neyse halin çıksın falin

off off off bu nasıl faldır böyle bu aralar hatta her zamanda diyebilirim çok karışık detaycı düşünceleriniz var herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve kafaya takıyorsunuz.
çıktığın yollardan hep geri dönmüşsün seni engeleyen bişiler var sanki.
bu aralar iyi bişi yaşamamışsınız olaylar olmuş gibi yada olmasada yakın zamanda olucak baya kalabalıklar görüyorumbiri sana bir paker getiriyor resmen başının üstünde sana geliyor yakın bir zamanda..büyük bir g harfi görüyorum onunla ilgili güzel haberler var.
siz giyinmeyi ve şık olamyı seviyorsunuz ama göze çok batıyorsunuz kem gözlerden uzak durun.

off off off bu nasıl faldır böyle bu aralar hatta her zamanda diyebilirim çok karışık detaycı düşünceleriniz var herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve kafaya takıyorsunuz.
çıktığın yollardan hep geri dönmüşsün seni engeleyen bişiler var sanki.
bu aralar iyi bişi yaşamamışsınız olaylar olmuş gibi yada olmasada yakın zamanda olucak baya kalabalıklar görüyorumbiri sana bir paker getiriyor resmen başının üstünde sana geliyor yakın bir zamanda..büyük bir g harfi görüyorum onunla ilgili güzel haberler var.
siz giyinmeyi ve şık olamyı seviyorsunuz ama göze çok batıyorsunuz kem gözlerden uzak durun.

cankız sırayla gitmiyorsun galiba :) 1 haftadan fazladır bekliyorum(z) yorumlarsan seviniiriizzz :):52:

cankız merhaba ben eklemiştim beni görmedin ya :(

hasta olmuştun hatta ilk 5 e bakıcam demiştin ilk ekleyen bendim beni görmedin be güzelim üüü :(

Buda benim canım ..:)çok teşekkürler.....
$IMG_0472.webp $IMG_0471.webp $IMG_0470.webp $IMG_0469.webp $IMG_0468.webp $IMG_0467.webp

iki kalp ayrı düşmüşsünüz sanki..
a yada m harfi ile aranızda bir sürtüşme olmuş gibi ama siz onu bırakmak istememişsiniz...
çok şanslı bir kişiliğiniz var ayrıca yakın zamanlarda seni mutlu edecek haberler alabilirsiniz..
bir kişi yada önemli bir şeyin üzerine iki büyük dileğin olmuş ama bir tanesinin olmasını çok istemişsin ama elinden uçup gitmiş gibiyakın zamanda bir yere yolculuğuunuz olucak mı çinkü bir bavul görüyorum..önü çok açık..
söylemek istemiyorum ama bir cenaze gibi kalabalık görüyorum üzücü bir haber alabilirsiniz..

iki kalp ayrı düşmüşsünüz sanki..
a yada m harfi ile aranızda bir sürtüşme olmuş gibi ama siz onu bırakmak istememişsiniz...
çok şanslı bir kişiliğiniz var ayrıca yakın zamanlarda seni mutlu edecek haberler alabilirsiniz..
bir kişi yada önemli bir şeyin üzerine iki büyük dileğin olmuş ama bir tanesinin olmasını çok istemişsin ama elinden uçup gitmiş gibiyakın zamanda bir yere yolculuğuunuz olucak mı çinkü bir bavul görüyorum..önü çok açık..
söylemek istemiyorum ama bir cenaze gibi kalabalık görüyorum üzücü bir haber alabilirsiniz..

Canim cok tesekkur ederim..ağzına eline yüreğine saglık ...yazmış oldukların kelimesi kelimesine doğru o M dir :)) babam ameliyat oldu durumu kritik benimde icime kötü doğup duruyordu :( Allah'ın takdiri ..gerçi bana hic babalık yapmamış bır insan ama genede insan tuhaf oluyor :( yasım 34 ve babam beni 20 günlükten terk etmişti :((
Rabbim sana kalbindeki tüm güzellikleri nasip etsin inşallah ..Sevgilerimle ...

