yarim bir konu cunku. Ben de diger konunuzu bilmiyorum, dolayisiyla bir sey anlamadim. Ne tapusuymus, gule gule otursun. Sizi istemiyorsa da bir seyler bitmis demek ki. Bu konudan anladigim kadariyla yorumum bu.

Back
X