neyse halin çıksın falin

bu arada baktığım fallarda olan tutan bişiler varmı bana azcık gaz verinde daha iyibakayım çünkü yıllardır fal bakmayı bırakmıştım...eskiden daha iyi bakabildiğime inanıyorsum ama bilmiyorum şuan durumlar neyi gösteriyior..bu arada dediğim gibi bir yandanda aöf sınavlarıma çalışıyorum vakit buldukçada sizlerin falalrını yorumlamaya çalışıyorum.bu arada ist oturup bana matematik istatistik gibikonularda küçük tüyolar verebilecek arkadaşalr varmıdır ki acaba busene okulda kalmayı istemiyorum bitsin istiyorum:18:

seninde halin 3 evre gibi ilk önce herşey sessiz sakinken olayları iyideniyiye büyütmüş işin içinden çıkılmaz hale getirmişsin.
bu aralar çok sinirli asabisiniz.olaylara karşı tek başınıza mücadele ediyor ordanoraya savruluyor gibi kendi başınıza mücadele etmeye çalışıyorsunuzç..iki olay arasında kalmış gibisiniz bi o tarafa bi butarafa yetişmeye çalışıyorsunuz.
2 gün içinde bişi olacak ama ne olacakonu bilemiyorum bir habermialıcaksınız bir olaymı ...
falınız hayli iç karartıcı bu ne böyle:53:
tabakta ise 2 hatta 3 kötü niyetli kişiler var resmen sinsiler etrafınızdalar.ama dileğinizle beraber okötülükler bir bir gidiyor akıyor...

çok teşekkür ederim ...söyledikleriniz bu aralar yaşadıklarımla örtüşüyr sinir ve asabilik hatsafhada
kaynan tarfımdan bu aralar kötü şeyler duyuyorum sakin davranmaya çalışıyorum ama heran patlamaya hazır bomba gibiyim :47:

çok teşekkür ederim ...söyledikleriniz bu aralar yaşadıklarımla örtüşüyr sinir ve asabilik hatsafhada
kaynan tarfımdan bu aralar kötü şeyler duyuyorum sakin davranmaya çalışıyorum ama heran patlamaya hazır bomba gibiyim :47:

bu kaynanalarda heryerden çıkıyor yaf .şu gelinleriyle uğraşmayı bıraksalar artık.

çookkk güzel bir flaın var gayet renkli canlı.bir yüzük görüyorum hediyeler paketler ve kalp ne o kıs yoksa evleniyonmu yada çok mutlu bir olay oluyor sanki hemde çok yakın zamanda.ama kalbinizin derinliklerinde uhde kalan biş olmuş her ne kadar unutsanızda o karanlık evrede ölece duruyor o nokta.elinde çiçekler olan biri var birbirinize doğru adım atmışınız.sizin tarafınızda m ideyle ilgili bir sıkıntı var gibi yada strestenkaynaklı kramplar
o sıkıntı sanki midenize vurmuş gibi.olayları fazla takıyorsunuz.bir yanınız çorba olmuş bir tarafa akmış
uzaklarda yalnız kalmış birisi var böyle belli belirsiz.mutluluğunuzu istemiyor gibi.uzakta bile olsa ellerini uzatmış sanki eli kolu uzun heryere uzanıyor

sağol canım:16::16: inşallah tutar erkek arkadaşımla şu an değil de 1 yıl sonra düşünüyoruz nişan:16::16: ama eylülde ailesiyle tanışmayı düşünüyorum umarım her şey güzel olur:16:

görüntüler çok net olmadı ama rica etsem benimkinede bakarmısın :)

Eklentiler

• $23082012(001).webp
    $23082012(001).webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
  • $23082012(002).webp
    $23082012(002).webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $23082012(003).webp
    $23082012(003).webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $23082012(004).webp
    $23082012(004).webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $23082012(005).webp
    $23082012(005).webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $23082012(010).webp
    $23082012(010).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $23082012(009).webp
    $23082012(009).webp
    29 KB · Görüntüleme: 51
  • $23082012(008).webp
    $23082012(008).webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $23082012(007).webp
    $23082012(007).webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $23082012(006).webp
    $23082012(006).webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $23082012.webp
    $23082012.webp
    25 KB · Görüntüleme: 50
  • $23082012(014).webp
    $23082012(014).webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $23082012(013).webp
    $23082012(013).webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $23082012(012).webp
    $23082012(012).webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $23082012(011).webp
    $23082012(011).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 45
Canım resimler öyle çok büyük olmuş düzelltim umarım daha ii gözükodur banada bakarsan çok sevinirim

+ + + + + + + + +

canım bana da bakarsan sevinirim bu aralar çok stresliyim. bebek istiyoruz olmuyor birşey görüyor musun
$CIMG0943.webp $CIMG0945.webp $CIMG0946.webp $CIMG0947.webp $CIMG0949.webp $CIMG0950.webp $CIMG0953.webp

