Nianlmla bitmeyen sorunlarmz

tartışmayan çift vardır desek yalan olur zaten
amaa boyut küfüre geldiyse ne saygı ne sevgi kalır

evet canım bendekı sevgıyıde bıtırdı bu davranısları ıste
tartısmalarımızın sebebı olan sorunların cozumu olsa bı cabam olucak bu ılıskı ıcın
ama 5yıldır cozemedıgımız seylerı bundan sonra cozecek ne gucum kaldı ne ınancım:çok üzgünüm:

bende askerdeyken ona boyle bısey yasatmayı hıc mı hıc dusunmuyodum
bu tartısmalar soyledıgı laflar oyle ıncılttıkı benı
ama ınan gucum kalmadı kendımı tukenmıs hıssedıyorummafoldumben
buarada askere gıttıgı 5 ay oldu daha 10 ay var yanı

Yanlis okumusum canim kusura bakma....

Ama yinede ayni fikirdeyim...bence simdi bitirme...
Askerden gelsin öyle konusursunuz....ama tavirlarini konusmalarini ona karsi biraz degistirebilirsin....soguk davran, fazla ilgili alakali olma....belkide sen böyle davranirsan kendi bitirir...

küfür kavga hepsi bir yana adam sana açık açık
çekemiyorum bitsin artık demiş
bunu söyleyen ve 2 güne bir tartışıp sana küfür eden adamla sırf askerde diye devam etmen
bana göre pek mantıklı değil
seni sevdiğini, askerde olduğu için böyle davrandığını söyleyip senden sabır ve anlayış isteseydi
o zaman beklemeni anlayabilirdim ama senin nişanlın açık açık ayrıl benden demek istiyor bu tavırlarıyla

nişanlının değişmesini bekleme..değişmez..değişse idi şimdiye kadar değişirdi değilmi?

sanırım sen bugün bu işi bitirmek istiyorsun.
ama bence o askerdeyken yapma zaten adamın psikolojisi alt üst olmuş sana davranışlarından bu ortada tabii yinede sen bilirisn.herşey daha kötü olmasın sonra

bide nişanlısınız madem ailen konuşsun onunla
baban abin falan o zman hareketlerini kontrol etmek zorunda hisseder kendini
buda kısa süreli bir çözüm olabilir

küfür etmek ne demek ya..
insan askerdeyken tabiki normal psikolojiside olmaz ama anladığım kadarıyla sen bunu anlayışla karşılayabilecek birisin.
Ama ne askerde olanlar var ya küfür etmek ne demek bence o seni kaybetmekten korkmalı bu durumda ama anladığım kadarıyla ipleri çok fazla elinde hissediyo...
Anlayabiliyorum aserdeyken bırakmak istemiyosun, kızlar zaten hep yine karşılarındakileri düşündüğü için bu durumlara düşüyo ama sen de önemlisin. Bu sıkıntılar geçer ilerde düzelir diyebiliyosan eğer bırakma. Ama yok bu böyle gelmiş böyle gider diyosan, kendinden başka kendi hayaından başka hiç bişeyin önemli olmadığını kendine hatırlatıp
ne nişanlı olduğunu ne nun askerde olduğunu ya da
kimin ne dediğini düşün!
bu senin hayatın!
ve resmen bi ambargo uygulanıyo hayatına.
O senin bu zamanda daha çok bilemliydi kıymetini..
Küfüre ya da bu kadar kabalıpa ve güvensizliğie asla tahammülüm yoktur.
Kıskanırım ve kıskanılırım ama bu derecesi de hastalıktır, huzur boyucu herşeyden uzak dur
çünkü bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin...

canım zaten ıcımden sıcak davranmakta gelmıyor
o boyle davrandıkca ıster ıstemez soguk davranıyorum
ama bu seferde soguk davrandıgım ıcın tartısma cıkıyor
tartısıyoruz kırıyo uzuyo ondan sonrada pısman oluyor
yanı ben bıle dengesızlestım onun dengesız harektelerınden dolayı
saglıgımın bozulmasındanda endıse edıyorum
bende askerdeyken bırakmak ıstemıyorum cok haklısın bu konuda ama boyle kavga gurultu 10 ay gecermı sence

canım cekemıyorum bıtsın laflarını kavga sırasında soyluyor
bı keresınde tamam ıstemıyosan bıtsın dedım
bu seferde duygu somurusu yaptı bıdaha yuzumu goremıceksın bu hayattan cekıp gıdıcem sende sevınırsın kurtulursun benden gıbı laflar etmeye basladı
gercekten ayrılmak ısteseydı bunları soylemezdı:1no2:

evet canım cok haklısın bende bundan korkuyorum ıste
ama daha 10 ay var askerlıgın bıtmesınemafoldumben

