böyle şeyleri karşılıklı konuşarak yapmak daha şık değil midir? 5 yıldan bahsediyoruz neticede, 5 aydan değil..
askerden döndükten sonra bu problemleri halletmeniz konuşmanız bir çözüme bağlamanız daha iyi olur.
Askerdeyken de o kadar sık görümeyin yani ne kadar görüşüyorsunuz ki 2 günde bir kavga ediyorsunuz...
kavgaya mahal verecek konulardan uzak durun hal hatır sorun o kadar....
bi erkeğin davranışları askerden döndükten sonra oturuyo bence, olgunlaşıyolar askerde.. bende asker yolu bekledim ve askerdeyken çok tartıştık, çünkü o orda kapalı ve çevresinde nişanlısından ayrılanlar sevgilisi aldatanlar vs. vs. kötü bir sürü örnek var.. o yalnızlık psikolojiside eklenince sanki bizimde yapacağımızı düşünüyolar ve gereksiz sıkmalar giriyo işin içine...bu yüzdende gereksiz yere kavgalar oluyo gerginlikler sıkıntılar oluyo.. bence sakin kafayla bi otur düşün, onsuz hayatı gerçekten istiyomusun ona karar ver.. ondan sonra nasıl yapacağına karar verirsin.. askerden gelince ayrılmakta onda aynı etkiyi yaratacaktır bence, sudan çıkmış balık gibi oluyolar çünkü :) bi arkadaşım aynı şeyi yaşadı, askerden geldi ve nişanlısından ayrıldı ve çocuk hala o etkiyi atamadı üstünden
yani belki yalancılık olacak bu dediğim ama bazen yaptığınız şeyin yanlış olduğunu düşünmüyor ancak sevigliniz/nişanlınız sorun çıkarıyorsa herşeyi anlatmayacaksınız...
ben de eşimle çok uzun yıllar çıktım bazen ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldığımızda ben de arkadaşlarımla çıkmak isterdim dışarı izin vermemezlik yapmazdı ama burnumdan da getirirdi hoş bu huyunu sonraları bıraktı ama o dönemde dışarı çıktığımı söylemezdim yatıyorum uyuyorum derdim dışarı çıkardım böylelikle kavga çıkmazdı...yaptığım hoş birşy değildi biliyorum ama maalesef mecbur bırakılıyordum...
bazen değişebiliyor erkekler mesela 5.yılımıza kadar ben askılı giyemezdim herşeyi haber verirdim..bütün gün telefonla msjlaşırdık dolayısıyla kavgamızda çok olurdu...sonra askılıda giydim dışarı da çıktım yani kurallar kendi kendine gevşedi...
Canım ilişkini kesinlikle bitirmen lazım , ne öyle zırt bırt arama - sorguya çekme falan ...lmaz: Karşında ki kişinin kendisine güveni yok :1no2: hep kaybetme korkusu içinde kendini frenleyemeyen ondan sonra da yaptığına pişmanlık duyan bir adam .. ... Ayyy evlenmeniz hiç iyi olmaz artık seni pencereden dahi baktırmaz böylesi , markete gitmeyi bile unut .. :1shok: O seni yeterince ezmiş , bir de yok askerliği bitsin bekleyim durumunu düşünme bile .. Sonra hiç kurtulamazsın . İyi şanslar canım :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?