merhabalar,
demek ki yalniz benim basima gelmiyormus boyle seyler,ben bu durumu coktan beri fak ettim,ne zaman esimle ilgili biseyler anlatsam,o melek insan gidiyor ,tanimadigim asabi kirici bir insan yerine geliyor resmen,halende bir turlu dilimi tutabilmis degilim
diger yanda isimizle ilgilide ayni problemeler oluyor,ben ve esim hic fesat dusunmez oldugu gibi neyse o yalan soyleyemeyen,bisey soruldugunda,akllaica sorunun cevabini kiviramayan insanlariz,nedense herseyi oldugu gibi anlatiriz.elendigimizden beri ilk defa is buldu calisti,cok sukur para kazanabilcegiz derken,hep aksilikler bizi buluyor,inanin mi kazandigimiz paranin bereketi yok bir turlu,hem bisey yapmiyoruz,hem de paranin nereye uctugunu anlamayioruz.ben iyi kotu bu huyumu yenmeye calisirken,esim halen sagda solda kazancini acikladigindan beri ,kazancimizdan bisey anlamis degiliz,ve gelen aksilikler,bos yere odemesei gereken paralar.bugun bana hak verdi kendinisi,ben de dedim hata yaptigini.dusunsenize,biz etarfimizdaki hic kimsenin kazancini,aile yasantisini,hic birseyini bilmezken,daha dogrusu onlar bunlari anlatmazken,biz hep anlatip durduk..dedigimm gbi oda anladi sonunda yedi bitirdiler bizi dedi.cok fena gercektende.allah tum kotu nefislerden nazarlardan korusun insallah