tartışmayan çift vardır desek yalan olur zaten
amaa boyut küfüre geldiyse ne saygı ne sevgi kalır
Bunca zamandir buna katlanabiliyordunda simdiki acelen ne anlayamadim güzelim
Topu topu bir 5 ay daha kalmis, askerden geldikten sonra karsilikli iki olgun insan gibi oturup konusmak ve bu iliskiyi bitirmek bana göre daha mantikli ve adil olurdu....
Nisanlin zaten yapi olarak kiskanc bir insan anladigim kadariyla, simdi birde uzak olmaninda desavantajlari isin icine eklendimi dahada kötü sonuclar cikiyor tabi....
Yinede sana küfürlü konusmasina izin verme....cok taviz vermissin ne yazikki..
Sahsi fikrim, bunca yilin hatirina ben olsam askerden geldikten sonra bitirirdim.....askerdeyken bunu yaparsan belki ilerde cok büyük vicdan azabi cekersin.
bende askerdeyken ona boyle bısey yasatmayı hıc mı hıc dusunmuyodum
bu tartısmalar soyledıgı laflar oyle ıncılttıkı benı
ama ınan gucum kalmadı kendımı tukenmıs hıssedıyorummafoldumben
buarada askere gıttıgı 5 ay oldu daha 10 ay var yanı
Yanlis okumusum canim kusura bakma....
Ama yinede ayni fikirdeyim...bence simdi bitirme...
Askerden gelsin öyle konusursunuz....ama tavirlarini konusmalarini ona karsi biraz degistirebilirsin....soguk davran, fazla ilgili alakali olma....belkide sen böyle davranirsan kendi bitirir...
küfür kavga hepsi bir yana adam sana açık açık
çekemiyorum bitsin artık demiş
bunu söyleyen ve 2 güne bir tartışıp sana küfür eden adamla sırf askerde diye devam etmen
bana göre pek mantıklı değil
seni sevdiğini, askerde olduğu için böyle davrandığını söyleyip senden sabır ve anlayış isteseydi
o zaman beklemeni anlayabilirdim ama senin nişanlın açık açık ayrıl benden demek istiyor bu tavırlarıyla
bence carsi izninde degil de askerlik bitince iliskini bitirmen daha mantikli cunku cok duyuyoruz nobette intihar edenleri.. kiskanclik asla degismez arkadasim hastalik bu cunku.. eger kufre kadar laf yediysen o iliskiden hayir bekleme yine aynisini diyecektir .zaten saygisi bitmis sevgisinin bitmeside muhtemel .. uzme kendini ..
küfür etmek ne demek ya..
insan askerdeyken tabiki normal psikolojiside olmaz ama anladığım kadarıyla sen bunu anlayışla karşılayabilecek birisin.
Ama ne askerde olanlar var ya küfür etmek ne demek bence o seni kaybetmekten korkmalı bu durumda ama anladığım kadarıyla ipleri çok fazla elinde hissediyo...
Anlayabiliyorum aserdeyken bırakmak istemiyosun, kızlar zaten hep yine karşılarındakileri düşündüğü için bu durumlara düşüyo ama sen de önemlisin. Bu sıkıntılar geçer ilerde düzelir diyebiliyosan eğer bırakma. Ama yok bu böyle gelmiş böyle gider diyosan, kendinden başka kendi hayaından başka hiç bişeyin önemli olmadığını kendine hatırlatıp
ne nişanlı olduğunu ne nun askerde olduğunu ya da
kimin ne dediğini düşün!
bu senin hayatın!
ve resmen bi ambargo uygulanıyo hayatına.
O senin bu zamanda daha çok bilemliydi kıymetini..
Küfüre ya da bu kadar kabalıpa ve güvensizliğie asla tahammülüm yoktur.
Kıskanırım ve kıskanılırım ama bu derecesi de hastalıktır, huzur boyucu herşeyden uzak dur
çünkü bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin...
Eğer gerçekten seni sarmıyorsa bence 10 ay bekleme.Küfür,hakaret gibi şeyler anlık sinirle sarf edilse de karşı tarafın yarası bir ömür geçmez...Ben etrafımdan gördüğüm kadarıyla şunu bilirim,şimdiden bunları yapan ilerde neler neler yapar.Keşke bir umut olsaydı canım...
sen hep 'kendimden önce onu düşünüyorum' demişsin ama,bence sen kendini düşünüyosun en başta.yani sen bıkmışsın onun hakaretlerinden,küfürlerinden,kıskanç tavırlarından,ama bi taraftanda sende bunca yılın alışkanlığı da var.5 sene diyosun,artı nişanlanmışsınız.insan,bütün ömür boyu yanında olabileceğini düşündüğü,herşeyi enine boyuna düşünüp karar verdiği biriyle nişanlanır.bide şöyle bişey var,bu çocuk zaten hep kıskançmış,senin yanındaykende aynıymış,zaten sen artık onun huyunu suyunu biliyomuşsunda,durdun durdun birden senden ayrı bi şehirde aylarca kalınca,askerdeyken mi bu tavırları seni rahatsız etmeye başladı??sıksık telefonda sesini duymak bile istemiyosun artık,normalde askerdeki sevgilisinin sesini daha çok duymak ister insan.o askere gittikten sonra sormaya da çekiniyorum ama,etrafında hoşlandığın,bişeyler hissettiğin başka biri oldu mu??
sen hep 'kendimden önce onu düşünüyorum' demişsin ama,bence sen kendini düşünüyosun en başta.yani sen bıkmışsın onun hakaretlerinden,küfürlerinden,kıskanç tavırlarından,ama bi taraftanda sende bunca yılın alışkanlığı da var.5 sene diyosun,artı nişanlanmışsınız.insan,bütün ömür boyu yanında olabileceğini düşündüğü,herşeyi enine boyuna düşünüp karar verdiği biriyle nişanlanır.bide şöyle bişey var,bu çocuk zaten hep kıskançmış,senin yanındaykende aynıymış,zaten sen artık onun huyunu suyunu biliyomuşsunda,durdun durdun birden senden ayrı bi şehirde aylarca kalınca,askerdeyken mi bu tavırları seni rahatsız etmeye başladı??sıksık telefonda sesini duymak bile istemiyosun artık,normalde askerdeki sevgilisinin sesini daha çok duymak ister insan.o askere gittikten sonra sormaya da çekiniyorum ama,etrafında hoşlandığın,bişeyler hissettiğin başka biri oldu mu??
pardon da askerde diye niye aşırı bi toleransı hak edecek nişanlın onu anlamadım..
askerse askerliğini bilsin adam gibi davransın sana..
noluyo yani asker olunca..ben de bunu anlamam..
askerlik psikolojisi denilen şeyi kullanıp daha da şımarmış anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?