Nianlm bana vurdu!

kıs birkezde hemcinsinin yanında olduğunu görim senin be yaa kaydirigubbakcemile3
aynı ananem gibisin erkektir herşeyi yapar derdi rahmetli
kuzum bidenem öyle şey olurmu beslediğimiz hayvanlarımıza bile el kaldırmazken bir insan evladına bu yapılırmı lmaz:
nolursa olsun ŞİDDETE HAYIR :lepi:

seni Allah korumuş kardeşim valla
adam dolup dolup bi gün kötükedihüso mazallah
öyle deneymi olur hiç korkmadınmı

Garibim hic sesini bile cikarmazdi.Hatta su an bile öyle.Bazen
deli oluyorum.Kendi basima kavga ediyorum.Kendi kendi kendime bagirip bagirip susarim,ne yapayim ortak olmuyor kavgaya.

hemcınsım haklı olsa tutarım..
ama haksız suan asla sıddetı savunmam sıddetı uygulayandan nefretde ederım..
havyanlara bıle sıddet gostermeden onu yap bunu yap desene yaparlar cunku egıtımlıler..erkek herbısıyıde yapamaz
ama konu sahıbının yapdıklarını sen yapsan esıne ve esın5 toplantıya yetısmesı gerekır nasıl bı tepkı verırdı bı erkek gozu lazım bu olaya..ya konu sahıbı nısanlısının toplantılarının olmadg bıgunde cıksaymıs en basıtı alısverıse..

Garibim hic sesini bile cikarmazdi.Hatta su an bile öyle.Bazen
deli oluyorum.Kendi basima kavga ediyorum.Kendi kendi kendime bagirip bagirip susarim,ne yapayim ortak olmuyor kavgaya.

oda kötü ya
karşılıklı kavga etmekte bir deşarj yaratıyor
insan daha çok sinir olmazmı sence şiddetsiz kavga edilebilir ara sıra kanımca

konu sahibi belirtmis ortam cok gerilmis vurmadan öncede el hareketleri filan olmus, belkide sonucun dayakla noktalanacagini sezdigi icin israrla gitmek istemis, burda akilli olan adam bu tartismayi aninda sonlandirmak icin, kizi indirmesi gerekiyordu arabadan
iki tarafda cok sinirli hala adam neyi konusmak istiyormuski:sinifsinif:
simdi kiz suclu öylemiakannehir
yani kar inan cözemedim seni bazi yorumlarina tamamen katiliyorum, bazende sende böyle soke yorumlar okuyunca :1shok:

Son düzenleme:

benle evli olmak kolay değildir tatlım önce ben sonra toplantı gelir :jeyyar:
şaka bi yana şimdi bu arkadaşlar evlilik arefesindeler bu kızcaz tek başına yapamıcağına göre mustakbel eşide fedakarlık edicek ya kibarca dicek bugün işim var başka gün yada ses etmeden işler halledilcek .biz kadınların çoğunda alışveriş konusundan kararsızlık ve zor beğenme özelliği var tamam hoş bişi değil belki ama sonuçta buda hayatlarının en özel zamanları herşey güzel olmalı dimi yerimseniben

bence nişanlısının vurmak dışında çeşitli seçenekleri vardı, arabadan indirmek, alışverişte bırakıp gitmek vs... yani bunlar özür dileyince affedilcek seçenekler hatta "suç senin kızım sana dedim 5 de toplantım var" deyip üste çıkabileceği seçenekler
ama şimdi ne üste çıkabilir ne özür fayda eder bana göre

yalnız arkadaşım nişanlısına fazla kızmayalım diyede
onada mazeretler bulmuş üstüne gittim gibi
yumruğun mazereti olamazda bilemem
sende sanki bizden bir ışık bekliyosun affediver diyelim diye

arkadaslar ben buraya sadece içimde ki sıkıntımı yazdım..kimseden ayrılmak için gaz almaya veya sevgilimi afetmek için destek almaya gelmedim ..içim acıyordu paylasmak istedim..ayrıca bırakın vurmayı sevgiliye manyk,salak türü sözlerin bile söylenmesinden hoşlanmayan agır bulan bi insanım tutup nişanlımı temiz göstemeye calısmadım ben her konuda olaylara tarafsız bakılması taraftarı bir insanım tutup sadece vurdu yazsam sebep soracaksınız bende ne kendimi ne onu aklamadan yada kötülemeden olanı yazdım belki o buraya yazmak istese kim bilir neler yazardı benim onu delirtmek için farkında olmadan neler yaptıgımı belki yaza yaza bitiremiycekti..yani ben onun hangi duyguları tasıdıgnı bilemem ve hissedemem ama sunu biliyorum onu cok sinirlendirdim ne olursa olsun bunun cvbı yumruk olmamlıydı sadece bunu biliyorum..sorun burda haklı haksız meselesi değil ki..bayram haftası düğünüm var ve böle bi olay canımı yaktıo kadar utanç verici ki bunu tanıdıklarımla paylasmak onur kırıcı oldugu için sanal alemde paylastım....hepsi bu kadar..yaptıgınız yorumlara ne el cırpabilirm ne de kızabilrim sadece okumak paylasıldıgını hissetmek bu kadar..çünkü hiç birinizin yorumu atılan yumrugu geri almayacak...

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sinirlerine hakim olmayı öğrenmek büyümenin olgunluğun işaretidir .
irade var insanoğlunda baba gibi ne güne duruyor
ayrıl demem ama sinirlerine hakim olabildiğine emin olana kadar evlenme diyebilrim tabiki en iyisini sen bilirsin

o el 1 kez kalktı mı, gerisi geliyor ne yazık ki....
çok iyi düşünmeli ve tartmalısın ilişkinizi..
onun bu siniri evlenince geçmeyecek bunu bilin...

kesinlikle katılıyorum soylediklerine ama kızında o tarz tepkıler vermesini pek mantıklı bulmuyorum ...kendini arabadan atacak kadar yani kapıları acacak kadar ne yasamıs olabilirler kı ...kızın verdigi tepkıyide cok asırı tabi dolayısıylada nisanlısınında

evet iste bunu yapabilirdi, akilli olan insan olan bunu yapar magra kackini gibi pat küt yapmazlmaz:

yazdım rahatladım diyorsun CADIARZU
haklısın yazmak rahatlatır insanı ama eğer yorum yapılsın istemiyorsan tavsiyem boş bir kağıda yaz dök içini ..
size mutluluklar vereliniortak

sen bıraz ustune cok gtmıssın tavırlarınla ,sızın ıkınızdede bırıkımler olusmus sanırım...
ama ne olursa olsun o el kalkmamalıydı agzından cıkanları kulagı duymalıydı...

valla çok ilginç bir durum...şimdi gerçekten sinirli mi bu adam....yoksa sen gerçekten çıldırttın mı?tabi ki ne olursa olsun bir insana vurmanın bir açıklamsı olamaz...ama bazen bizler bile sakin sanarken kendimizi karşımızda çıldırtan bir durum varsa sinirlerimze hakim olamayabiliyoruz...ama ne olursa olsun sana değil....direksiyona,konsola falan vurmalıydı...şuan senin işin çok zor...iyi düşün....tekrar olsa yine vurur mu?bunu en iyi sen anlarsın...çok iyi düşün derim ben...

ya ben nısanlısı sıddet uyguladı haklı demedım kı ama..
ve konu sahıbıde demıs zaten bende bılerek ustune gttım dıye..
adamı delırtmıs sonucda boyle olunca neden oldu ..hareket halınde ıken allah bılır nasıl bı yolda ınmek ıstemısdır kı ındırmemısdır..belkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…