- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #2.661
saçında ne hastalık varki :26:Yoo canım neden kızayım. Açıkladım sadeceOyh Saçımda hastalık olduğu için ince eleyip sık dokumak zorundayım her şampuanı kullanamıyorum biraz da ondan :26:
Yoo canım neden kızayım. Açıkladım sadeceOyh Saçımda hastalık olduğu için ince eleyip sık dokumak zorundayım her şampuanı kullanamıyorum biraz da ondan :26:
saçında ne hastalık varki :26:
nası birşey var hastalık belki bende çare vardırkepek mi derisel bişi mi .
aslında kimyasal az olan kullansan bence rahat edersin onları tabi marketlerde bulmak imkansız
Mathi iletime bak
hunilerimiz var pazardan Allah korusun nazardan
Küçüklüğümden beri var. Stres yaptığımda kafamda yaraya benzer kabuklanma oluşuyor. Ama komple değil bölüm bölüm :26: Kaşıyınca kanıyor dokunamıyorum
Küçüklüğümden beri var. Stres yaptığımda kafamda yaraya benzer kabuklanma oluşuyor. Ama komple değil bölüm bölüm :26: Kaşıyınca kanıyor dokunamıyorum
hassas tenlisin ya sanırım ondan zaten sarısınsın cildin hassastır..
Sana pişt yazacaktım unutmuşum:44::44::44::44::44::44::44::26:
ah canım gel bir sarılayım sana , yıllardır aynı sorundan muzdaribim.
Bir kaç kez doktora gittim , geçmedi .
Yağlı egzema teşhisini koydu bitkisel sabunlar şampuanlar kullandım nafile geçmedi.
2 yıl önce başımı kapattım dahada arttı , çok kötü kaşıntılarım deri döküntülerim var.
Çalışma hayatımı etkiliyo artık çalışırken başımı kapatamıyorum bone takıyorum , açıkken sıkıntı yokta kapatınca çok fena kaşıntı oluyo bitli gibi
Şaka yapıyosunnnedennn :44::44:
Oy kuzum benimki egzema da değil adını da koyamadılar bilmiyorumDönem dönem artıyor
benimkide değil eminim , çünkü stres yaptığımda dahada artıyor.
Özellikle akşamları , birde saçlarım o kadar güzeldiki herşeyi kullana kullana dökülmeye başladı
Yemin ederim aynı sorun benimde öyle stres yaptığımda artıyor ve benimde dökülüyor :
:26:
akşaları kaşıntı artıyor mu pekii
Aaa, bende onu alacaktım caydım. Memnun kalırsan uzun süreli kullanımda alırım bende.Seninkide mi elektrikleniyor :26:
ahaahahah:13:
benimkide değil eminim , çünkü stres yaptığımda dahada artıyor.
Özellikle akşamları , birde saçlarım o kadar güzeldiki herşeyi kullana kullana dökülmeye başladı
Yemin ederim aynı sorun benimde öyle stres yaptığımda artıyor ve benimde dökülüyor :
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?