Son düzenleme:
bu arada baktığım fallarda olan tutan bişiler varmı bana azcık gaz verinde daha iyibakayım çünkü yıllardır fal bakmayı bırakmıştım...eskiden daha iyi bakabildiğime inanıyorsum ama bilmiyorum şuan durumlar neyi gösteriyior..bu arada dediğim gibi bir yandanda aöf sınavlarıma çalışıyorum vakit buldukçada sizlerin falalrını yorumlamaya çalışıyorum.bu arada ist oturup bana matematik istatistik gibikonularda küçük tüyolar verebilecek arkadaşalr varmıdır ki acaba busene okulda kalmayı istemiyorum bitsin istiyorum:18:

Benim aynen çıktı canım ağzına sağlık malesef doğru çıktı aldım ağzımın payını oturdum şmdi de oturtcam :ssz:

cankız sana dün gece özelden atmıştım ama bakmadın buraya atayım burdan bak o halde :)) aşk için kapadım fincanımı:))

Eki Görüntüle 494944 Eki Görüntüle 494945 Eki Görüntüle 494946 Eki Görüntüle 494947 Eki Görüntüle 494948 Eki Görüntüle 494949 Eki Görüntüle 494950

canımnihayet falına bakmak kısmet olucak
bundan sonra günde 3 faldan yukarısına bakmıyacam konsantre olamıyorum ilk yüklenen 3 fala bakıcam günlük ..
gelelim senin fala canım bir kişiyle aranızda münakaşalar olmuş birbirinizden pek hazetmiyorsunuz karşılıklı hırlaşmalarınız var ama ne kadar uzaklaşsanda bumerang gibi geri dönüyor geri tepiyor yani.senin arkanyalnız ama karşı taraf çok güçlü sizi çok uğraştıracak gibi.siz çok bunalmışınız kapılardan geçip sanki başka bir boyuta geçmek ister gibisiniz.
67 gün içinde önü temiz sizi mutlu eden bir olayolucak.gitmek istediğiniz yolla ilişkili sanki.arkanızda bu durumu engelleyen bi çokkişi var siizi tutuyolar.ben klasik yüreğiniz kabarmış cümlesini kullanmayı sevmiyorum ama gerçekte içinizden bişler akmış sanki bir ağırlık var
tabağınızda başını ellerinin arasına almış bir adam var buda kim böle kocaman bir dert sahibi gibi sanki.ayrıca sizin kalbinizin üstünde oturuyor.dilek tutmamış gibisiniz

Canım resimler öyle çok büyük olmuş düzelltim umarım daha ii gözükodur banada bakarsan çok sevinirim

+ + + + + + + + +

dev hayvanların arasında kalmışın .kaçmak istiyorsun ama etrafın çevrilmiş bunlarla bu dev hayvanlar dediğimde sizin yakınınızda olan kişiler.aslında sende biliyorsun bunları elinle kovalamak ister gibi onlara savuruyorsun.
özel hayatın senin açıdan karamsarlık var sanki içinde büyüttüğün bir aşk var ama için öyle kararmış ki sankio kalp hep karanlık kuyuda kalacak
size uzaklardan yardım eli uzatan biri var her ne kadar yanınızda olmasada elim her zaman ensende der gibi kucxak açmış
t harfi yolunda küçük küçük kalplerin varönü aydınlık bunun
kadınhastalıklarıyla ilgili bir durumunvarmı?

görüntüler çok net olmadı ama rica etsem benimkinede bakarmısın :)

çok değişik bir falın var küçük küçük ayacıklar görüyorum...
3 evre halinin 2 ci evresinde karanlık bir evre olmuş senin için yüreğini çerçevelmiş ama şimdi huzurlusun sakinsin. o kadar karışık değil en azında o zamanlar baya bişiler atlatmışsın
şuanda kafanda yapmayı düşündüğün bişiler var sanki ama planlarınhep iç içe geçmiş.tarık diye bir tanıdığınız varmıhanenizin üzerine oturmuş sanki..
bu aralar birikim yapmayı düşünüyorsunuz hedefleriniz var gibi..
kalbinizi çeken 2 kiş vara ama sizi aşktan uzaklaştırmak için içiniizi soğutmak için anlatabildimmiki acaba...bazı olaylar belinizi çok bükmüş ama içinizden böyle pat diye atıyorsunuz ferahlıyacaksınız..ve bu aralar süper bir haber gelicek çok çok sevineceksin yolu açık resmenhaneye ay doğuyor sanki

