neyse halin çıksın falin

canım sen sorunlarını fazla büyütüyorsun sanki en küçük bir olayda patlıyor tahammülsüzlük agresiflik bu aralar en üst düzeyde.ama genelde içinizde yaşıyorsunuz olayları çevrenize yansıtmamaya çalışıyorsunuz bir sınır var.sanki bir yanınız aşka diğer yanınız başka bir kişilik.sürekli bir yerlere uzaklara gitme isteğin var ama gene bu sınırlarının içinden çıkamamışsın.yollarını kesen birisi var :30: hep geri dönmüşsün.sanki bir adağın varda yapmamışsın gibi.bir yerden büyük bir haber beklemişsin ve adağını niyetini o şey üzerine kurmuşsun.fincanını tam net ve geniş açı çekmediğin için fazla bişi göremiyorum ama tabaktaki görüntü çokgüzel.iki tabaktaki görüntü sanki farklı gibi.birinci tabaktak görüntü çok korkunç ya.resmen iyi olarak bildiğiniz birinin aslında siizn için her türlü düzenbazlığı düşünen biri bu kiş hafif toplu birine benziyor 2 tabaktaki ise çok istediği bir dileği var ve 3 günde yani çok çokyakın bir zamanda bu olucak.hadi hayırlısı bakalım

canım sen sorunlarını fazla büyütüyorsun sanki en küçük bir olayda patlıyor tahammülsüzlük agresiflik bu aralar en üst düzeyde.ama genelde içinizde yaşıyorsunuz olayları çevrenize yansıtmamaya çalışıyorsunuz bir sınır var.sanki bir yanınız aşka diğer yanınız başka bir kişilik.sürekli bir yerlere uzaklara gitme isteğin var ama gene bu sınırlarının içinden çıkamamışsın.yollarını kesen birisi var :30: hep geri dönmüşsün.sanki bir adağın varda yapmamışsın gibi.bir yerden büyük bir haber beklemişsin ve adağını niyetini o şey üzerine kurmuşsun.fincanını tam net ve geniş açı çekmediğin için fazla bişi göremiyorum ama tabaktaki görüntü çokgüzel.iki tabaktaki görüntü sanki farklı gibi.birinci tabaktak görüntü çok korkunç ya.resmen iyi olarak bildiğiniz birinin aslında siizn için her türlü düzenbazlığı düşünen biri bu kiş hafif toplu birine benziyor 2 tabaktaki ise çok istediği bir dileği var ve 3 günde yani çok çokyakın bir zamanda bu olucak.hadi hayırlısı bakalım

Eki Görüntüle 492597 Eki Görüntüle 492598 Eki Görüntüle 492603 Eki Görüntüle 492607 Eki Görüntüle 492612 Eki Görüntüle 492615 Eki Görüntüle 492596

canım benim falıma da bakar mısın ?

ailenizde yada çevrenizde sürekli bir kargaşa var ama sen olaylara uzak tanbakıyorsun.bir yanında ise sırtını döbdüğün biri var sen aile ve o kiş arasında kalmışsın gibi yalnız kalıp düşünmek karar vermek istiyorsun ama bazende herşeyi bırakıp kimseninolmadığı bir yere gitmek sakinleşmek istiyorsunuz.diğer kişiyi götürmek isteyen çekiştiren birileri var bir yandan sanki sandala bindirip alıp uzaklara götürmek istiyorlar sen karar verme döngüsü içindesin bu aralar. ben sizin falınıza bakınca nedense iki arada kalmışsınız gibi hissettim sanki çevrenizde sürekli bir tartışma ortamınız var. bu arada sizi mutlu eden bir haber alıcaksınız ama bir duvar var hani o duvarıp kırıp gelebilirse ne ala .el,nizden kısmetlerin yitip gitmesine hep izin vermişsiniz kısmet deyincede hemen karşı cins olarak düşünmeyelim:D.aslında siz çok şanslı bir insansınız ama şansınızı değerlendirmeyi bilmiyorsunuz.sizi çok seven biri var resmen kalbini başının üzerinde taşıyor acaba sana yüreğümü verdim ama sen anlamadım der gibi:Dsen hala düşünüyorsun.oysa bir adım atsan sana ne on adımlar gelecek bilmiyorsun
bu arada kız arkadaşınızla yada samimi olduğunuz biriyle aranıza keskin bir kılıç girmiş. birileri barış çubuğu uzatmış ama ters tepmiş.canım şimdilik görebildiklerim bunlar öpüldün

