- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi istanbulsultani
- #1.161
bılıyorum sanki gibi...
evet duyuyorum şuan
![]()
odur odur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılıyorum sanki gibi...
evet duyuyorum şuan
![]()
odur odurben az önce o mu değil mi diye camdan dışarı baktım
![]()
allah kabul etsın canımKizlar ezan okundu burda
Allah kabul etsin herkesinkini :)
Burada da okundu tatlim. Amin herkesinkini :)Kizlar ezan okundu burda
Allah kabul etsin herkesinkini :)
Amin canim hepimizin :)allah kabul etsın canım![]()
Burada da okundu tatlim. Amin herkesinkini :)
Amin canim hepimizin :)
İmsak vakitlerimiz yakin ama iftar vakitlerimiz uzak :)
Batidakiler dogudakilerden dakika olarak fazla tutuyor neden boyle acaba dunyanin sekli ve hareketlerimi![]()
Guneşin doguş ve batis saatleri yuzunden tatlım.
burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengimNumarasini soylim sende al :)
tesekkür ederim margarikotinimcanım gördüm resmini maşallahın var gözlerini ve kaş yapına bayıldım..![]()
ben bugün kesicemBende tırnaklarım bir kısmını kestim bir kısmını uzattım niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum![]()
hoşgeldin surrendercmmhu huuu............
abooowwwwAğzını yalarım seninnnnnnnnnnnnnn![]()
limon sür tırnaklarına devamlıTuhaflıktan değil ki o, tırnaklarım çabuk uzar benim. Ama zayıf , oje de olmasa çat çat kırılıyor..
Bir kere saçıma takılmıştı,zor çıkardım.. tırnaklarım zayıfsa benim bunda suçum ne beybe seninde ağzını yalarsam görürsün![]()
ben gidince hemen +18 muhabbeti heeeeSaat 12yi gecti tabi +18 muhabbet![]()
günaydınnnn marryyGünaydinnnnn :)
hoşgeldin sefalar getirdin gel yamacımıza şöyleebende katılmak isteriimm![]()
inşallah güzelim aminnnnGünaydın canlarım :) İlk orucumuz herkese hayirli olsun, kolaylikla tutabilelim inşallah.
1 yıl kuaförde hobi olarak çalıştımKuaför ol sen gitte![]()
burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengim
ben gidince hemen +18 muhabbeti heeee
inşallah güzelim aminnnn![]()
bu gibi markalar satılmıyo burda ne yazıkki dur kahverengimi bulursam sürüp atıyım burayaCanım gabrini değil ki o zaten rapsodi :26::26::26: Ben değil onlar +18e geçti hemen![]()
![]()
bu gibi markalar satılmıyo burda ne yazıkki dur kahverengimi bulursam sürüp atıyım buraya
kız uyanır uyanmaz sana whatsapptan mesaj attım bayılmış kalmısım evelki gün hiç uyumamıştımm zaten