- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 48
vallaha etrafimda hamile yok ama eskiye bakarsak eski nisanlimin karisi olabilir
hah kesin odur dedim ya biri çekiştiriyor bu g harfli birini biride zayıfıt oda sensindir o zaman karanlık evre bu olsa gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha etrafimda hamile yok ama eskiye bakarsak eski nisanlimin karisi olabilir
hah kesin odur dedim ya biri çekiştiriyor bu g harfli birini biride zayıfıt oda sensindir o zaman karanlık evre bu olsa gerek![]()
evet bas harfi g amaaaaaan canim cekistirirse cekistirsin bitti gecti eskide kaldi :) mutluyum simdi huzurluyum onlar kendi kendine yirtinsin dursun![]()
ooo bende iyi bilmişim haaa
canım sen şimdi mutluysan gerisi boşşşş.mutluluklar her daim bizden yana olsun![]()
merhaba hepiniz falını tek tek yorumlayacağım...konuda yazmıştım gece 12 den sonra ancak pc oturma imkanı bulduğum için ancak bu saatten sonra yorum yapabiliyorum![]()
merhaba hepiniz falını tek tek yorumlayacağım...konuda yazmıştım gece 12 den sonra ancak pc oturma imkanı bulduğum için ancak bu saatten sonra yorum yapabiliyorum![]()