- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
- #3.881
istiyoruz aslında ama şimdi değil zamansız olsun istemiyorum eşime kalsa olsun şimdide diyor ama ben istemiyorumHep hamile kalmak isteyene rastlamışımdır , istemeyene ilk defa rastlıyorum
Yavrum makul miktarda döküyorum ne az ne çok orta diyelim. Önce normal suyla düzelce yıkıyorum sonra şampuanla yıkıyorum. En son da güzelce duruluyorum. Hep aynı yaparım ben. Fakat kendi yapımda alerjik bir tek bunda gördüm bu durumu
sende benimmmmGünaydın kuzum reglyim ya onun
:26::26::26: Canımsın
onu yapan hastaneler var özel devlet farketmiyor
ama iyi seçmen gerek
çok lüks adı var diye kanmayın
bu arada ailecek kararınız çok etkileyici takdir ettim:128::128::128::128::128:
Hadi yaa geçmiş olsun ılık bir duş iyi gelir :) bende iyiyim şükür :)
sende benimmmm
kankaaa ölüyorummmmmm cokkk sıcakkkkk hiç esmiyo hiç bişey yokkkk anca kuruuu sıcak varrrrr saclarım terden banyo yapmş gibi inanır mısınn
bide karnıma kramp giriyooo
araştıralım tatlım bilgi toplayınca haber veririz birbirimizeŞimdi bizde öyle hemen herhangi bir hastanede yaptırırsak içimiz rahat etmez işte.
O yüzden sormak istedim. Bilgi toplasak daha iyi bence. Bedenim çürüyecek organlarım en azından başkasına hayat versinKüçüklüğümden beri bağışlamak istiyorum
Bende şampuanı fındık kadar dökerim, zaten çok köpürüyor.Masaj yaparak uygularım. Kafamda bekletirim, bir 5 dakikaya yakın. O 5 dakika boyunca da kese yapa yapa her yerime dayak yemiş süsü veririm , sonra yıkarım saçlarımı. Ha birde soğuk suyla yıkıyorum ben saçlarımı
sende benimmmm
kankaaa ölüyorummmmmm cokkk sıcakkkkk hiç esmiyo hiç bişey yokkkk anca kuruuu sıcak varrrrr saclarım terden banyo yapmş gibi inanır mısınn
bide karnıma kramp giriyooo
Hep hamile kalmak isteyene rastlamışımdır , istemeyene ilk defa rastlıyorum
Hadi yaa geçmiş olsun ılık bir duş iyi gelir :) bende iyiyim şükür :)
Yavrum makul miktarda döküyorum ne az ne çok orta diyelim. Önce normal suyla düzelce yıkıyorum sonra şampuanla yıkıyorum. En son da güzelce duruluyorum. Hep aynı yaparım ben. Fakat kendi yapımda alerjik bir tek bunda gördüm bu durumu
araştıralım tatlım bilgi toplayınca haber veririz birbirimize
Burası çok serin sel ve fırtına oldu dün gece.. =)
hemen geliyorummmm oh ne güzellllBenimki fındıktan fazla az koyunca sanki yetmiyormuş gibi hissediyorum temizlemeyeBende ılık suyla :26:
Kanka izmit yağmurlu koş gel
benımde yaaaçok uykum var eylulum nasılsın ne var ne cok :)
kuzum ehliyet aldın mı ? ehliyet alırkende emniyette bağışlanabiliyormuş organlarYok mu ya şu konuda bilgisi olan
hemen geliyorummmm oh ne güzellllya bide kızlar o kadae gneşte yürüyorum 1 tonu gec yarım ton dahi bronzlaşamıyorum bide yag sürüyorum beeee bide manisaya gidicem ya ordada yagmur bekleniyomuş ben ilk defa bronzlasmak istedim hersey ters gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?