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet fincanlar farklı, yüklerken karıştı. Peşpeşe içsen de demekki farklı çıkıyor. Benim adağım yok. Daha doğrusu istediğim şeyler olmadığı için yapılacak bir adağım olamaz:( Agresif değilim de sinirlerim gergin, bozuk... Çok şey yapmak istiyorum ama maddiyat ve şartlar müsade etmiyorlar. Umarım bu kötülük düşünen kişi en yakın arkadaşım değildir. Esmer 55 kg., 1.55 cm. boyunda. Özellikleri uyuyor mu? Çok istediğim dileği eşimin beni arayıp ''ben senden vazgeçemem ve seninle ömürboyu herşeye varım'' gibi bir laf edip evliliğimizi sürdürmek istemesi. Bugün eşimle tanışma yıldönümüm. Arayacağını sanmıyorum. 24'ü de doğum günü. Umarım o zaman kadar olur.

Bu arada benim falım biraz kısa olmadı mı ya?( Yeni fincan istersen itinayla hemen yüklenir. Tabi diğer arkadaşlara baktıktan sonra. Bu ara bol bol kahve içiyorum da)

Son düzenleme:

canım görntü kaliten çok bulanık çıkmış görebildiğim kadarıyla yorumlayayım
s harfli biriyle uzun bir yolculuğa çıkmışsın senin ona karşı sevgin büyük ama karşı taraf için pek umursamazlık var
hayatın 2 ye bölünmüş sanki bir yanın mutlu bir yanın başka bir ruhta iki karakter gibi.evlimisinbekarmıısn bilmiyorum ama özel hayatınızı hiç iyi görmedimbüyük sorunlar var bir yanınız hep yarım bu işin oluru yada sonu yok gibi
canım dedim gibi çok bulanık fazla biş göremiyorum bir daha kine daha net bir görüntü gönderirsin

midenizle ilgili bir problemvarmı yoksa kısa bir zamanda bir sorun görüyorum:D yakın çevrenizden bir bayan size sürekli yalan söylüyor sizide bu yalanın içine sokmak istiyor o kişiye fazla uymayın.bu bayanı çevrenizden uzaklaştırın iyi niyetli biri değil.size büyü neyinyapabilir gerçekten bir cadı gibi gözüküoyr burda.sağlıkla ilgili başka problemlerinizde çıkabilir.evlimisiniz bilmiyorum ama 3 vakte kadar mutlu bir haber bekliyor gibisiniz.ama beklediğiniz şeyler tersinede gelişebilir
karşınızda savunmasız bir erkek var sanki size karşı mahçup boynunu eğmiş hatasını biliyor gibi .ama o kişinin arkası karanlık
gitmek istediğiniz yollar kapılar var ama her seferinde silikleşmiş .o çizgiyi geçip gidememişsiniz...

midenizle ilgili bir problemvarmı yoksa kısa bir zamanda bir sorun görüyorum:D yakın çevrenizden bir bayan size sürekli yalan söylüyor sizide bu yalanın içine sokmak istiyor o kişiye fazla uymayın.bu bayanı çevrenizden uzaklaştırın iyi niyetli biri değil.size büyü neyinyapabilir gerçekten bir cadı gibi gözüküoyr burda.sağlıkla ilgili başka problemlerinizde çıkabilir.evlimisiniz bilmiyorum ama 3 vakte kadar mutlu bir haber bekliyor gibisiniz.ama beklediğiniz şeyler tersinede gelişebilir
karşınızda savunmasız bir erkek var sanki size karşı mahçup boynunu eğmiş hatasını biliyor gibi .ama o kişinin arkası karanlık
gitmek istediğiniz yollar kapılar var ama her seferinde silikleşmiş .o çizgiyi geçip gidememişsiniz...