falınıza baktığımda içim huzurlandı gördüklerimi aynen yazıyorum sevgi dolu bir eş resmen baştan aşağıya kalp yani içi sıcak .ama biş var sanki nasılyazsam çocukolayı yüzünden aranızmı açılmış.ben burda anne baba ve bir çocuk görüyorum ama bebek değil ufak çocuk olarak.yanınızda ama eşiniz niyeyse uzakta:( senin elinde bir çocuk onu çekip alıyorsunuz karşı tar arkanızdanbakıyor öylece.siz zayıf birisisiniz yani kilo olarak kastım.dileğiniz olucak ama arkanızda bir ton karışıklık var her kafadan bir ses var yılan dili görüyorum arkanızdanmı konuşuyolar.size haneye yakın birileri bunlar...benim gördüğüm bir çocuğunuz olucak öyle uzun bir sürede beklemeyeceksiniz...
bu arada umarım dileklerin kabulolur sakın fazla streslenme biliyorsun bu herşeye zarar verir relaks olmalı

canım banada bakar mısın??

Eklentiler

• $Fotoğraf0235.webp
    $Fotoğraf0235.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0231.webp
    $Fotoğraf0231.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0232.webp
    $Fotoğraf0232.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0233.webp
    $Fotoğraf0233.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0234.webp
    $Fotoğraf0234.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $FOTORA~1.webp
    $FOTORA~1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 45
dev hayvanların arasında kalmışın .kaçmak istiyorsun ama etrafın çevrilmiş bunlarla bu dev hayvanlar dediğimde sizin yakınınızda olan kişiler.aslında sende biliyorsun bunları elinle kovalamak ister gibi onlara savuruyorsun.
özel hayatın senin açıdan karamsarlık var sanki içinde büyüttüğün bir aşk var ama için öyle kararmış ki sankio kalp hep karanlık kuyuda kalacak
size uzaklardan yardım eli uzatan biri var her ne kadar yanınızda olmasada elim her zaman ensende der gibi kucxak açmış
t harfi yolunda küçük küçük kalplerin varönü aydınlık bunun
kadınhastalıklarıyla ilgili bir durumunvarmı?

canım o dev hayvanlar dediğini anladım.özel haytımdada sevgilimin üniversitesi başka bi yere çıktı o yüzden olabilirmi bu karamsarlık ayrılık gibi bişey değil dimi bu karamsarlık dediğin
t harfi dediğin anlamadım o mu el uzatmış .t harfiyse sevgilimde değil bu
yok canım sadece bu ay biraz geç hasta oldum o kadar

ağzına sağlık aynen hepsi doğru..tarık diye bi tanıdğım var ama bilmyoru :)
bu arada o ayacıklar ne ki??

çok değişik bir falın var küçük küçük ayacıklar görüyorum...
3 evre halinin 2 ci evresinde karanlık bir evre olmuş senin için yüreğini çerçevelmiş ama şimdi huzurlusun sakinsin. o kadar karışık değil en azında o zamanlar baya bişiler atlatmışsın
şuanda kafanda yapmayı düşündüğün bişiler var sanki ama planlarınhep iç içe geçmiş.tarık diye bir tanıdığınız varmıhanenizin üzerine oturmuş sanki..
bu aralar birikim yapmayı düşünüyorsunuz hedefleriniz var gibi..
kalbinizi çeken 2 kiş vara ama sizi aşktan uzaklaştırmak için içiniizi soğutmak için anlatabildimmiki acaba...bazı olaylar belinizi çok bükmüş ama içinizden böyle pat diye atıyorsunuz ferahlıyacaksınız..ve bu aralar süper bir haber gelicek çok çok sevineceksin yolu açık resmenhaneye ay doğuyor sanki

falınıza baktığımda içim huzurlandı gördüklerimi aynen yazıyorum sevgi dolu bir eş resmen baştan aşağıya kalp yani içi sıcak .ama biş var sanki nasılyazsam çocukolayı yüzünden aranızmı açılmış.ben burda anne baba ve bir çocuk görüyorum ama bebek değil ufak çocuk olarak.yanınızda ama eşiniz niyeyse uzakta:( senin elinde bir çocuk onu çekip alıyorsunuz karşı tar arkanızdanbakıyor öylece.siz zayıf birisisiniz yani kilo olarak kastım.dileğiniz olucak ama arkanızda bir ton karışıklık var her kafadan bir ses var yılan dili görüyorum arkanızdanmı konuşuyolar.size haneye yakın birileri bunlar...benim gördüğüm bir çocuğunuz olucak öyle uzun bir sürede beklemeyeceksiniz...
bu arada umarım dileklerin kabulolur sakın fazla streslenme biliyorsun bu herşeye zarar verir relaks olmalı

ben zayıf ve uzunum. evet eşim bana çok bağlıdır beni çok sever çocuk yüzünden çok stres yapıyom diye bana kızar mutlaka olacağına i
nanır o daha rahattır. inşallh olur ağzına sağlık canım

Back
X