Nezaman kocami övsem... illaki bir olumsuzluk oluyor

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,

Konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama ben nezaman kocami veya evliligimi övsem illaki övdügüm seyin tam tersi oluyor ayni gün.
Sizdede oluyormu bu?

Mesela: Uzun süre görmedigim arkadaslar evliligimin nasil gittigini soruyor.
Bende "cok memnunum" vs gibi seyler söylüyorum. Bunlar o andaki gercek duygularim oluyor tabikide.
Diyelimki kocamin bir huyunu övdüm. Eve geliyorum hoooooop övdügüm seyin tam tersi oluyor, yada tartisma cikiyor esimle.
Dikkat ettim, agzimi acmayinca iyi gidiyor, ama nezaman övsem ayni gün daha bir sürtüsme cikiyor.

Sizce banami öyle geliyor? Tesadüfmü? Yoksa kendi kocama nazarmi degdiriyorum acaba?

Sizde´de oluyormu diye merak ettim acikcasi

aynısı bendede oluyor, dikkat ettim hiç tartışmamız olmaz çok mutluyuzdur hep.
ama övsem bu mutluluğumdan bahsetsem illaki bişey oluyor nazar kesin nazar artık. kimseye bişey anlatmıyorum evliliğimle
ilgili çok mutluyuz böyle iyi çözümü böyle buldum.tesadüf değil işte denedim hep öyle oluyor.
bakalım bu msjın üstüne bişey olcakmı:)

Bendede buna benzer şöyle bişey oluyo;
Ne zaman eşimin üstüne çok düşsem, ilgilensem, nazlasam geri tepiyo ve hemen kırıyo beni

walla kizlarr aynii sey bende cokk yasadim ve yasiyorum.....

hatta bazen kocamin resmine yada aklima gelse ve onun hakinda boyle guzel dusunsem aksama hemenn basliyo tartisma vs...

kizlar sizi bilmem ama ben nazara cokkk inaniyorum.. iliskilerimizi sadece baskalari degil yani bizimde nazarimiz degiyo.
ben artik ne zaman kocamdan bahsetsem yada aklima gelse hepp masallah diyorum ve bazende dua okuyorum

sizede tavsiyem dua okuyun....

ayni seyi bende yasadim defalarca.Kesinlikle nazar degiyor.nezaman bahsetsem esimin iyiliginden inceliklerinden mutlaka o gun bir tatsizlik oluyor.Yasadigimiz guzel seyleri pek dillendirmemek lagzim galiba.zaman kotu cogu kiside mutsuz.Milletin gozu artik baskalarinin mutluluguna dikili.Kem gozlerden uzak gunler dilerim..

Bende: Evlilik nasil gidiyor bakalim? diye soranlara. "Evlilik gibi" diye cevap veriyorum artik :)

aynen canim yaaa bende artik hic guzel anlatmiyorum

eskiden berii faceye resimler koyardik askimla ve birbirize yorumlar yapardikk... yani cok goz onundeydikk ama artikk birbirimize selam bile vermiyoruz facede

evliligi cokk guzel gidenlerin bile nazari degiyooo...

nazar kesin nazar
bizde öle oluyoruz.arkadaşlarıma anlattığımda şöleyiz böleyiz diye bi huzursuzluk oluyo sudan sebepten.iyi çok şükür diyorum bende anlatmıyorum bişeycik

Bu nazari biz degdiriyoruz kendimize bende de ayni sey olur cok mutluyuz demeyeyim kesin kavga ederiz ve hep derim yazdiklarini bende kendime :)

Ben evli degilim nisanliyim ama nisanlimdada oluyor. ne zaman övsem, cok zaman gecmeden tersi oluyor. :) demekki yanliz degilmisim

ben nişanlıyım ama aynen sennle aynı durumdayım 4 yıl kadar flört ettik o zamanda olurdu aranız nasıl diye sorsalar çok iyiyiz dedimmii akşama kalmadan kıyamet kopuyo nişanlandık gene soruyolar korkumdan iyiyiz demem son zamanlarda ögrendim iyi degiliz diyeceksin bişey olmuyo valla

:129::129::129::129::129::129: katiliyorum canim hiç iyi değiliz demek lazım

yalnız değilmişimm ne gıcık bı durum ne zamanb sözlümü övsem o gun part bı kavga anında tartısma cıkıo benım övdugum adam bumuydu dıyorum:18::18::18:

Herkes de aynı durum var demek ki...
Rahmetli babannem, benim kocam iyi diye anlatmayanın kocası en iyi olandır derdi, varmış bi bildiği...
Yeni evli olmanın avantajını kullanıp "Alışmaya Çalışıyoruz" diye geçiştiriyorum soranlara ama "Biliyomusunuz, biz çok mutluyuz" dememek için kendimi zor tutuyorum

bu lafı hep annemden duymuşumdru yani der ne zaman babanı övsem birine illa o gün tam tersi olur ve kavga ederiz bende şahit olduğum çok şey oluyor böyle annem söyledikten sonra mutlaka tersi oluyor mesela nazar mı deyiyor bilemem ama benim aklıma şu ihtimal geliyor
ALLAH sanki nasıl emin olabilirsin ki diyor gibi birşeyden emin olmayın demek istiyor gibi geliyor hani kul kurar ALLAH gülermiş ya o misal güvenme yani
normal hayatta da bu böyledir mesela çok güvendiğin bişi hep geri teper o yüzden bir şeye çok güvenmeyip gururlanmamak gerek diye düşünüyorum
övmiceksinde yere de vurmıcaksın ALLAHA şükür hamdolsun diceksin ya da ALLAH bozmasın diceksin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…