canım agzına yüregine saglık o kadın akraba mı evet evliyim o cizgiyi gecebilecekmiyiz aydınlık varmı

$220820121600.webp $220820121603.webp $220820121604.webp $220820121605.webp $220820121606.webp $220820121607.webp $220820121609.webp $220820121610.webp

herkese bakıyormuşsun sanırım ben de ekledim :)

bir çocukhayalin var ...arkanda seni çekiştiren 2 kiş var biri alt tarafından hafif toplu basenleri var gibi:D kafanı çok karıştırıyorlar bunlar.bir ara baya sıkıntıların olmuş .kuyunuzu kazmak isteyenler çok var etrafınız hep kalabalık siizn falınıza bakrken resmen içim karıştı.yolunuzda bir erkek var büyük bir tartışma olayınız oldumu olacakmı bilemiyorum ama.sizinbaşınızı ezmi,ş.ona karşı dikkatli olun.bu kişinin arkasında ona yön veren çokkişiler var sen yalnız kalmışsın arkanı dayaycağın biri yok gibi.2 ayrı dileğiniz var biri büyük bir dilek biride küçük.büyük dileğiniz bayraklı bir yerden yani resmi bi yerden beklediğiniz bişi diğeride kalple ilgili ama sanki o olsada olur olmasada olur gibi düşünmüşünüz.bayraklı yerle ilgili dileğiniz ağır basmış ordan küçükte olsa iyihaberler bekliyorsunuz.özel hayatınızda h ile ilgili ama o h harfli içindede olabilr aklına takılan ufak şeyler var.canınızı acıtan durumlar var içinizden atamamışınız sanki

bir çocukhayalin var ...arkanda seni çekiştiren 2 kiş var biri alt tarafından hafif toplu basenleri var gibi:D kafanı çok karıştırıyorlar bunlar.bir ara baya sıkıntıların olmuş .kuyunuzu kazmak isteyenler çok var etrafınız hep kalabalık siizn falınıza bakrken resmen içim karıştı.yolunuzda bir erkek var büyük bir tartışma olayınız oldumu olacakmı bilemiyorum ama.sizinbaşınızı ezmi,ş.ona karşı dikkatli olun.bu kişinin arkasında ona yön veren çokkişiler var sen yalnız kalmışsın arkanı dayaycağın biri yok gibi.2 ayrı dileğiniz var biri büyük bir dilek biride küçük.büyük dileğiniz bayraklı bir yerden yani resmi bi yerden beklediğiniz bişi diğeride kalple ilgili ama sanki o olsada olur olmasada olur gibi düşünmüşünüz.bayraklı yerle ilgili dileğiniz ağır basmış ordan küçükte olsa iyihaberler bekliyorsunuz.özel hayatınızda h ile ilgili ama o h harfli içindede olabilr aklına takılan ufak şeyler var.canınızı acıtan durumlar var içinizden atamamışınız sanki

uzun sürmesinden anladım içinin karıştığını canım ağzına sağlık..
resm bir yerle ilgili beklentimin sonucu olumlu mudur ki fikrin var mı?

arkadaşlar hepinizinfalını tek tek yorumlamakistiyorum ama 3 faldan sonra kafam bulanıyor çünkü en ince yarıntısına kadar yorumlayıp yazmak istiyorum ama dedim gibi 2 faldan sonra aklım çorba oluyor lütfenbana anlayış gösterin şimdilik bu kadar vakit buldukça yorumlamaya devam ediceğim.sizlerde bana ne olur duanızı esirgemeyin 7 sinde aöf sınavlarım var iyi geçer inş.bir yandanda harıl harıl ders çalışıyorum:44:

uzun sürmesinden anladım içinin karıştığını canım ağzına sağlık..
resm bir yerle ilgili beklentimin sonucu olumlu mudur ki fikrin var mı?

canım senden öncekileride yorumlayınca haliyle biraz beynim yoruluyor.bence olumlu gibi çünkü tam yakında bayrak vardı dileğinin

O kadar da bekledim yaaaa :31::31:
Sıra gelmişti :/ Neyse saglık olsun.

Back
X