- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #3.861
işte birden fazla kan vermekte işime gelmiyor
muhabbet dertleşme senhoşbuldukkkkkk napıyosunn :81::81:
ay bide evimizden uzaktayız başka memleketlerde zor anamAma için içini yiyeceğine vermek daha akıllıca
Şu zamanlar istemiyormuş ama kaza kurşunu olabilir :26: Bilmiyorum korunup korunmadığını.. Neyse senin şu önerdiğin gliss vardı ya o bende alerji yaptı ilk kullanımda kuzenime kakaladım
sor nicocumKızlar bir konuda sorum olacak ama bilgisi olan var mı acaba :26:
bana sor ben burdayım deli
korunuyorduk ama son vukuatlı durumda korunmasız oldu cınım korkum ondan
Naber margaaa :)
ay bide evimizden uzaktayız başka memleketlerde zor anam
eşimm gündüzleri işe gidiyor merkezden uzağız tek gidebilecek durumum yok araba olsa giderim ama nafile
Ne oldu ki alerjik yaptı, bende kullanıyorum şuan ve gayet memnunum .Saç kırıklarım artık gözüme batmıyor ,parlak bir kafam var
deme kız öyleOda şom ağızlı bak şak diye söyledi amabenim suçum ne ayol
Eşinle gidersiniz canım uzaksa madem :26:
Şu total repairden aldım. Markette kokusu çok yoğun değildi fakat yıkayınca sanki parfümle yıkanmış gibi oldu2 gün öksürmekten uyuyamadım. Alerji yaptı. Kullanamadım bir daha
sor nicocum
deme kız öyle
dua edin bana boş çıksın
İyiyim canım sırtım çok ağrıyor bir duşa kaçacağım ,kaçmadan önce bir bakınayım dedim.Senden naber lemoooo
öff ne bileyim ya bakcaz artıkın duruma göreEşinle gidersiniz canım uzaksa madem :26:
Saçlarını duş esnasındayken kaç kere yıkıyorsun bir de ne kadar döküyorsun..
Yahu benim saçlarım senden daha uzun, bende yıkıyorum ama bende kokmuyor.Düşün çıktıktan sonra spreyinide sıkıyorum..
öff ne bileyim ya bakcaz artıkın duruma göre
sen ne sorcaktın bizlere
onu yapan hastaneler var özel devlet farketmiyorBiz ailecek organ bağışlamak istiyoruz. Ama prosedür nasıl işliyor bir bilgimiz yok. Herhangi bir hastaneye gidip bağış yapılıyor mu ? Özel, devlet farkediyor mu ? Organ bağışı yapan hastalarda doktorlar bir durum olduğunda fazla müdahele etmiyormuş bu doğru mu ? Nasıl yapacağız ? Kafamda deli sorular:111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?