nışanlınızda haklı 5 toplantısı varmıs ve sızın begenmeme sorununz adamı cıldırtmıs..
bkere bırıde benı bu denlı cıldrtmısdı bende cınnet gecırıpde katıl olanları anlamısdım..
emın olun anda gozu donmusdur kendısıne hakım olamamısdır bellıkı cok sıkıntılıymıs ve gercgınmıs nısanlınız..
sızde araba kullanırken ıncem demenız ve bunu tekrarlamanız mantık lı degıl..
araba kullanın ve yanınızdakı bırısı devamlı bagırıp cagırsın hareket halınde ıken ınmeye kalkıssın ..nışanlınızı bıktırmıssınız vallahı..
seni Allah korumuş kardeşim valla
adam dolup dolup bi gün kötükedihüso mazallah
öyle deneymi olur hiç korkmadınmı
hemcınsım haklı olsa tutarım..kıs birkezde hemcinsinin yanında olduğunu görim senin be yaa kaydirigubbakcemile3
aynı ananem gibisin erkektir herşeyi yapar derdi rahmetli
kuzum bidenem öyle şey olurmu beslediğimiz hayvanlarımıza bile el kaldırmazken bir insan evladına bu yapılırmılmaz:
nolursa olsun ŞİDDETE HAYIR :lepi:
aha buda kaçtı nerden konu bulcaz şimdi :çok üzgünüm:
Garibim hic sesini bile cikarmazdi.Hatta su an bile öyle.Bazen
deli oluyorum.Kendi basima kavga ediyorum.Kendi kendi kendime bagirip bagirip susarim,ne yapayim ortak olmuyor kavgaya.
nışanlınızda haklı 5 toplantısı varmıs ve sızın begenmeme sorununz adamı cıldırtmıs..
bkere bırıde benı bu denlı cıldrtmısdı bende cınnet gecırıpde katıl olanları anlamısdım..
emın olun anda gozu donmusdur kendısıne hakım olamamısdır bellıkı cok sıkıntılıymıs ve gercgınmıs nısanlınız..
sızde araba kullanırken ıncem demenız ve bunu tekrarlamanız mantık lı degıl..
araba kullanın ve yanınızdakı bırısı devamlı bagırıp cagırsın hareket halınde ıken ınmeye kalkıssın ..nışanlınızı bıktırmıssınız vallahı..
hemcınsım haklı olsa tutarım..
ama haksız suan asla sıddetı savunmam sıddetı uygulayandan nefretde ederım..
havyanlara bıle sıddet gostermeden onu yap bunu yap desene yaparlar cunku egıtımlıler..erkek herbısıyıde yapamaz
ama konu sahıbının yapdıklarını sen yapsan esıne ve esın5 toplantıya yetısmesı gerekır nasıl bı tepkı verırdı bı erkek gozu lazım bu olaya..ya konu sahıbı nısanlısının toplantılarının olmadg bıgunde cıksaymıs en basıtı alısverıse..
yalnız arkadaşım nişanlısına fazla kızmayalım diyede
onada mazeretler bulmuş üstüne gittim gibi
yumruğun mazereti olamazda bilemem
sende sanki bizden bir ışık bekliyosun affediver diyelim diye
bence nişanlısının vurmak dışında çeşitli seçenekleri vardı, arabadan indirmek, alışverişte bırakıp gitmek vs... yani bunlar özür dileyince affedilcek seçenekler hatta "suç senin kızım sana dedim 5 de toplantım var" deyip üste çıkabileceği seçenekler
ama şimdi ne üste çıkabilir ne özür fayda eder bana göre
bence nişanlısının vurmak dışında çeşitli seçenekleri vardı, arabadan indirmek, alışverişte bırakıp gitmek vs... yani bunlar özür dileyince affedilcek seçenekler hatta "suç senin kızım sana dedim 5 de toplantım var" deyip üste çıkabileceği seçenekler
arkadaslar ben buraya sadece içimde ki sıkıntımı yazdım..kimseden ayrılmak için gaz almak veya sevgilimi afetmek için destek almaya değil..içim acıyordu paylasmak istedim..ayrıca bırakın vurmayı sevgiliye manyk,salak türü sözlerin bile söylenmesinden hoşlanmayan agır bulan bi insanım tutup nişanlımı temiz göstemeye calısmadım ben her konuda olaylara tarafsız bakılması taraftarı bir insanım tutup sadece vurdu yazsam sebep soracaksınız bende ne kendimi ne onu aklamadan yada kötülemeden olanı yazdım belki o buraya yazmak istese kim bilir neler yazardı benim onu delirtmek farkında olmadan neler yaptıgımı belki yaza yaza bitiremiycekti..sorun burda haklı haksız meselesi değil ki..bayram haftası düğünüm var ve böle bi olay canımı yaktıo kadar utanç verici ki bunu tanıdıklarımla paylasmak onur kırıcı oldugu için sanal alemde paylastım....hepsi bu kadar..yaptıgınız yorumları ne el cırpabilirm ne de kızabilrim sadece okumak paylasıldıgını hissetmek bu kadar..çünkü hiç birinizin yorumu atılan yumrugu geri almayacak...
ya ben nısanlısı sıddet uyguladı haklı demedım kı amakonu sahibi belirtmis ortam cok gerilmis vurmadan öncede el hareketleri filan olmus, belkide sonucun dayakla noktalanacagini sezdigi icin israrla gitmek istemis, burda akilli olan adam bu tartismayi aninda sonlandirmak icin, kizi indirmesi gerekiyordu arabadan
iki tarafda cok sinirli hala adam neyi konusmak istiyormuski:sinifsinif:
simdi kiz suclu öylemiakannehir
yani kar inan cözemedim seni bazi yorumlarina tamamen katiliyorum, bazende sende böyle soke yorumlar okuyunca :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?