Canim cok tesekkur ederim..ağzına eline yüreğine saglık ...yazmış oldukların kelimesi kelimesine doğru o M dir :)) babam ameliyat oldu durumu kritik benimde icime kötü doğup duruyordu :( Allah'ın takdiri ..gerçi bana hic babalık yapmamış bır insan ama genede insan tuhaf oluyor :( yasım 34 ve babam beni 20 günlükten terk etmişti :((
Rabbim sana kalbindeki tüm güzellikleri nasip etsin inşallah ..Sevgilerimle ...

bak şimdi ya üzüldüm yinede söylediklerimin kötü kısmının doğru çıkmamasını dilerdim yinede...benimde babam yok yaşım 34 ama yine onu heryerde yokluğunu ararım rahmetli oldu kendisi nur içinde yatırsın
bu arada iyi fal bakmıuşım ya :33:

karanlık bir girdapa girmiş gibisin ...iki kişi resmen tepende seni karanlıklara itiyor bu aralar çok huzursuzsun sana kötü şekilde laf taşıyanlara inanma..
sen birinin kalbini çok kırmış gibisin kalp resmen ortadan ikiye ayrılmışve sen bu kişiye karşı sırtını dönmüşsün.
büyük bir dileğin olmuş yakın zamöandaama elinden kayıp gitmiş
şuan özel hayatın çok karışık görünüyor kalbin kararmış içinde sıkıntılar var.
senin canını sıkan kişiler y yada s ile bağlantılı
3 gün 3 hafta içinde üzüleceğin yada hoşnut olmayacağın bir haber gelicek
bu haberle ilgili yalnız kalıp düşünmek karar varmak isteyeceksin etrafın hem kalabalık ama sen sanki bu kalabılıklar içinde yalnız hissediyorsun kendini
kendini dış dünyayay kapatmış gibisin..
seçmek istediğin iki yol varo yolun biri kısa feraha çıkıyor ama öbür yolu seçerseniyice dibe gireceksin.
ay valla ya bu ara hakket kara bulutlar dolaşıyor üzerinizden hiç iyi güüzel biş çıkmadı görüyonmu falından:(

cankızz arkadaşım yaseminin falına bakar mısın rica etsem =)
kahvesinin resimlerini yüklüyorum bakarsan çok mutlu olurum =)
Eki Görüntüle 508277 Eki Görüntüle 508278 Eki Görüntüle 508279 Eki Görüntüle 508280

arkadaşın bu ara ne düşünüyorsa fazlasıyla kafaya takmış.bi türlü düzlüğe çıkamıyor.
kafasında çok soru işaretleri var yolunda d harfi gözüküyor.

birisiyle kedi köpek gibi kapışacaklar özel hayatı iyi gözükmüyor bu sevgiyi tek başına kendi ayakata tutmaya çalışıyor ama başarısı çünkü tek başına nereye kadar dimi:)
fazl aayrıntılı resim koymadın için daha fazla göremiyorum canım ya

arkadaşın bu ara ne düşünüyorsa fazlasıyla kafaya takmış.bi türlü düzlüğe çıkamıyor.
kafasında çok soru işaretleri var yolunda d harfi gözüküyor.

birisiyle kedi köpek gibi kapışacaklar özel hayatı iyi gözükmüyor bu sevgiyi tek başına kendi ayakata tutmaya çalışıyor ama başarısı çünkü tek başına nereye kadar dimi:)
fazl aayrıntılı resim koymadın için daha fazla göremiyorum canım ya
çok teşekkür ederim tatlım. resimleri acele acele çekmiştim az çekmişim afdersin. eline diline sağlık baktığın için=)

bak şimdi ya üzüldüm yinede söylediklerimin kötü kısmının doğru çıkmamasını dilerdim yinede...benimde babam yok yaşım 34 ama yine onu heryerde yokluğunu ararım rahmetli oldu kendisi nur içinde yatırsın
bu arada iyi fal bakmıuşım ya :33:

Amin cnm babacıgın nurlar icinde yatsın ..yüreği güzelliklere dolu bır insansın ve ben eminim baban ordan baktığında seninle gurur diyordur geride böyle hayirli bır evlat bıraktığı icin ..benimde hislerim kuvvetlidir ama oyle fal falan bakamam fakat arada kalbimde birseyler dilime dökülür senin icinde bunları yazmak gecti içimden ...
Bu arada hic üzülme cnm sen söylediklerin icin her nekadar o bize çektirmiş olsa da Allah ona çektirmesin ağır bır ameliyat geçirdi :( hakkında hayirli olmasını diliyorum sadece :(

Son olarak fal olayında tek kelime Müthişsin :) o kadar falci gezerim parasıyla İnan bana sen daha başarılısın :)3-5 kelime ile herseyi özetlemişsin..Hakkını helal et cnm..
Son birsey cnm o kalplerde tekrar bır birleşme soz konusu olabilir mı aceP :))) kusura bakma lütfen :(

Son düzenleme:
Back
X