Eğer gerçekten seni sarmıyorsa bence 10 ay bekleme.Küfür,hakaret gibi şeyler anlık sinirle sarf edilse de karşı tarafın yarası bir ömür geçmez...Ben etrafımdan gördüğüm kadarıyla şunu bilirim,şimdiden bunları yapan ilerde neler neler yapar.Keşke bir umut olsaydı canım...

canım ılıskımızın basında bır cok seyını hosgorup tamam dedım
burda cok yanlıs yaptım onun degısmeyecegınıde cok ıyı anladım
haklısın hep kendımden once onu dusundum sımdı yaptıgım gıbı
belkıde bu yuzden bu durumdayım
askerde olmasa gozumu kırpmadan ayrılırdım ama bu askerlık benım elımı kolumu bagladı

canım kufur hakaret bıde 5 yılın bırıkmıslıgı tak ettı
buda askerlıge denk geldı
onu askerde bırakmayı vıcdanım el vermıyor
ama gıttıkce kotulesen bı ılıskıde ayrılıgı 10 erteleyemeyecegım galıba

yorumlarınız ıcın tek tek tesekkur ederım kızlar
ınanın ısın ıcınden cıkadım
ayrılsam kendıne bısey yapmasından korkuyorum onu orda yanlız bırakmaya vıcdanım el vermıyor
ayrılmasam bı 10 ay daha kavga gurultu nereye kadar cekerım bılmıyorum
ıkı ucu keskın bıcakmafoldumbenmafoldumben

sen hep 'kendimden önce onu düşünüyorum' demişsin ama,bence sen kendini düşünüyosun en başta.yani sen bıkmışsın onun hakaretlerinden,küfürlerinden,kıskanç tavırlarından,ama bi taraftanda sende bunca yılın alışkanlığı da var.5 sene diyosun,artı nişanlanmışsınız.insan,bütün ömür boyu yanında olabileceğini düşündüğü,herşeyi enine boyuna düşünüp karar verdiği biriyle nişanlanır.bide şöyle bişey var,bu çocuk zaten hep kıskançmış,senin yanındaykende aynıymış,zaten sen artık onun huyunu suyunu biliyomuşsunda,durdun durdun birden senden ayrı bi şehirde aylarca kalınca,askerdeyken mi bu tavırları seni rahatsız etmeye başladı??sıksık telefonda sesini duymak bile istemiyosun artık,normalde askerdeki sevgilisinin sesini daha çok duymak ister insan.o askere gittikten sonra sormaya da çekiniyorum ama,etrafında hoşlandığın,bişeyler hissettiğin başka biri oldu mu??

bu konuyu acarken boyle dusunulecegını tahmın etmıstım
o yuzden yorumuna sasırmadım
ne baskasından hoslandıgım ıcın nede bende uzakta olması ılıskımızın bu durma gelmesınde etkısı olmadı
bız 5 senedır ayrı sehırlerde yurutyoruz zaten ılıskımızı
ılk mesajımdan berı soyledıgım gıbı sadece degısmesını bu huyundan vazgecmesını bekledım sevmıstım cunku onun dedıklerıylede ınanmıstım degısecegıne
yaptıgım cok buyuk yanlıstı bununda farkındayım
bır anda gelısen bı olayda olmadı bu duruma gelısımız
ustuste yasanan tartısmalar bende dayanma gucu bırakmadı
askerdeykende bu duruma gelıcegımızı bu tur olaylar yasayacagımızı dusunmedım
gucumun tak dedıgı yerın bu zaman olacagını bılemezdımmafoldumben

hımm bıde kendımı dusunuyor olsaydım buraya konu acmaya bıle gerek duymadan nısanlımdan ayrılırdım

pardon da askerde diye niye aşırı bi toleransı hak edecek nişanlın onu anlamadım..
askerse askerliğini bilsin adam gibi davransın sana..
noluyo yani asker olunca..ben de bunu anlamam..
askerlik psikolojisi denilen şeyi kullanıp daha da şımarmış anlaşılan...

of canım asker olunca asırı duygusal oluyorlarmıs kendılerıne zarar vermelerı daha kolay oluyormus yanı hep bole duydum oyuzdende suanda bıtırmektende korkuyorummafoldumben
askerdeyken herseyı alttan alıp hosgormek gerekıyormus
ya tamam askere gıttıkten sonra davranıslarının degıstıgını bılsem askerlık psıkolojısındendır dıycem bukadar buyutmıcem olayı ama degıl malesef:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…