• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluk uzerine kurulan mutluluga deger mi?

Rokselana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
113
13
28
Adana
Merhaba arkadaslar. Hep yazmisimdir, harika bir esim var, fakat annesi sayesinde asla yapmayacagi seyleri yapabiliyor. Annesi Allah gibi onun icin resmen. Hayat sartlarim iyi, esimin ailesi bana karsi dikkatli ve iyiler. Ama her sey kayinvalidemin kontrolu altinda, ama her sey....Basit kiskanclik ve kavgalar hic bana gore degildir, tartismanin bile asilce olanini severim, olgunca. Sorunum su ki, evliligimizin ilk aylarinda hamileykem hakli bir itirazima karsilik bana inanilmazz, asla kabul gorulemez seyler yapildi. Evden kovuldum, konulan sartlarla geri dondum. Bebegim icin, babasiz buyumesin diye. Ama ayni zamanda baska bir insana donusturulmus kocamin bir gun gercek halini kazanabilmek icin. Suan oglum oldu, 1 aylik,daha dogumdan cikali 4-5 gun olmustu ve kayinvalidem yemek yapmiyor hic bir ise bakmiyor gibi imalarla ustume geliyordu, ustelik oglu oldu hava atiyor gibi konularla da kocami doldurmus durumda. Cocugun bizi daha da baglamasindan korkuyor. Kocam oyle doldurusa geldi ki bana ilk kez tokat atti, lohusa bir kadina.Sonra sarildi keske yapmasaydim dedi ve ben affetim. Suan mutluyuz, esim soyledigim gibi cok iyidir. Ama ben bu mutlulugu buyuk gurursuzluklar uzerine kurdum. Bir turlu bu sikinti icimden cikmiyor. Cunku kusemeyen bir yapim var, tek bir gun bile kus kalamiyorum. Karmasik oldu belki ama esimle en buyuk sorunumuz da bu. Çöp kadar kucuk hatamda bile susar ve bir kac gun uzaklasir, ama kendisinin dag kadar buyuk hatasinda yine kendisi uzaklasir ben degil. Yani sinirlenip uzaklassam, durum oylece kalir, kac gun konusturmazsam bile bana misin demez. Yani kim suclu olursa olsun, yapma etme diyen taraf hep ben oluyorum. Ustesinden gelemedigim huyu su ki, soguk davransam daha da soguyor, tatli davransam her sey yolunda sanip hatasina devam ediyor. Simarttigimi saniyorum. Esimin ve ailesinin istediklerini yaptigim surece idela bir aileye donusuyoruz. Ama yapmadigimda yalniz birakiliyorum.

pekala evliliğinizde hep veren tarafsınız. kendinizden ödünlerinizden gururunuzdan
bunun bi sonu yok ama biliyosunuz dimi...
ne kadar cok verirsen bi o katını daha vermen gerekiyo.

kayınvalidene uyup sana tokat atması ayrı sacmalık zaten...
annesini evine gönder annesiyle yaşasın o zaman.....

pekala evliliğinizde hep veren tarafsınız. kendinizden ödünlerinizden gururunuzdan
bunun bi sonu yok ama biliyosunuz dimi...
ne kadar cok verirsen bi o katını daha vermen gerekiyo.

kayınvalidene uyup sana tokat atması ayrı sacmalık zaten...
annesini evine gönder annesiyle yaşasın o zaman.....

zatenn sorun bu, ayri oturmuyoruz.

Anne ocağı diye bir program izliyirum TRT 1 de.değişik bisey.evli çiftler bir evde ev işi yapıyor Ordada bir anne var:))

Back
X