Nianlm bana vurdu!

anam bu adam ileride dövmesin seni kıs korktum bu adamdan ben neolursa olsun daha sakince yatıştırması lazımdı seni ya düşsen kapıdan vurmasıyla aaaaaaaaaaaa

off arkadaşım öyle bir anlatmışsınki sanki yumruğu ben yedim mafoldumben
çok üzücü bir durum rencide edici ,gurur kırıcı çok ayıp bir erkeğe savunmasız ,zayıf bir kadına el kadırmak hele hele dışarda yapmak yakışırmı lmaz:
çok üzgünüm amacım sizi kışkırtmak değil ama yaşım gereği ve çevremde gördüğüm bu ve benzeri olaylara dayanaraktan siz böyle anları daha çok yaşarsınız dicem :teselli:

yalnız arkadaşım nişanlısına fazla kızmayalım diyede
onada mazeretler bulmuş üstüne gittim gibi
yumruğun mazereti olamazda bilemem
sende sanki bizden bir ışık bekliyosun affediver diyelim diye

aynı şeyi yazıcaktım unutmuşum vereliniortak

sende çok üstüne gitmişsin derler, affet derler, bi anlık sinir derler, sonrada derlerki türk toplumunda kadınlar neden dayak yer, buyurun işte sebeblerden biri

En cok korktugum sey sinirli erkektir.Genc kizlar,nisanliyken bunu farkederseniz hic durmayin kacin bence.
Ben nisanliyken esimi cok sinirlendirecek hareketlerde de bulundum ama hic
agresif hareketler yapmadi.Buna güvenerekten evlendim.Cok sükür 10 senelik
evliyiz,bana da hic vurmadi.

bu düğün telaşında gelinle damat heder oluyor inanki
en güzel günleri karabasana dönüyor
yok davetiye yok nikah işlemleri gelinlik damatlık eşya tantanaları
bu işleri bu kadar zorlaştırıp bu saygısızlıkları yaşamak zorundamıyız sanki

bravo nişanlı kızın yapması gereken önemli bir test hatta tek test

byle şeyler olmaması gerekio ama inan stresten başka bişyden değil ikinizde stresten ne yaptığınızı ne konuştuğunuzu bilmediğiniz için byle oluo inan zamanla hepsi düzelir önemli olan hatasından ders almış olması cnm

iyi karar vermen gerekiyo
ya bu nişanlılık döneminde olanı evliliktede tekrarlarsa
düşün konuş bidaha yapmayacağına emin ol..

şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez, bence nişanlın kendini haklıyken haksız duruma düşürmüş, çok iyi düşünmelisin artık, hem nişanlının bu ayıbını hem de kendi tavırlarını.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yuhhh yaniii :1shok::1shok: eli kırılsın nişanlıyken yumruk atan evlenince eşşek sudan gelene kadar döver güzelim aman aman bırak gitsin herkes kendi yoluna o özürlere falanda kanma ii valla vur sonra özür dile kır bakalım bi bardak sonrada yapıştır eskisi gibi olacakmı olmaz yani böyle saygısızlık hepimiz zor begeniyoruz ne var bunda heleki düğün hazırlıgı bu özenli olmalı oda sabırlı olmalı yani aman diyorum bak aman elaleme ne derim deme hayat o kadar kısa degil sonra çok vurursun kafanı duvarlara mafoldumben

seni Allah korumuş kardeşim valla
adam dolup dolup bi gün kötükedihüso mazallah
öyle deneymi olur hiç korkmadınmı

nışanlınızda haklı 5 toplantısı varmıs ve sızın begenmeme sorununz adamı cıldırtmıs..
bkere bırıde benı bu denlı cıldrtmısdı bende cınnet gecırıpde katıl olanları anlamısdım..
emın olun anda gozu donmusdur kendısıne hakım olamamısdır bellıkı cok sıkıntılıymıs ve gercgınmıs nısanlınız..
sızde araba kullanırken ıncem demenız ve bunu tekrarlamanız mantık lı degıl..
araba kullanın ve yanınızdakı bırısı devamlı bagırıp cagırsın hareket halınde ıken ınmeye kalkıssın ..nışanlınızı bıktırmıssınız vallahı..

nişanlıyken vuran evlenince ne yapar acaba bu işler böle başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…